tak bardzo bym chciala, zeby w 11 lub 12 sezonie wystapili wszyscy z ER ...ci moi starsi ukochani aktorzy....:) tylko nie wiem gdzie trzebaby napisac jakies podanie!!jesli mi powiecie gdzie, to napisze....tylko musielibyscie sie podpisac....:)moze sie uda.....pomocy!!z gory dzieki:*
Coś ty! To nidy nie wypali, bo już 11 sezon jest w realizacji :P
Pomarzyć można :P
no to w 12 albo nie wiem w ktorym..byle bylo mozna.....marzenie....
a moze jednak ktos wie.do kogo sie zwrocic z tym marzeniem....???
A ja myślałam, że to ja mam obsesję na punkcie tego serialu. No cóż - myliłam się. Chciałabym Ci pomóc, ale nie potrafię. Przykro mi. Trzymaj się.
Dlaczego tak latwo rezygnujecie z tego pomysłu?? Może to niemożliwe, ale dlaczego nie można byłoby spróbować?? Trzeba wierzyć, że się uda i przynajmniej zrobić coś w tym kierunku. A nie od razu wyśmiać!! Chociaż sorry, Wy tylko wyraziliście swoje zdanie, lecz w jaki sposób! Każdy by zwątpił!!! Moglibyście wykrzesać z siebie jakieś pozytywne uczucie!!! Wesprzeć pomysłodawcę!!! Wstyd mi za Was. :(((
eee. serial bedzie dalej w realizacji, a chyba nie sadzicie, ze Greene lub Romano zmartwychwstanie?! LOOOL, ubaw po pachy ;DDDD
Tia...
Sezon 12...
Patrzymy, a tu Lucy sobie biega po ekranie :P
O, zgrozo! ;d
Hehe. I mogło by się na przykład okazać, że Mark wcale nie umarł, tylko zapadłw jakąs dziwną, nieznaną do tej pory odmianę śpiączki. Obudził się po jakimś czasie, zorientował się, że leży w trumnie i wpadł w panikę. Ale potem(chwała Bogu!!) okazało się, że ma w kieszeni komórkę z o dziwo nie wyczerpaną baterią. Zadzwoniłby do Elizabeth no i by go wykopali, pełni wyrzutów sumienia. Lekarze od siedn=miu boleści!! ;-)Macie jakieś pomysły na "wskrzeszenie" nowych postaci?
No, ba!
Np. taka Lucy ;p Też mogłoby się okazać, że ona wcale nie wykrwawiła się na śmierć tylko to był ketchup :P
I ją żywcem zagrzebali ;d uhuhu ;]
a Romano wciaz zyje, doznal szoku i ukryl sie norze kreta, ale po 2 latach postanowil wyjsc do rzeczywistosci, zeby zagrac w 12 serii razem z reszta zmartwychwstalych ;DD
A ucięta ręka mu odrosła jak jaszczurce. Hehehe!! I jeszcze trzy nowe!! W bardzo zaskakujących miejscach!!
i tym sposobem powastanie 12 seria ;D Nie mogeee :D Scully i Katrina jestesmy swietne ;DDDD
ej..czemu se jaja robicie??ja mowie serio!!nawet nie chodzi o to zeby dalsza czesc trzymala sie "kupy", tylko o to ze jest zwykly odcinek ...kazdy pracuje....Mark ratuje pacjenta z rana wylotowa klatki, gini opiekuje się staruszką cierpiaca na serce, carol i doug po ciężkiej, udanej reanimacji skryli sie w "dwójce", gdzie namiętnie sie całują:)heh.., bentonik amputuje nogę robotnikowi, lucy pociesza mamę dziewczynki, która ratowali doug&carol a romano wlasnie schodzi po schodach szukając douga, zeby go opieprzyc za podanie jakiegos leku bez jego zgody...no i moze tez jest anna del'amico, ktora wlasnie konczy swoj ciezki dzien pijąc kawę z carterem.A biedny jerry nadal odbiera telefony....CHCE ZEBY BYLO JAK DAWNIEJ!!!TYLKO DO KOGO TO NAPISAC??????????????????????? ????????????????????MOZE MACIE JAKIS POMYSL ALBO ADRES...MOWIE JAK NAJBARDZIEJ SERIO!!!!!!!!!
Wiemy, że mówisz serio i to jest tym bardziej niepokojące. Może po prostu ściągnij sobie stare odcinki i będziesz mogła się nimi delektować do woli.
Masz rację Elane, jesteśmy świetne. Jak chcesz to napisz na mojego bloga, to się pozachwycamy nad sobą!!
To bez sensu! Twój pomysł nigdy nie wypali! To jest niemożliwe! I nigdy nie będzie tak jak dawnie bez Marka, Lucy i Romano...
Więc nie może być tak jak dawniej, nie zmieni tego Carol, Rossm ani nikt inny!
odcinki.....no probuje sciagnac..ale wiecie jak idzie.....juz z tydzien sciagam..i dopiero pare procent;/;/;/ no ale czemu jestescie takie pesymistki??wiem, ze to trudne..ale przeciez jestesmy mlode..musimy miec nadzieje i zapal...wystarczy tylko jeden maly adresik....tylko gdzie i do kogo wyslac?????no ruszyc glową!!moze jakies linkio podacie ....moj nr gg:4788712 (jak cos:P)
heh co za pocieszenie.........no ale masz inny pomysl??bo ja niee:/ a szkoda....:(