PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

jak wam sie wydaje, bez kogo na 100% nie mogłby istnic ER??kto dodaje najwiejkszego smaku ER?? (jak zawsze zachecam do siegniecia pamiecią wstecz i przypominam, ze byly także poprzednie sezony i poprzedni aktorzy i aktorki.......:P)

użytkownik usunięty
malgonia

Każdy coś wnosi do tego serialu, ale ja teraz nie wyobrażam go sobie bez:
1. Johna Cartera
2. Kerry Weaver
3. Dave'a Malucciego (choć już niedługo.... ;( )

ocenił(a) serial na 10

Po pierwsze to Kerry Weaver. Bez niej nie wyobrazam sobie tego serialu. Potem Elizabeth Corday, Dave Malucci, Abby Lockhart, Lucy Knight. Dalej Carol Hathaway. Oczywiście razem z Dougiem Rossem :) . No i Romano. Ach te jego teksty;)

użytkownik usunięty
malgonia

Dla mnie ten serial stracił wartośc jak scenarzyści wprowadzili zajebistą postać i jej nie rozwineli czyli Dave Malucci. Wiec stawiam na niego i Carol

użytkownik usunięty

popieram! jest pokazane prywatne życie każdego lekarza oprócz malucciego. dopiero w ostatnim odcinku będzie powiedziane, że ma dziecko. on był zajebisty! nie wiem czemu nie rozwinęli wątku jego postaci ;(

użytkownik usunięty

Szkoda, że nie ma już tego pulchnego recepcjonisty. :) Bodajże Jerry. ?

użytkownik usunięty

Na poważnie w Ostrym Dyżurze najważniejszą postacią jest Mark Green razem z przyjacielem swoim, którego już nie ma .. Dougiem.

Już robiłam rankingi.Ostatnie miejsca miała Clio,Abbyi Romano.

ocenił(a) serial na 10
malgonia

serial bardzo stracił jak nie ma carol i dougaioczywiscia bez marka nie bedzie ten sam i gdyby nie było lizy to tez byłoby nie do przyjecia...i of cors malucci;))

ocenił(a) serial na 10
malgonia

No prawda jest taka, że serialu nie byłoby bez dwóch czołowych postaci: Cartera i Greene'a. To oni wprowadzili klimat serialu, to z nimi byliśmy od samego początku, to o nich najwięcej wiemy. I bez względu na to czy oni są w danym odcinku, czy już ich wcale w serialu to nie ma, to tak na prawdę bez nich to wszystko nie toczyłoby się dalej.

użytkownik usunięty
Carol

E tam, najbardziej sobie cenię i tak serię 5&6 ;p
Tym samym nie ER nie obszedłby się bez Kellie Martin [Lucy Knight] ;]

Alien.

ocenił(a) serial na 10
malgonia

dziwnie by to było bez tekstów Romano....
żałuję, że nie ma Carol i Douga, ich wątek był świetny. Na razie nie wyobrażam sobie śmierci Marka. Tworzy razem z Lizzie świetną parę.

ocenił(a) serial na 10
mycha_10

Ja nie wyobrazam sobie ER bez Dr Luka Kovac. on jest super. no i oczywiscie jeszcze Malluci, Corday i Romano z e swoimi gatkami.

użytkownik usunięty
iwunia

Bez Douga to już nie jest ten sam ostry dyżur. szkoda że już go nie ma

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się z Carol :) ale oczywiście lubię też nowych :).

ocenił(a) serial na 10
iwunia

chyba chodziło Ci o GADKI Romano??... Bo jego gatków to ja jeshcze nie widziałam.

użytkownik usunięty
malgonia

Kerry Weaver i Kim Legaspi, pierwszy raz zdazylo mi sie obejrzec serial, w ktorym tak pieknie pokazano watek lesbijski bez przegiecia zadna strone.:)))

użytkownik usunięty

nie mogłoby istnieć bez Cartera i Abby i jeszcze paru innych osób

ocenił(a) serial na 7

Oj a ja mysle , że bez Legaspi obeszłoby się i miało całkiem dobrze

ocenił(a) serial na 10
malgonia

BEZ KERRY, CARTERA, SUSAN, ABBY I OCZYWIŚCIE (MOIM ZDANIEM) KOVACA. A JESZCZE TRZEBA DODAĆ, ŻE BEZ CAROL TO TROHCE DZIWNIE TERAZ!

użytkownik usunięty
AgReSyW_BMWic

Serial nie mógł by istnieć bez Lizzy Cartera (on jest cudowny) Abby( ona jest naprawdę ekstra nie wiem dlaczego w tym rankingu zajeła miejsce najbardziej nie lubianej) i oczywiście bez Romano (te jego teksty są na prawde fantastyczne). Na pewno nie tęskniła bym bez Kerry, Luki i Chen. Szkoda ze Doug i Carol odeszli, ale mają się podobno pojawić w jakimś odcinku, czy ktoś wie w którym?

ocenił(a) serial na 10

serio maja sie pjawic?????????????????!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skad masz takie informacje???????????????????? ?????????????
(jupi)
ylko ciekawe czy to prawda...

użytkownik usunięty
malgonia

Ja też gdzieś to czytałam. W jednym odcinku maja być :D I w ogole na chwilke pojawi sie Dr Benton (w środe bodajże). :]:]

ocenił(a) serial na 10

Coś tam będzie... I potem Benton i Cleo pojawią się na pogrzebie Marka :(

ocenił(a) serial na 10
malgonia

pamietam ze w polsacie ogladałam odcinki moze od 7 serii i własnie gdzies powyzej 7 serii sie pojawili i ja ogladałam teraz odcinki az do tych nowych premierowych w Polsce i nic nie było...nie wiem dlaczego...

użytkownik usunięty
Wilma_2

er nie istniało by of couse bez Cartera i Abby...