ja ogladnelam koniec telki ,duzo odcinkow o hiszp ,klimatu CME i aktorow tak swietnie dobranych nic nie przebije
Sadzę, że na pewno nie przebije CME, bo ona była po każdym względem wspaniała. Zarówno przez obsadę, która była cudowna (aktorzy grający dobre i złe role w dużym stopniu tak samo się podobali) jak i przez wątki, które były niesamowite. Telka nie ciągnęła się jak flaki z olejem choć pamiętam, że raz był taki moment ale nie wiem już czego dotyczył. Na każdy odcinek czekało się z niecierpilwością. Hecjenda była cudowa. Ale przede wszystkim oglądając bohaterów czuło się jakby byli naszymi przyjaciółmi, jakby akcja działa się gdzieś blisko. Nigdy nie zapomnę tej telenoweli i na dzień dzisiejszy jest dla mnie numerem 1.
Ale co do Otchłani namiętności mogę się mylić i to ona być może stanie się lepsza niż CME. Szczerze wierze, że telenowela będzie dobra a na pewno wiem, że nie będzie totalną klapą ;p takie mam przypuszczenia....
ta boyer wyglada strasznie anemicznie ,jakby ledwo stala na nogach ,kolor wlosow powinna miec inny bo w tym wydaje sie jeszcze bledsza ,
Boyer totalnie mi się nie podoba i nie pasuje do tej roli. Twarz ma taką "lalkowatą". Dla mnie masakra.
Na razie nie wypowiem się. CME nie zrobiło na mnie większego wrażenia, a żeby ocenić tą telkę, musiałabym obejrzeć całą aż do ostatniego odcinka.
Otchłań namiętności jak na razie się rozkręca, ale wydaje mi się, że chyba nie przebije CME, tam już od pierwszych odcinków działo się, bardzo szybko mnie wciągnęła ta telka, było wiele ciekawych wątków i fajna obsada.
no chyba nie! CME to była najlepszą telenowelą wyemitowaną w ostatnich latach i takie coś jak Otchłań Namiętności nawet do pięt tej telenoweli nie dorasta. CME było jedyne w swoim rodzaju z ciekawą fabułą i dobrze dobranymi aktorami - telenowela prawie idealna. a to? no błagam nie kompromituj się
może nie koniecznie ale nie jest zła rozkręca się , na pewno nie będzie wiele gorsza
Tamta była dobra tak jak stare telenowele ,miała ich klimat i wgl.
,,Otchłań namiętności'' może też taka będzie ale nie powiedziałąbym,że od razu lepsza.
mnie sie jakos bardziej podobaja telki w ktorych glowne bohaterki majo kolo 30 ,i sa starsze jak np w CME,dlatego tez teraz ogladam dwie telki w ktorych protka jest gaby spanic
la otra cara del alma ,i emperatriz ,leca na necie ,ale po hiszp co ciekawe protka nie jest w nich dobra postacia ,przynajmniej przez wiekszosc telki ,,i to tez jest fajne
te telki z gaby?tak ,w mojej ocenie sa fajne ,tylko trochu w innym klimacie krecone niz w televisie ,te produkuje tv azteca ,duzo tam aktorow z ameryki poludniowej ,srednio nam tu znanych ... rzadko u nas leca teli innych wytworni ,no moze czasem venevision,,, to nie czasy zbunitawnego aniola itp:)