PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51446
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

tak bardzo bym chciala, zeby w 11 lub 12 sezonie wystapili wszyscy z ER ...ci moi starsi ukochani aktorzy....:) tylko nie wiem gdzie trzebaby napisac jakies podanie!!jesli mi powiecie gdzie, to napisze....tylko musielibyscie sie podpisac....:)moze sie uda.....pomocy!!z gory dzieki:*

ocenił(a) serial na 10
malgonia

Coś ty! To nidy nie wypali, bo już 11 sezon jest w realizacji :P
Pomarzyć można :P

ocenił(a) serial na 10
Scully15

no to w 12 albo nie wiem w ktorym..byle bylo mozna.....marzenie....
a moze jednak ktos wie.do kogo sie zwrocic z tym marzeniem....???

malgonia

A ja myślałam, że to ja mam obsesję na punkcie tego serialu. No cóż - myliłam się. Chciałabym Ci pomóc, ale nie potrafię. Przykro mi. Trzymaj się.

ocenił(a) serial na 8
La_Reine_Margot

Dlaczego tak latwo rezygnujecie z tego pomysłu?? Może to niemożliwe, ale dlaczego nie można byłoby spróbować?? Trzeba wierzyć, że się uda i przynajmniej zrobić coś w tym kierunku. A nie od razu wyśmiać!! Chociaż sorry, Wy tylko wyraziliście swoje zdanie, lecz w jaki sposób! Każdy by zwątpił!!! Moglibyście wykrzesać z siebie jakieś pozytywne uczucie!!! Wesprzeć pomysłodawcę!!! Wstyd mi za Was. :(((

ocenił(a) serial na 10
indiana_jones

eee. serial bedzie dalej w realizacji, a chyba nie sadzicie, ze Greene lub Romano zmartwychwstanie?! LOOOL, ubaw po pachy ;DDDD

ocenił(a) serial na 10
elane

Tia...
Sezon 12...
Patrzymy, a tu Lucy sobie biega po ekranie :P
O, zgrozo! ;d

Scully15

Hehe. I mogło by się na przykład okazać, że Mark wcale nie umarł, tylko zapadłw jakąs dziwną, nieznaną do tej pory odmianę śpiączki. Obudził się po jakimś czasie, zorientował się, że leży w trumnie i wpadł w panikę. Ale potem(chwała Bogu!!) okazało się, że ma w kieszeni komórkę z o dziwo nie wyczerpaną baterią. Zadzwoniłby do Elizabeth no i by go wykopali, pełni wyrzutów sumienia. Lekarze od siedn=miu boleści!! ;-)Macie jakieś pomysły na "wskrzeszenie" nowych postaci?

La_Reine_Margot

tzn. miałam oczywiście na myśli innych nie nowych postaci
sorry

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

No, ba!
Np. taka Lucy ;p Też mogłoby się okazać, że ona wcale nie wykrwawiła się na śmierć tylko to był ketchup :P
I ją żywcem zagrzebali ;d uhuhu ;]

użytkownik usunięty
Scully15

No jasne! Niech zmarli powstaną z grobów:D

użytkownik usunięty
malgonia

To ten serial ciągle kręcą?? myślałam, że się dawno skończył...

ocenił(a) serial na 10

BUAHAHAHAHHAHA ;DDDD Kocham Wass ;D ale sie usmialam teraaaz ;D

ocenił(a) serial na 10
elane

a Romano wciaz zyje, doznal szoku i ukryl sie norze kreta, ale po 2 latach postanowil wyjsc do rzeczywistosci, zeby zagrac w 12 serii razem z reszta zmartwychwstalych ;DD

elane

A ucięta ręka mu odrosła jak jaszczurce. Hehehe!! I jeszcze trzy nowe!! W bardzo zaskakujących miejscach!!

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

i tym sposobem powastanie 12 seria ;D Nie mogeee :D Scully i Katrina jestesmy swietne ;DDDD

ocenił(a) serial na 10
elane

ej..czemu se jaja robicie??ja mowie serio!!nawet nie chodzi o to zeby dalsza czesc trzymala sie "kupy", tylko o to ze jest zwykly odcinek ...kazdy pracuje....Mark ratuje pacjenta z rana wylotowa klatki, gini opiekuje się staruszką cierpiaca na serce, carol i doug po ciężkiej, udanej reanimacji skryli sie w "dwójce", gdzie namiętnie sie całują:)heh.., bentonik amputuje nogę robotnikowi, lucy pociesza mamę dziewczynki, która ratowali doug&carol a romano wlasnie schodzi po schodach szukając douga, zeby go opieprzyc za podanie jakiegos leku bez jego zgody...no i moze tez jest anna del'amico, ktora wlasnie konczy swoj ciezki dzien pijąc kawę z carterem.A biedny jerry nadal odbiera telefony....CHCE ZEBY BYLO JAK DAWNIEJ!!!TYLKO DO KOGO TO NAPISAC??????????????????????? ????????????????????MOZE MACIE JAKIS POMYSL ALBO ADRES...MOWIE JAK NAJBARDZIEJ SERIO!!!!!!!!!

malgonia

Wiemy, że mówisz serio i to jest tym bardziej niepokojące. Może po prostu ściągnij sobie stare odcinki i będziesz mogła się nimi delektować do woli.

La_Reine_Margot

Masz rację Elane, jesteśmy świetne. Jak chcesz to napisz na mojego bloga, to się pozachwycamy nad sobą!!

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

To bez sensu! Twój pomysł nigdy nie wypali! To jest niemożliwe! I nigdy nie będzie tak jak dawnie bez Marka, Lucy i Romano...
Więc nie może być tak jak dawniej, nie zmieni tego Carol, Rossm ani nikt inny!

ocenił(a) serial na 10
Scully15

odcinki.....no probuje sciagnac..ale wiecie jak idzie.....juz z tydzien sciagam..i dopiero pare procent;/;/;/ no ale czemu jestescie takie pesymistki??wiem, ze to trudne..ale przeciez jestesmy mlode..musimy miec nadzieje i zapal...wystarczy tylko jeden maly adresik....tylko gdzie i do kogo wyslac?????no ruszyc glową!!moze jakies linkio podacie ....moj nr gg:4788712 (jak cos:P)

ocenił(a) serial na 7
malgonia

I myślisz że przejmą się kilkoma mailami?

ocenił(a) serial na 10
Dexter

heh co za pocieszenie.........no ale masz inny pomysl??bo ja niee:/ a szkoda....:(

ocenił(a) serial na 10
malgonia

BUAHAHAHHAHAHA ;DDD ja sie chyba posikam zaraz ;DDD

ocenił(a) serial na 10
elane

no to czemu sie jeszcze nie posikalas??jakies problemy:/??

ocenił(a) serial na 10
elane

no to czemu sie jeszcze nie posikalas??jakies problemy:/??

ocenił(a) serial na 10
malgonia

No jak widze te wiadomosci ;D Do nich mam problem ;]

ocenił(a) serial na 10
elane

Nie da się z rzeczy nie możliwych zrobić rzeczy realne...
Przykro mi.

ocenił(a) serial na 10
elane

czemu nie teraz??jednak jakies problemy...

ocenił(a) serial na 10
malgonia

moze i sie nie da..ale probowac mozna....bbyle miec jakiekolwiek mozliwosci..a tu nikt ....i nic.....szkoda.........tez nie wierze w to...aczkolwiek moze sam rezyser wpadnie na ten wspanialy poomysl(lol)
znow mowie od rzeczy......