PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51381
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

pytanie o 4x01

ocenił(a) serial na 10

To był odcinek nakręcany na żywo, 2 razy, ze względu na różnicę czasową. Widziałam 2 wersję, ale nie widziałam pierwszej i w związku z tym mam pytanie - może są na tym forum widzowie starych sezonów lub fani którzy pamiętają - czy 1 wersja różni się bardzo od 2? Czy zapomnieli jakiś tekstów lub coś przekręcili? Po prostu jak się zorientowałam że są 2, zastanawiam się nad tym.
Z góry dzięki za odpowiedź!

ocenił(a) serial na 10
_S_

Też jestem tego ciekaw. Wkrótce będę miał ER season 4 n DVD- pewnie będą tam obie wersje, więc jak zauważę jakieś różnice to na pewno to opiszę. Pozdrawiam wszystkich fanów ER :)))

użytkownik usunięty
er_fan

ja mam 4 sezon na dvd, ale jest tylko jedna wersja tego odcinka. I na dodatek akurat w tym jednym odcinku nie miałam wogóle napisów polskich. Trafiło mi się jakieś wybrakowane pudełko :(

ocenił(a) serial na 10
_S_

ktoś wie czy były różnice?
<za krótki>

ocenił(a) serial na 9
_S_

emmma2424

też mam 4 sezon na dvd i też nie miałem polskich napisów w 2 odcinkach tej serii w tym właśnie w pierwszym. Robiłem na polskie a wyskakiwały mi jakiej węgierskie. Chyba we wszystkich 4 seriach to jest

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Właśnie wczoraj widziałem 1 odcinek 4 serii ER na DVD. Była to pierwsza wersja tego odcinka z polskimi napisami. Ja mam wydanie z GALAPAGOS FILMS z 2008 roku, wiem, ze był też wydany ER sezon 4 wcześniej i może nie miał polskich napisów.

ocenił(a) serial na 9
er_fan

ale tylko 1 odcinek i jeszcze jeden

ja mam takie wydanie

http://www.allegro.pl/item701161229_e_r_ostry_dyzur_sezon_4_nowy_3_dvd.html

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Na linku co podałeś nie ma napisane, w którym roku zostało wydane. ER sezon 4 wydano w Polsce w 2005 i 2008 roku. Ja mam wydanie z 2008 i mam w każdym odcinku polskie napisy, wy pewnie macie te wcześniejsze, na opakowaniu jest data wydania płyt, więc można sprawdzić :)