jak wam się podobał ostatni odcinek ER . ;( bo mi najbardziej sie podobalo jak wszyscy lekarze wyszli na koniec i tak stali zamysleni i tylko w tle karetki było słychać to było boskie
i niestety koniec . ;(
podobal mi sie ostatni odcinek, ale troche bylam rozczarowana, ze był taki malo spektakularny. Jeszcze w poniedziałek czeka nas retrospective;)
A ja nie widziałam, nie widziałam i teraz wyje ;(. No kurcze czekałam, a tu plany moje legły. wbiegłam do domu jak były napisy końcowe chyba się zapłacze;(
Mi też się ten moment podobał. Ale smutno, że to już koniec. Chciałabym zobaczyć wszystkie odcinki od początku...
Mi też ten moment podobał się najbardziej:)
I jeszcze ta scena chwilkę później, jak wjechały karetki i zaczęła się cała ta krzątanina . . .
Szkoda, że to już koniec:(
mi się najbardziej podobały napisy i ta muzyczka ktora byla w starszych odcinkach:D uwielbialam to;P no zakonczenie tez dobre, brakowalo mi tylko w tym odcinku Raya:P szkoda, że Ray i Neela nie przyjechali do chicago
Jak dla mnie było dobre. Chociaż za mało się działo. Szkoda że to już koniec;( Mnie się to trzymanie się za ręce Sam i Tonego:) No i ta końcówka tez była super
ja wyrazic zachwytu nie mogę, ponieważ odcinka nie widziałam..
od wrzesnia może z 15 odcinków widziałam, reszty niestety nie.
Przez tą godzine emisji ;/ do 15.15 w szkole siedze, oprócz wtorku.
I zawsze jak wróce do domu tą są napisy albo juz sie dawno skończyło.
Może czasami weszłam na końcówke, ale to była rzadkośc.
Mam tylko nadzieje że następnym razem jak będą puszczac nowe sezony to o jakijs normalnej porze, około 17, albo 16.