PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

sypali tekstami

ocenił(a) serial na 10

w dzisiejszym odcinku "damage is done" najlepszy byl frank ()recepcjonista)
- To co, jest pani lesbijką??
- tak !!jestem lesbijką!!! - za to sie idzie do piekla...(lol2)
co walm sie jeszcze podobalo??
bo mnie odcinek bardzo przypadl do gustu (jak zreszta wszystkie), ale naprawde byl badrdzo ciekawy:)
Ale nie mowcie , ze elizabeth jest ladna??moze i byla ale na poczatku jak zaczela grac ...a teraz...a dzisaij jak bez makijazu i jeszcze jaa ucharakteryzowali to szkoda slow;/ zombie!!
pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 9
malgonia

głupia. po pierwsze elizabeth była chora. a po drugie ciekawe jak ty wyglądałabyś, gdyby coś takiego stało się twojemu dziecku. była ucharakteryzowana, i to mocno.

ocenił(a) serial na 9
redd

a co do odcinka, to rzeczywiście. bardzo fajny:)

ocenił(a) serial na 10
redd

i tak jest brzydka!! byla ladna w tych pierwszych seriach jak wystepowala...a teraz zbrzydla i tyle...
to moje zdanie:)

malgonia

Elizabeth to seksowna babka jak na Brytyjkę (wszyscy wiemy co się o nich mówi) i jestem pewien, że musieli jej nałożyć dużo stuffu na twarz, żeby wyglądała tak tragicznie jak dzisiaj. Poza tym nikt nie wyglądałby dobrze gdyby rzygał całą noc ...

użytkownik usunięty
malgonia

dzisiejszy odcinek był genialny, szczególnie sceny jak Mark wchodzi do sali i widzi że to jego młodsza córka i jak rozmawia z Rachel, ona naprawdę fajnie zagrała w tej scenie
deedee

użytkownik usunięty

biedna Lizzy... chociaż faktycznie wydawało mi sie jakbym oglądała "Wysyp żywych trupów". Ale nie no przeciez była chora a w dodatku jej córeczka połknęła ecstasy. Współczuje jej.