Er pamiętam jeszcze z czasów liceum (dziś mam 28 lat:-) Leciał wtedy (chyba) na Polsacie. Dużo osób się wtedy tym pasjonowało. Dodam, że chodziłem do klasy bio-chem w tzw. medyku. Wszyscy się podniecali m.in. historią Douga i Carol a ja nie za bardzo wiedziałem o co chodzi (ups).
Kilka lat później TVN zaczął powtarzać Ostry dyżur i... wciągnęło mnie dokumentnie he he. Potem wyczytałem w Gazecie Wyborczej, że Ostry dyżur będzie wydawany na dvd. I tym sposobem mam wszystkie wydane na dvd sezony. Najlepsze w tych wydaniach jest to, że nie ma lektora tylko napisy i słychać oryginalną ścieżkę dźwiękową, obraz jest panoramiczny i nie ma reklam:-) Oglądam je na projektorze, który kupiłem jakiś czas temu. Nigdy bym nie przypuszczał, że po tylu latach ten serial wróci do mnie jak bumerang i będzie moim ulubionym serialem, i że będę mógł go oglądać na projektorze (prawie jak w kinie:-)
To świetny show telewizyjny choć im dalsze sezony tym bardziej "szalone" historie. Napiszcie o swoich ulubionych sezonach. Pozdrawiam
chyba 4 , ale to na pewno przez Douga i Carol - to jak ukrywali swoj zwiazek przed wszystkimi. Ale uwielbiam wszystkie zwariowane odcinki i chociaz teraz to juz nie to samo ( z innymi bohaterami )dalej pozostal jakis duch starego ER i ogladam kolejna, juz 13 serie.
pozdrawiam
Ja z początku nie chciałam go oglądać bo za dużo krwi i tak dalej, ale 3 sezon był najlepszy, najwięcej zabawnych i in. spoko sytuacji tam było. Dla mnie najlepsze odcinki to te 2 ostatnie z 3 sezonu (oczywiście za spr. Doug'a i Carol). Póżniej W powtórkach oglądałam 1 i 2 sezon były zajefajne. 4sezon też spoko (fajny odc. ten 1szy jak kręcili film o Izbie Przyjęć). To niektóre z nich co mi się podobały.
Wiecie co nawet telewizor kupiłam żeby móc oglądać (jak stary się zepsuł)- całe oszczędności wydałam, a wtedy jeszcze nie było DVD płyt (teraz mam 4 sezony).
Rozpisałam się ale o tym serialu długo mogę pisać.
P.s. szkoda że Ja nie mogę oglądać nowych odcinków (kiedyś na niemcach leciały i to widziałam pare, ale nie były już tak dobre jak serie 1 do 6).