siema, niedawno załozyłem bloga o ER, znajdują się tam rozwinięte opisy odcinków które zostaną wyemitowane na TVN, galerie, obsada, spis wszystkich odcinków, sonda, rubryka z waszymi uwagami, propozycjami i prośbami itd
http://er-emergencyroom.blog.onet.pl [er-emergencyroom.blog.o ...]
zapraszam!!
juz napisalam ci komenta na blogu..ale go powtorze.....Dlaczego pamiec ludzka jest taka nietrwala????????????????????? ?czemu umiesciles zdjecia z najnowszych odcinkow i nowych bohaterow....?????//przeciez prawdziwy najl;eszy fundament er to stara ekipka!!!!!!!!!!to oni zbudowali ten serial!!Dodaj starszych bohaterow i ich zdjecia np z 4 serii................
nie wiem od jakiego czasu jestes fanem er......ale radze ci dodac tych starszych bohaterow i zdjecioa.......
bo jak nie to osobiscie blog sie nie bedzie podobac!!
pozdro:)
juz napisalem odpowiedz na blogu lecz tez ją tu powtorze: na razie jest tyle galerii ile zdazyle, mam w planie dodac galerie douga, susan i jeanie boulet, a ty napisz jakie jeszcze mam umiescic wg ciebie
przede wszystkim chcialabym zeby byly na pierwszej strronie zdjecia starej ekipy.....tej najlepszej:) duoug,carol...itp...no i wlasnie galeria zdjec douga carol gini i innych noo i oczywiscie w tych postaciach co na nie mamy glosowac to teez doug carol i innni z tamtych serii..przeciez oni stworzyli ten serial!!!!!!!!!!!
galeria carol juz jest, douga jeani i susan bedzie, a na sondzie są pstacie ktore aktualnie wystepuja na TVN, wiec kogo oprocz douga jeani i susan galerie jeszcze bys chciala
bardzo fajny blog, przed chwilą go odwiedziłem i zostawiłem głos w sondzie, dopisz tylko reszte tych odcinków, pozdro lolek
jak już pewnie zayważyliście dokonałem pewnych poprawek na blogu, powiększyłem tekst główny aby sie wam lepiej czytalo posty opisy odcinków itp, a teraz zgodnie z zapowiedzią zabieram się za galerie douga, jeanie, susan a także marka, malucciego i bentona, czekam na wasze propozycje jakie galerie jeszcze zrobic, wpisujcie je tu albo na blogu
odwiedzilam twwojego bloga ponownie...no i fajnie ze dodales galerie starych aktorow i ekipki...ale w ekipce to dodaj jeszcze pare starych zdjęć poprzedniej ekipki....
pozdrawiam:)
tak jak zapowiadałem dodałem do galerii 3 nowe postacie douga, jeanie boulet i susan lewis, w poniedzialek dodam jeszcze inne
Super blog, nareszcie moge sie dowiedziec co sie stanie w nastepnych odcinkach wiecej niz to jest w programie
Zapraszam wszystkich do oglądania pełnej galerii na moim blogu, obecnie znajdują się galerie wszystkich postaci ktore planowalem czyli: Cartera, Luki, Elizabeth, Chen, Carol, Abby, Lucy, Douga, Jeanie, Susan, Marka, Bentona, Weaver, Cleo, Malucciego i Romano, jezeli chcielibyście jeszcze jakies galerie to piszcie !!!
super, po prostu super, mnostwo zdjec opisy odcinkow i to jakie dokladne, mysle ze jest to najlepszy blog o tematyce ER pozdro
juz sie nie moge doczekac jak zamiescisz nastepne streszczenia odcinkow, jak je umiescisz to daj znac na filmweb bo czesto tu siedze, czekam
Teraz na moim blogu znajduje sie już prawie wszystko co planowałem, galerie Cartera, Luki, Elizabeth, Chen, Carol, Abby, Lucy, Douga, Jeanie, Susan, Marka, Bentona, Weaver, Cleo, Malucciego i Romano, spis odcinków, opisy odcinków serii 7 a niedługo również 8, jezeli chcielibyście aby znalazło sie na nim coś więcej to piszcie to w komentarzach w dzale uwagi, pozdro dla wszystkich
poprostu zajefajny bedzie odcinek w przyszły piatek, nie wiedziałam ze za to mallucci bedzie wywalony wchodźcie i czytajcie
zgadzam sie ale szkoda ze malucciego wywalą bo to był moj ulubiony aktor w er =( bez niego er straci na wartosci
jestem bardzo ciekawa co sie bedzie działo w dalszych odcinkach, czy bedziesz dalej zamieszczał opisy??
ogłosiłem konkurs na najlepszego bloga, wchodźcie i zgłaszajcie swoje blogi
ja juz sie wpisalam, dzieki za komentarz mam nadzieje ze ktos bedzie na mnie glosowal