PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur
ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

Hm, szczerze mowiac, to raczej z Luka. Gdy w pozniejszych sezonach byla z Carterem, to ciagle sie klocili. A z Luka to lajtowo jakos jest ;)

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

nie wiem zwiazek z luka jest bez emocji nic sie nie dzieje tylko widzimy scenyb kiedy sa w łózku...czy im chodzi tylko o zwykły seks??

użytkownik usunięty
Wilma_2

Moim zdaniem ona nie pasuje do żadnego z nich.

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem z Luka, ale za mało pokazują ich razem.

użytkownik usunięty
karcia_3

Z Luką, ponieważ tworza bardzo fajna parę;)

ocenił(a) serial na 10

abby strasznie sie narzucala luce, ona zapraszala na obiad, ona mu sie do łożka wepchnela(ze niby go pocieszyc przyszla) dobre.....
to facet jet od trgo by sie starac..........
najlepiej robil to DOUG (---my love:D , ktory caly czas zabiegal o carol i naprawde ja kochalmimo ze kilka razy go splawiala .....to i tak.....wyczul moment w ktorym byl pewien ze tym razem go nie odepchnie....heh.......,..to jest uczucie..
a nie tam abby.......
carol to prawdziwa kobieta..zna swoja wartosc..a luka sie o abby nie staral!!a o carol tak!!:P
dla mnie abby powinna byc sama.....albio znalezc se facet ktory o nia bedzie zabiegal a nie ona o niego:D

użytkownik usunięty
malgonia

Moim zdaniem powinna byc z Carterem... bo do Luki sie nie nadaje mysle ze On nic do niej nie czuje i ich zwiazek jest taki beznadziejny i nudny. A do Cartera bardziej pasuje... Luka powinien sobie znalezc inna laska..:D zasługuje na lepsza..:)

ocenił(a) serial na 10

Powinna byc sama LOOOL. Dopiero jak Luka ja straci, to zrozumie wszytsko :P

użytkownik usunięty

MOIM ZDANIEM ABBY POWINNA CODZIĆ Z CARTEREM BO DO LUKI KOMPLETNIE NIE PASUJE

użytkownik usunięty

no dzisiaj wrecz przegiela tym zachowaniem wzgledem Luki :/// powinna byc sama !! a nie ranic innych... biorac pod uwage przeszlosc uczuciowa Luki :( biedactfo ... (:P)

Po długim namyśle doszłam do wniosku, że ona do Kovaca na pewno nie pasuje. No bo chyba sami widzicie, jak wyglądają ich rozmowy:
Luka: Wszystko w porządku?
Abby: Tak, jasne.
Chwila przerwy...
Abby: A u ciebie?
Luka: Tak, tak w porządku.
Kolejna chwila przerwy...
Luka: To zobaczymy się później?
Abby: Ok.

Co to za związek ja się pytam?!
No oczywiście jeszcze chodzą ze sobą do łóżka, ale chyba nie tylko to się liczy.

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

BUAHAHAHA ;DDD Rozmowa na poziomie ;DD
Mi sie podobalo jak pokazywali Cartera i Rene, pozniej Luke i Abby i ze wszytskoe tak do siebie pasowalo ;)))))
No, ale za duzo do rozmowy, to nie maja ;DDDD

ocenił(a) serial na 10
elane

albo jak rozmawiali przez telefon, na poczatku byłam pewna ze oni ze soba gadali, bo byli w innych pokojach, a potem jak sie okazało myslałam ze umre ze smiechu;D

użytkownik usunięty

ja też uważam że powinna być z carterem on ostatnio wiele przeszedł i z abby dobrze się rozumie a wogóle to najbardziej lubie cartera jest zabujczo przystojny i wydajemi się że luka jest z abby tylko dla sportu

ocenił(a) serial na 10

masz racje ja tez kocham cartera i on powinien byc z abby zastanawiam sie czy on bedzie z nia do konca bo jak nie to tego nie przezyje

iwunia

Carter by tworzył fantastyczną parę z Lucy :(

Marisa

Jak się wczoraj dowiedziałam , że Kovac umie gotować, to myślałam, że się rozpłynę... ;-)

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

No ja teeez ;) Mmm, facet marzenie jak Carter ;D Oboje sa superrr ;D

ocenił(a) serial na 10
elane

NAPEWNO NIE Z KOVACEM. NIE ZASŁUGUJE NA NIEGO. ON STARA SIĘ BYĆ MIŁY, A ONA ZACHOWUJE SIĘ JAKBY COŚ JEJ ZROBIŁ. A Z TYM PODANIEM, JAK ZAREAGOWAŁA? NIE, NAPEWNO NIE Z LUKĄ

ocenił(a) serial na 10
AgReSyW_BMWic

Z Carterem :) Ta akcja z akwarium. LOOOOOL! Albo stypa... "postanwoil skosic basenik?" "Nie, dostal zawalu" i w smiech :) Nie, no zabojczy sa oboje :D

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

moim zdaniem powinna wybrać Cartera,Kovac jest dla niej za nudny

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

moim zdaniem powinna wybrać Cartera,Kovac jest dla niej za nudny