Ja myślałam ,że padnę jak dowiedział się o śmierci brata. Najlepsza reakcja: "Co to za głupia śmierć". Ale się przejął ;p
Dowalił, ale swoją drogą to powinni go w końcu zamknąć raz na zawsze, aż mi szkoda Carminy było jak ją tak dopadł. Chociaż wiem, że sama jest sobie winna...
to trochę tak ale Paolo zachował się jak ostatni drań a Carmina i tak potem dowalała się do Edmunda
"Pokażę ci, czego mnie nauczyli w więzieniu" :D Chciał zobaczyć jak to jest z tej drugiej strony xD
Nie pasuje do niego takie zachowanie najpierw nic go nie obchodziło tylko kasa i seks nie ważne z kim a teraz traktuje tą Carmine lepiej niż Damian czy Gael Elise.
No bo on w sumie całe zycie na nią leciał,czy kochał,trudno to określić,a teraz kiedy jest przy kasie i jej juz nic nie zostało ma chlopak w koncu swoją szansę:D
Watpie, zeby ja kochal chociaz na to wskazuje. Wydaje mi sie, ze naprawde chce przeleciec wszystkie kobiety Rosenda. A Alfonsina to wisienka na torcie praktycznie niemozliwa do zdobycia.
mi sie wydaje ze jedna kobieta do ktorej cos czul byla matka Palomy :D no bo z Carmina to bardziej chyba zeby polaczyc sily to raz a dwa oczywiscie ze to kobieta Rosenda, ale tak bylo z Ingrid najbardziej na nia lecial,pragnal jej a kiedy mu ulegla zaczal ja traktowac jak smiecia :D a co do Alfonsinki to nie ma opcjii zeby cos ich laczylo kiedy kolwiek to kobieta z wieksza klasa :D
ogólnie to powinno się okazać że Gabino jest nieślubnym bratem Rosenda i dlatego ma takie parcie na wszystko co on miał,łącznie z kobietami;D,a tak na serio to uważam że może on niekoniecznie leci na Alfonsę,jednak chce jej pokazać who`s the boss:) i odegrać się za to żę przez te wszystkie lata traktowała go jak zwykłego posługacza,bo bądż co bądż,ale Rosendo mu ufał.
Dla mnie to jest śmieszne bo aktor, który gra Gabina w rzeczywistości jest starszy o Carminy o 13 lat;)
A Paloma, która jest jego córką jest tylko o 7 lat od niego młodsza:D
no tak ale w rzeczywistosci Elisa ma bodajze 24 lata a Damian 38 albo 39 :D a jest pokazane ze sa mniej wiecej w ty samym wieku :D
Tak, ale powiem wam, ze nie widać takiej dużej różnicy, w porównaniu jak Elisa wygląda ze swoim życiowym partnerem, to tu jak równolatki ;p
Boyer jest z takim staruchem , producentem TERESY i LQNPA , dziwne że z takim dziadkem się zadaje co mógłby być jej ojcem
Nie zdziwiłabym się jakby czerpała z tego niezłe korzyści, bo na chłopski rozum, co jej się może podobać w takim facecie?
no właśnie , może dla kasy sławy kto wie , okropny ten gościu podobny trochę do Edmunda z Otchłani namiętności
no widziałam zdjęcia i aż dziw, pewne ktoś ważny
a mi wogóle przeszkadza to że gabino niby taki starszy od damiana, wywoził go jak by mały, a w rzeczywistości jest od niego 5 lat młodszy! trochę tu z wiekiem pokręcili.
Mi też to trochę przeszkadza, bo w gruncie rzeczy wyszło na to, że główni bohaterowie, jak np. Gael i Damian są najstarsi. Przecież między Damianem, a Carminą w życiu jest tylko 6 lat różnicy, a tutaj gra gówniarza w porównaniu do niej...