Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51509
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

jeszcze jeden odcinek?

ocenił(a) serial na 8

nie moge uwierzyc, ze t juz koniec!! ;<
ostatecznie i nieodwracalnie zakończy "przygodę" z ER ostatni, specjalny odcinek poświęcony serialowi... w poniedziałek w polsacie:

"Po 15 latach została zakończona produkcja jednego z najpopularniejszych seriali medycznych świata. Również na antenie Telewizji POLSAT mieliśmy okazję oglądać specjalne, finałowe wydanie, a teraz zapraszamy na retrospektywę "Ostrego dyżuru". Złoty Glob, 22 nagrody Emmy oraz 91 innych, nie mniej prestiżowych telewizyjnych wyróżnień i 257 nominacji, w tym 123 do Emmy - to rekord, którego nie zdołał pobić żaden inny telewizyjny dramat. Przez kilka kolejnych lat (1997-2002) "Ostry dyżur" otrzymywał nagrodę People's Choice Awards dla najpopularniejszej amerykańskiej produkcji serialowej. Poznajmy więc kulisy tej wyjątkowej telewizyjnej produkcji, posłuchajmy wypowiedzi ludzi, którzy przyczynili się do tego sukcesu i raz jeszcze zobaczmy wybrane najciekawsze, najbardziej wzruszające i dramatyczne momenty z historii "Ostrego dyżuru" - od pierwszego do jego ostatniego odcinka. Dla licznych fanów "ER" niezwykłym doświadczeniem będzie wizyta na planie filmowym, który swoim ogromem może przyćmić nie jedną kinową realizację, a który wydaje się szczególnie pusty i odrealniony, gdy nie przewijają się przez niego aktorzy, pamiętni z ról lekarzy, ratowników czy pielęgniarek, z determinacją walczących o życie swoich pacjentów, czy też setki statystów w rolach chorych, potrzebujących natychmiastowej pomocy na ostrym dyżurze... W tej scenerii wywiadów udzielą współczesne i byłe gwiazdy tego serialu."

tyle informacji na ten temat udzielono na stronie telemagazyn.pl :)

ocenił(a) serial na 9
joy_

Niestety koncze zajecia o 14.45, ale zwolnie sie wczesniej, zeby o 15stej byc w domu i obejrzec:D

ocenił(a) serial na 9
joy_

tez nie moge uwierzyc ze to juz koniec. Wlasnie sie skonczyl odcinek specjalny i az sie lezka w oku zakrecila na wspomnienia niektorych momentow. Zawsze mi sie wydawalo ze ER bedzie zawsze. Jest to serial niesmiertelny i bede do niego wracac jeszcze bardzo ale to bardzo dlugi czas :))

niunnka

no ja aż się wzruszyłam na tym odcinku specjalnym łezka mi popłynęła hehe:P
coś pięknego ten serial to było naprawdę dzieło sztuki:)
chciałabym, aby teraz powtórzyli go od pierwszego sezonu och! :)

ocenił(a) serial na 9
joy_

Właśnie go obejżałem i naprawde smutek mnie ogarnia na myśl, że to koniec. Dla mnie jest to serial numer jeden. Najlepszy jaki dotychczas wyprodukowano.

ocenił(a) serial na 8
Eduuardo

zgadzam sie w pelni! szkoda, szkoda ;<

ocenił(a) serial na 7
joy_

szkoda szkoda... ale się zryczałam naprawde! ..a co do zwoelnienia ze szkoły juz to robiłam w czwartek i piatek zeby byc na czas w domu na te 2 ostatnie odcinki < :( > dzisiaj akurat nie musialam uciekac :P

ale szkoda, że taki serial się już skończył - bo naprawde oglądało sie go chętnie i nieraz z zapartym tchem co się zaraz stanie..czy on umrze... czy oni beda razem... oh wspaniałe momenty...
a taka "moda na sukces" ciagnie sie i meczy niepotrzebnie... :|

pozdrawiam teskniacych juz fanów ER :*

ocenił(a) serial na 10
madziula21

Mam nadzieję że jakaś stacja, zlituję się i puszcza ER od pierwszego odcinka.

Co do wczorajszego odcinka, miło było popatrzeć na sceny z pierwszych serii. Niestety to już koniec,a pozostał wielki ,,nie dosyt''.

ocenił(a) serial na 8
Sahiba22

Też sie wzruszylam ogladajac ten odcinak, szkoda tylko, że taki krótki! ale jednak fajnie bylo zobaczyc znowu bentona, greena, rossa.. no i mlodziutkiego cartera :)

nienawidze, jak cos, co mi towarzyszylo przez cale lata, nagle znika ;< ER ogladalam od pierwszego odcinka! przykro jest miec swiadomosc, ze juz sie nie zobaczy ani jednego nowego epizodu..

ocenił(a) serial na 7
joy_

z tym ,że ani jednego odcinka nie zobaczymy to nie przesadzajmy :P mamy XXI wiek i mzna zawsze ściagnac czy objerzec na youtube :P
ale fajnie by było gydby jednak jakas stacja "sie zlitowała" i pusciła ER od poczatku :)

ocenił(a) serial na 8
madziula21

zwroc uwage, ze mowie o NOWYCH odcinkach.. bo pare sezonow mam w domu - troche wybrakowanych, ale jednak :)