PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51328
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

od jakiegoś czasu go nie widzę w serialu...

ocenił(a) serial na 10
heat_miser

Ostatnio Frank wspominał, że Jerry zabawia się w jakimś sanatorium, pewnie pojechał tam po tym jak został ranny podczas strzelaniny na ER, ale spokojnie, Jerry jeszcze pojawi się w serialu :))

ocenił(a) serial na 10
er_fan

może mnie ktoś oświecić jaka strzelanina?
i jak wyglądał Jerry ( bo nie pamiętam xD ) ?

dunkel

Strzelanina z końca 12 sezonu:D Wtedy gdy porwali Sam:D
A Jerry to taki śmieszny recepcjonista. Taki duży. On zawsze taki miły był:D Zawsze też z bródką:D

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

http://www.filmweb.pl/o5142/Abraham+Benrubi

no Jerry to klasyk:)

ocenił(a) serial na 9
fankaserialuER

ej a final 12stego sezonu to ten, w ktorym Arczi i Ray sa na imprezie i zawalaja sie pietra domu??

klaudia90210

Nie to jest trochę wcześniej... Bodajże jeszcze w 11... W finale 12 Sam zostaje porwana a Abby zaczyna rodzić i mdleje.

ocenił(a) serial na 9
fankaserialuER

to na polsacie chyba nie bylo 12stego sezonu bo jak zaczal sie 13sty wlasnie nie rozumialam dlaczego Abby juz rodzi i jak doszlo do porwania Sam:/

klaudia90210

12 sezon był na polsacie, nawidoczniej musiałaś przegapi te odcinki

ocenił(a) serial na 10
klaudia90210

Wide_Awake ma rację, 11 a potem 12 sezon leciały na polsacie jakoś do czerwca a od września robili powtórki, z tym że zdążyli tylko 11 serię powtórzyć a potem puścili 13. W finale 12 sezonu eks mąż Sam przyjechał do szpitala wraz z facetem z którym dzielił celę i z którym się pobili. W szpitalu czekała na nich dziewczyna która miała pomóc w ich ucieczce ze szpitala. Sam miała ich wyprowadzić ze szpitala, ale kiedy zobaczyła że Steven (eks mąż) porwał syna-Alexa- to wskoczyła do samochodu. W trakcie ucieczki w szpitalu rozpętała się strzelanina i gliniarze zorientowali się że skazańcy uciekają. Ucierpiał wtedy m.in Jerry:) Tego dnia Pratt i Neela byli na pogrzebie jej męża i wrócili do szpitala żeby pomoc. Abby podczas strzelaniny upadła w recepcji i rozbiła sobie głowę a potem przy ratowaniu jednego z poszkodowanych zasłabła w sali obok.

ocenił(a) serial na 9
kala19

to ogladalam 12sty sezon, zmylila mnie ta powtorka tylko 11stego. Ale tego ostatniego odcinka nie ogladalam najwidoczniej:) dzieki

ocenił(a) serial na 10
kala19

a no faktycznie był taki odcinek. niestety ja go całego nie oglądałam, ale przypomniałam sobie o tej Abby . ;D