PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

hm?

ocenił(a) serial na 6

Mam do Was pytanie, czy to co teraz puszczali na polsacie to był ostatni 13 sezon? Gdzieś przeczytałam, że dopiero 6.. Trudno mi się zorientować bo nie oglądałam tego serialu wcześniej, tylko teraz od dłuższego czasu gdy leciał. Będę wdzięczna za informację ;)

Emesowa

w Polsacie 27 listopada właśnie skończył się ostatni sezon ER czyli 15 sezon :(

więcej sezonów nie ma bo w USA w marcu tego roku twórcy ER przestali kręcić serial z względu na spadającą oglądalność serialu w USA :(

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

spada oglądalność tylko dlatego, że puścili o tak beznadziejnej godzinie, wtedy kiedy wszyscy byli w pracy i w szkole....

dunkel

jak u nas zaczęli puszczać w marcu 10 sezon er to w USA kręcili finałowy odcinek er 15 serii

ich oglądalność w Polsce nie interesuje
przecież napisałam wyżej, że spadała oglądalność w USA
mimo ze u nich serial szedł 1 raz w tygodniu w czwartki wieczorem około 21:00 a o tej samej porze w konkurencyjnej stacji ABC - w USA, szło Grey' s Anatomy które akurat od kilku lat ma tam w USA wyższą oglądalność niż er od sezonu 13 wzwyż niestety. dlatego przestali kręcić póki jeszcze serial był oglądany.
a twórcy er maja już za sobą nakręcone 2 sezony nowego serialu ale niestety tym razem nie o lekarzach.

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

a o czym ten nowy serial????

ocenił(a) serial na 6
wolvi24

Czyli ER miało 15 sezonow? to widziecie że jestem totalnie zacofana.. :P ale dziękuję za informacje. żałuję, że nie oglądałam tego więcej.

Emesowa

ten nowy serial twórców er czyli
Christopher' a Chulack' a i John' a Wells' a

to serial o policjantach z Los Angeles 1 seria ma 7 odcinków a 2 seria ma 6 odcinków ale będzie emitowana w marcu 2010 roku w USA dopiero.
za to 1 seria była emitowana w USA zaraz po zakończeniu emisji er czyli od 8 kwietnia tego roku.

w TVN kilka lat temu był emitowany starszy serial tych twórców pt. "Brygada ratunkowa" nie jest to er ale tez fajny o strażakach ratownikach medycznych i policjantach ma 6 sezonów.

NATIOREIRO

nazwa tego nowego serialu to: Southland

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

Brygadę Ratunkową znam i też uwielbiam (i żałuję że miała tylko 6 sezonów). a ten nowy serial poszukam i obejrzę może też mnie wciągnie (tylko jakoś dziwnie mało tych odcinków w sezonach) zobaczymy. =)