PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

malucci;DDDDDDD

ocenił(a) serial na 10

dzisiejszy text malucciego był swietny:
"zabiliscie clauna?"(szok)
matko jaka on miał wtedy kochaniutka minke...

użytkownik usunięty
Wilma_2

albo Romano do Greena "Jaką część mózgu Ci wycięli?" ,że rozdajesz strzykwaki narkomanom"... hehe

użytkownik usunięty
Wilma_2

Zgadzam się miał słodką minę,On jest w ogóle kochaniutki,uwielbiam Go tylko szkoda,że Go tak mało w serialu...:(((

użytkownik usunięty

Malucci na prezydenta!
Uwielbiam tę postać, jest świetny!

użytkownik usunięty

Albo jak gadał z tymi gejami, to było świetne. Jak Mark sie go pyta "Malucci ale powstrzymasz sie od glupich tekstow?" Ciekawe kiedy nasz Dave gada glupie texty :p:p

użytkownik usunięty

To raczej Carter z nim rozmawiał..................... ..........

użytkownik usunięty
Wilma_2

no właśnie... za mało jest dave'a w serialu. np pokazuje się życie prywatne pozostałych lekarzy a on tylko śmiga od czasu do czasu po izbie przyjęć. poza tym, już chyba niedługo zniknie na dobre, bo odcinek kiedy weaver go wykopie zbliża się nieuchronnie... ;(

A ja już się nie mogę doczekać odcinka, w którym Weaver go wyrzuci. Malucci strasznie działa mi na nerwy.

La_Reine_Margot

a ty mi działasz na nerwy
Malucci jest zajebisty

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

dzisiaj tez o tych lesbach do weaver jejciu słodziutki był;DD

użytkownik usunięty
Wilma_2

A czy ja dobrze pamiętam, czy tak naprawdę to Malucci wyleci za błąd Weaver?

Słodziutki homofob. Naprawdę nie ma się czym zachwycać.

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

Homofob? Czy ja wiem. Ostatnio do tych homoseksualistów, z których jeden miał AIDS i chciał zarazić drugiego dobrze się odnosił. Tak jak powinno być w relacji doktor - pacjent.

Ale chyba przyznasz, że określenie "lesba" jest mało tolerancyjne i podpada pod homofobię.

użytkownik usunięty

malucci wyleci bo razem z chen uśmiercą pacjenta a to dlatego, że weaver poszła na randkę chyba. jednak chen poda weaver do sądu i romano karze ją przywrócić do pracy a malucci zniknie na dobre.

użytkownik usunięty
Wilma_2

nie jest homofobem. przecież z tymi dwoma gejami to normalnie rozmawiał a nawet martwił się o zdrowie jednego z nich. a poza tym, jest uroczy ;) i dziecko ma chyba z tego co pamiętam, ale powie o tym weaver w ostatnim odcinku dopiero. lesba... to słowo nie sprawia że ktoś jest homofobem. jak miał powiedzieć? homoseksualistka? przecież nikt w luźnej romowie tak nie mówi ;)

ocenił(a) serial na 10

a to swintuszek jeden...dzieciaka sobie sprawił!! i kiedy wyleci to kto bedzie go utrzymywał nawet jesli to miałyby byc alimenty!!
no uroczy to on jest!!...a pmietacie jak uciekał przed jakas laska...;DDD

użytkownik usunięty
Wilma_2

a w ktorej serii malucci zostanie wyrzucony??

użytkownik usunięty

a skad w ogole to dziecko?? nigdzie nie bylo o tym mowione to tez dopiero bedzie??

użytkownik usunięty

No widzisz! W ogóle nie mówią o jego życiu prywatnym! Dlaczego nie rozszerzyli tej roli?!

Wilma_2

Dzisiejszy odcinek był super:) "Doktor Dave zasnął a teraz się ślini")))

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

BUAHAHAHAHA ;DDD Nie no, prawie sie poplakalam ze smiechu przed tv ;))))

użytkownik usunięty
hifisuperstar

Ahh dr. Dave dostarcza mam tyle radochy. Szkoda, że odchodzi :(

No właśnie a kto wie kiedy to nastąpi:(((??

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

w ogole jak pamietam caly tamten odcinek był super;D
ten kawał i to co kovac mu na koncu zrobił....
a dzisiaj sie dowiedziałam ze zostanie wyrzucony bo weaver go nakryje jak uprawia seks w karetce...nie no nie dam rady...jeszcze tylko 3 odcinki z doktorem davem;(((