Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51508
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

i czemu już nie leci:( bo nigdy nie oglądałam ostrego dyżuru,ale bardzo mi sie spodobała jak zaczełam oglądać podczas wakacji.To nie mogli zacząć od wcześniejszej serii ,żeby starczyło odcinków do końca wakacji?

ocenił(a) serial na 10
moniq60

leciał 15 sezon a już nie leci bo nie ma więcej...

ocenił(a) serial na 10
moniq60

Polsat już chyba od kilku (a na pewno od dwóch) lat emitował ten serial. Było to jednak dość nieregularne. Teraz na TVN 7 masz chyba siódmy czy ósmy sezon, zatem miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 10
moniq60

ja tam radzę zacząć oglądać od początku ;)
online dostępne są wszystkie sezony, problem jest tylko z kilkoma ostatnimi odcinkami dziewiątego (którego do dziś całego nie widziałam), a żadna polska stacja go nie kupiła.
to jest naprawdę najlepszy serial, jaki kiedykolwiek został nakręcony, a jeśli spodobał Ci się ostatni sezon, to na pewno tym bardziej spodoba Ci się początek, kiedy to 'ER' był jeszcze o wiele lepszy.

ocenił(a) serial na 9
fleUr_henry

o tak, początki ER są zdecydowanie lepsze. a na polsacie jakoś już w lutym zaczęli od 10 sezonu aż doszli do końca :)

ocenił(a) serial na 10
moniek_sz

dr Greene, Ross i młody, niedoświadczony Carter - to jest przecież magia :))
uwielbiam wracać do tych pierwszych serii kiedy już wiem, jak potoczą się później ich losy.

ocenił(a) serial na 10
fleUr_henry

Dokładnie! Ja nawet wolę te starsze odcinki, ze starszym składem...Jakoś bardziej przywiązałam się do tamtej obsady. Oglądałam trochę odcinków wyemitowanych ostatnio na Polsacie i najbardziej cieszyłam się gdy pokazywali kogoś z "pierwszego" składu :)

ocenił(a) serial na 10
Seniorita_Paulita

Na stronie telemagazynu jest informacja, że od 22 sierpnia będzie emitowany 9 sezon na TVN 7 ;)

ocenił(a) serial na 9
Natia97

i chwała za to! może też wreszcie pojawią się na internecie te brakujące odcinki z 9 serii ;)

ocenił(a) serial na 10
Natia97

jakoś mi się nie chce w to wierzyć..... nie wydaje mi się, żeby teraz nagle dokupili ten brakujący sezon.

ocenił(a) serial na 10
fleUr_henry

Może się postarali. Fajnie by było gdyby wreszcie go puścili. Mam nadzieje, że telemagazyn nas nie wkręca :/

ocenił(a) serial na 10
Natia97

Tak, niebawem będziemy mogli oglądać 9 serię.

ocenił(a) serial na 8
moniq60

Kto chętny, mogę dać torrenta na pełną serię - wszystkie sezony, wszystkie odcinki ;) 106 GB :P Ale nie ma czego żałować.

ocenił(a) serial na 10
Kimi_Sama

Z moim łączem to musiałabym ściągać przez przynajmniej miesiąc xDDD

Kimi_Sama

Ja bym poprosił. :) O ile jest po Polsku. Przydadzą się te odcinki, które są niedostępne w internecie. Ja znam ten serial, bo jak byłem mały, to mam go oglądała, ale teraz jak Polsat emitował go przez jakiś czas, to się wkręciłem. 15 sezon widziałem w TV, 13 i 14 w internecie... takiego dostałem transu, że obejrzałem to w tydzień. :)
Szkoda, że to już koniec. Najlepszy serial medyczny, jaki widziałem, choć dokładnie znam tylko 3 ostatnie sezony, poprzednie tak średnio, bo to mama go oglądała, nie ja - jak wspomniałem. :)
House przy tym to nic - to oczywiście tylko moja opinia i możecie się z nią nie zgadzać.
Moim ulubieńcem jest Morris... kozak człowiek. :D
Linda Cardellini - nie wiedziałem, że gra Welme (?) ze Scooby Doo. To też moja ulubiona postać - jak już wskazałem kogoś płci męskiej, to niech będzie i płeć piękna.