dzisiejszy text malucciego był swietny:
"zabiliscie clauna?"(szok)
matko jaka on miał wtedy kochaniutka minke...
albo Romano do Greena "Jaką część mózgu Ci wycięli?" ,że rozdajesz strzykwaki narkomanom"... hehe
Zgadzam się miał słodką minę,On jest w ogóle kochaniutki,uwielbiam Go tylko szkoda,że Go tak mało w serialu...:(((
Albo jak gadał z tymi gejami, to było świetne. Jak Mark sie go pyta "Malucci ale powstrzymasz sie od glupich tekstow?" Ciekawe kiedy nasz Dave gada glupie texty :p:p
no właśnie... za mało jest dave'a w serialu. np pokazuje się życie prywatne pozostałych lekarzy a on tylko śmiga od czasu do czasu po izbie przyjęć. poza tym, już chyba niedługo zniknie na dobre, bo odcinek kiedy weaver go wykopie zbliża się nieuchronnie... ;(
A ja już się nie mogę doczekać odcinka, w którym Weaver go wyrzuci. Malucci strasznie działa mi na nerwy.
Homofob? Czy ja wiem. Ostatnio do tych homoseksualistów, z których jeden miał AIDS i chciał zarazić drugiego dobrze się odnosił. Tak jak powinno być w relacji doktor - pacjent.
malucci wyleci bo razem z chen uśmiercą pacjenta a to dlatego, że weaver poszła na randkę chyba. jednak chen poda weaver do sądu i romano karze ją przywrócić do pracy a malucci zniknie na dobre.
nie jest homofobem. przecież z tymi dwoma gejami to normalnie rozmawiał a nawet martwił się o zdrowie jednego z nich. a poza tym, jest uroczy ;) i dziecko ma chyba z tego co pamiętam, ale powie o tym weaver w ostatnim odcinku dopiero. lesba... to słowo nie sprawia że ktoś jest homofobem. jak miał powiedzieć? homoseksualistka? przecież nikt w luźnej romowie tak nie mówi ;)
a to swintuszek jeden...dzieciaka sobie sprawił!! i kiedy wyleci to kto bedzie go utrzymywał nawet jesli to miałyby byc alimenty!!
no uroczy to on jest!!...a pmietacie jak uciekał przed jakas laska...;DDD
a skad w ogole to dziecko?? nigdzie nie bylo o tym mowione to tez dopiero bedzie??
No widzisz! W ogóle nie mówią o jego życiu prywatnym! Dlaczego nie rozszerzyli tej roli?!