na tvn 7 zaczęli puszczać serial i juz miałam nadzieje że pokażą więcej, wszystko sie rozkręcało romano sie pojawił i było zabawnie a tu któregoś dnia (w poniedziałek) włączam i co? te zakichane tele gry wpakowali zamiast super ostrego dyżuru ale mi sie chce klnąć jakim prawem zastępują super serial takim gównem??? czy wogóle ktoś na to dzwoni. Tvn 7 jest do dupy i niech sie pocałują . jak tak można nooo!!!!!!!!nie wybacze im tego nigdy. Zeby zastąpić serial takim śmieciem gdyby zamiast Dyżuru dali jakiś inny serial to jakoś udało by mi sie to wytrzymać ale to co zrobili to kompletny brak szacunku dla fanów i dla samego serialu od dzis nie włącze na ten kanał juz nigdy( tylko o 19 bo lecą kochane kłopoty).
z tym to ja sie w zupelnosci zgodze! mnie rowniez wkurza to.. i to nie poraz pierwszy i nie tylko na tvn7 tak robia =/ teraz w tv w ogole nie ma co ogladac bo to co najlepsze (OSTRY DYZUR miedzy innymi czy medicopter) wywalaja z programu! =/ tylko wlasnie jak wspomniano jakies beznadzijne gry puszczaja na ktore nikt nie dzwoni!
też sie zgadzam ostry dyżur leciał o 9.10 i 17.10 a teraz leci jakis seans filmowy jakies gówno (przepraszam za wyrazenie) niech ktos napisze do jakies kolwiek stacji by zaczeli poszczac ostry dyżur ja niestety nie umiem pisać do innych
Ej ludzie! Ostry Dyzur zostal poprostu wstrzymany (jak wszystkie inne seriale) na czas wakacyjny, poniewaz tvn zamierza puscic serial do 8 sezonu od wrzesnia! A jak pamietam to ER zakonczyl sie na 4 sezonie w tv przed wakacjami! W wakacje serial mialby o 2/3 mniej widzow niz w ciagu roku :] Nie bojcie sie serial bedzie! Pozdrawiam!