PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

siema, niedawno załozyłem bloga o ER, znajdują się tam rozwinięte opisy odcinków które zostaną wyemitowane na TVN, galerie, obsada, spis wszystkich odcinków, sonda, rubryka z waszymi uwagami, propozycjami i prośbami itd

http://er-emergencyroom.blog.onet.pl [er-emergencyroom.blog.o ...]

zapraszam!!

ocenił(a) serial na 10
grynew

juz napisalam ci komenta na blogu..ale go powtorze.....Dlaczego pamiec ludzka jest taka nietrwala????????????????????? ?czemu umiesciles zdjecia z najnowszych odcinkow i nowych bohaterow....?????//przeciez prawdziwy najl;eszy fundament er to stara ekipka!!!!!!!!!!to oni zbudowali ten serial!!Dodaj starszych bohaterow i ich zdjecia np z 4 serii................
nie wiem od jakiego czasu jestes fanem er......ale radze ci dodac tych starszych bohaterow i zdjecioa.......
bo jak nie to osobiscie blog sie nie bedzie podobac!!
pozdro:)

malgonia

juz napisalem odpowiedz na blogu lecz tez ją tu powtorze: na razie jest tyle galerii ile zdazyle, mam w planie dodac galerie douga, susan i jeanie boulet, a ty napisz jakie jeszcze mam umiescic wg ciebie

ocenił(a) serial na 10
grynew

przede wszystkim chcialabym zeby byly na pierwszej strronie zdjecia starej ekipy.....tej najlepszej:) duoug,carol...itp...no i wlasnie galeria zdjec douga carol gini i innych noo i oczywiscie w tych postaciach co na nie mamy glosowac to teez doug carol i innni z tamtych serii..przeciez oni stworzyli ten serial!!!!!!!!!!!

malgonia

galeria carol juz jest, douga jeani i susan bedzie, a na sondzie są pstacie ktore aktualnie wystepuja na TVN, wiec kogo oprocz douga jeani i susan galerie jeszcze bys chciala

użytkownik usunięty
grynew

bardzo fajny blog, przed chwilą go odwiedziłem i zostawiłem głos w sondzie, dopisz tylko reszte tych odcinków, pozdro lolek

użytkownik usunięty

moglbys dodac jeszcze ksiege gosci ale tak ogolnie to blog jest wporzo

grynew

jak już pewnie zayważyliście dokonałem pewnych poprawek na blogu, powiększyłem tekst główny aby sie wam lepiej czytalo posty opisy odcinków itp, a teraz zgodnie z zapowiedzią zabieram się za galerie douga, jeanie, susan a także marka, malucciego i bentona, czekam na wasze propozycje jakie galerie jeszcze zrobic, wpisujcie je tu albo na blogu

ocenił(a) serial na 10
grynew

odwiedzilam twwojego bloga ponownie...no i fajnie ze dodales galerie starych aktorow i ekipki...ale w ekipce to dodaj jeszcze pare starych zdjęć poprzedniej ekipki....
pozdrawiam:)

grynew

tak jak zapowiadałem dodałem do galerii 3 nowe postacie douga, jeanie boulet i susan lewis, w poniedzialek dodam jeszcze inne

użytkownik usunięty
grynew

Super blog, nareszcie moge sie dowiedziec co sie stanie w nastepnych odcinkach wiecej niz to jest w programie

grynew

Zapraszam wszystkich do oglądania pełnej galerii na moim blogu, obecnie znajdują się galerie wszystkich postaci ktore planowalem czyli: Cartera, Luki, Elizabeth, Chen, Carol, Abby, Lucy, Douga, Jeanie, Susan, Marka, Bentona, Weaver, Cleo, Malucciego i Romano, jezeli chcielibyście jeszcze jakies galerie to piszcie !!!

użytkownik usunięty
grynew

super, po prostu super, mnostwo zdjec opisy odcinkow i to jakie dokladne, mysle ze jest to najlepszy blog o tematyce ER pozdro

użytkownik usunięty

juz sie nie moge doczekac jak zamiescisz nastepne streszczenia odcinkow, jak je umiescisz to daj znac na filmweb bo czesto tu siedze, czekam

grynew

Teraz na moim blogu znajduje sie już prawie wszystko co planowałem, galerie Cartera, Luki, Elizabeth, Chen, Carol, Abby, Lucy, Douga, Jeanie, Susan, Marka, Bentona, Weaver, Cleo, Malucciego i Romano, spis odcinków, opisy odcinków serii 7 a niedługo również 8, jezeli chcielibyście aby znalazło sie na nim coś więcej to piszcie to w komentarzach w dzale uwagi, pozdro dla wszystkich

użytkownik usunięty
grynew

świetny blog dzieki za komenta na moim, ja tez ci juz zostawiłam

użytkownik usunięty
grynew

dzieki za wszystkie komentarze i prosze o wiecej

użytkownik usunięty

super mnie najbardziej podobają sie galerie, szczegolnie carol i corday ;-)

użytkownik usunięty
grynew

mi tesh sie twoj blog bardzo podoba trzymaj tak dalej

użytkownik usunięty
grynew

poprostu zajefajny bedzie odcinek w przyszły piatek, nie wiedziałam ze za to mallucci bedzie wywalony wchodźcie i czytajcie

użytkownik usunięty

zgadzam sie ale szkoda ze malucciego wywalą bo to był moj ulubiony aktor w er =( bez niego er straci na wartosci

użytkownik usunięty
grynew

jestem bardzo ciekawa co sie bedzie działo w dalszych odcinkach, czy bedziesz dalej zamieszczał opisy??

użytkownik usunięty

no pewnie ze bede umieszczał, z tygodniowym wyprzedzeniem

użytkownik usunięty
grynew

ogłosiłem konkurs na najlepszego bloga, wchodźcie i zgłaszajcie swoje blogi

użytkownik usunięty

jak na razie zgłosiły sie 3 osoby ale licze ze bedzie was wiecej

użytkownik usunięty
grynew

ja juz sie wpisalam, dzieki za komentarz mam nadzieje ze ktos bedzie na mnie glosowal

użytkownik usunięty

prosiles to sie zglosilam i mam nadzieje ze to ja wygram ;-)

użytkownik usunięty

tez juz sie zgłosilam, dobrze ze nie jest ich jeszcze duzo to bede miala szanse

użytkownik usunięty

zgłaszajcie sie wiecej bo jak na razie jest malo osób

użytkownik usunięty

nudny troche ten twoj blog, nie ma nic nowego tylko oopisy odcinków ;-)