czy mógłby mi ktos od początku do obecenego wątku (znaczy ten co teraz leci na polsacie) przedstawić losy doktorka tego z chorwacjii?? prosze ,błagam , będę BARDZO wdzięczna :)
Przedstawię wątek Lucka przyjechał z Chorwacji do Chicago.To byo kiedy z serialu odchodzil Clooney, bodajże w 8 sezonie, nie pamiętam dokladnie. W czasie wojny w Chorwacji zginęla mu rodzina- żona i dzieci.
Była chemia pomiędzy nim a Carol, ale ona urodzila bliżniaki i wyjechala za Rossem.Kovatch mial romans z Abby jeszcze z innymi kobietami. wyjechal do Afryki razem z Carterem. Carter wrócił a Luca został, tam też omal nie stracil zycia iedy na wioskę w której by szpital napadli partyzanci.Wszyscy zostali zamordowani. Kovacza Uratował medalik i modlitwa, partyzanci nie zabili go, gdyż myśleli,że jest księdzem.w Chicago nie wiedzieli czy preżył, ale Carter postanowił pojechać i poszukać ciala. Okazało się, że Lucka zyje ale jest bardzo ciężko chory. Carter przywióż go do chicago. Tu został wyleczony, po jakimś czasie zakochal się w Sam, mieli romans,klopoty sprawiał jej mąż.
W ostatnich odcinkach syn Sam uciekl, aby szukać ojca.
acha , dzięki !!
a w tej Sam to w którym sezonie sie zakochał ?
Sorki ale ja dopiero zaczełam oglądać i jakoś jego życie mnie tak zainteresowało :P .....