uwielbiam ten serial..jedyny serial i jedyna godzian spędzona pzred telewizorem w ciągu dnia...wie ktoś skąd sciagnac odcinki, ale od 1 serii od poczatku...albo chętnie sie wymienie...zaparszam na gg jakby ktoś chciał pogadac...ulubiona postać...benton...szczegołnie jak widze jak sie opiekuje swoim syneczkiem..pozdrawiam...gg 1690137
Ja uwielbiałam Lucy, była świetna. Dr Carter'a też kocham i jeszcze dr Green'a i dr Corday - super para! Wogóle cały serial jest rewelacyjny, ale nie stać mnie na te płytki DVD :D
Fakt
plytki sa dosyc drogie
ja ciagle probuje jakos odlozyc i sobie kupic , ale jakos nie wychodzi
Witam państwa :) Jestem zapaloną fanką "Ostrego dyżuru", kocham ten serial prawie tak bardzo jak "Z archiwum X" :)
Moją ulubioną żeńską postacią jest Carol, zaraz potem dr. Corday. Bardzo lubię też Abby no i Kerry, kiedy nie zachowuje się jak wiedźma. Lubiłam Lucy i bardzo mi było przykro kiedy umarła :( Z facetów najbardziej kocham Marka, a zaraz po nim Cartera, Douga i Lukę. Dr. Dave też jest fajny :)
Uważam, że postać Gabe'a Lawrenca grana przez cudownego Alana Aldę była wspaniała. Jerry recepcjonista jest śmieszny :)
Zawsze kibicowałam związkom Carol-Doug, Liz-Mark i Abby-Carter. Postaci których nie znosze to Benton, Deb, Cleo ale chyba najbardziej Susan Lewis.
Jeżeli ktoś zechce pogadać, to zapraszam do odwiedzenia mojego blogu na filmwebie, tam znajdziecie nr mojego gadulca.
Pozdrawiam :)