PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Jak myślicie czy otchłań namiętności przebije telenowele Kiedy się zakocham

ewelina1000

ja ogladnelam koniec telki ,duzo odcinkow o hiszp ,klimatu CME i aktorow tak swietnie dobranych nic nie przebije

ocenił(a) serial na 9
ewelina1000

Sadzę, że na pewno nie przebije CME, bo ona była po każdym względem wspaniała. Zarówno przez obsadę, która była cudowna (aktorzy grający dobre i złe role w dużym stopniu tak samo się podobali) jak i przez wątki, które były niesamowite. Telka nie ciągnęła się jak flaki z olejem choć pamiętam, że raz był taki moment ale nie wiem już czego dotyczył. Na każdy odcinek czekało się z niecierpilwością. Hecjenda była cudowa. Ale przede wszystkim oglądając bohaterów czuło się jakby byli naszymi przyjaciółmi, jakby akcja działa się gdzieś blisko. Nigdy nie zapomnę tej telenoweli i na dzień dzisiejszy jest dla mnie numerem 1.
Ale co do Otchłani namiętności mogę się mylić i to ona być może stanie się lepsza niż CME. Szczerze wierze, że telenowela będzie dobra a na pewno wiem, że nie będzie totalną klapą ;p takie mam przypuszczenia....

madzia124

ta boyer wyglada strasznie anemicznie ,jakby ledwo stala na nogach ,kolor wlosow powinna miec inny bo w tym wydaje sie jeszcze bledsza ,

yecur

zgadzam się :)

ocenił(a) serial na 6
Ladybaby

Na pewno nie przebije KsZ:)

ocenił(a) serial na 4
yecur

Boyer totalnie mi się nie podoba i nie pasuje do tej roli. Twarz ma taką "lalkowatą". Dla mnie masakra.

ocenił(a) serial na 4
ewelina1000

Na razie nie wypowiem się. CME nie zrobiło na mnie większego wrażenia, a żeby ocenić tą telkę, musiałabym obejrzeć całą aż do ostatniego odcinka.

Hadley

dl amnie CME bylo super

ocenił(a) serial na 7
ewelina1000

Otchłań namiętności jak na razie się rozkręca, ale wydaje mi się, że chyba nie przebije CME, tam już od pierwszych odcinków działo się, bardzo szybko mnie wciągnęła ta telka, było wiele ciekawych wątków i fajna obsada.

ewelina1000

no chyba nie! CME to była najlepszą telenowelą wyemitowaną w ostatnich latach i takie coś jak Otchłań Namiętności nawet do pięt tej telenoweli nie dorasta. CME było jedyne w swoim rodzaju z ciekawą fabułą i dobrze dobranymi aktorami - telenowela prawie idealna. a to? no błagam nie kompromituj się

użytkownik usunięty
ewelina1000

może nie koniecznie ale nie jest zła rozkręca się , na pewno nie będzie wiele gorsza

ocenił(a) serial na 9
ewelina1000

Tamta była dobra tak jak stare telenowele ,miała ich klimat i wgl.
,,Otchłań namiętności'' może też taka będzie ale nie powiedziałąbym,że od razu lepsza.

pati1109

mnie sie jakos bardziej podobaja telki w ktorych glowne bohaterki majo kolo 30 ,i sa starsze jak np w CME,dlatego tez teraz ogladam dwie telki w ktorych protka jest gaby spanic

użytkownik usunięty
yecur

a może zdradzisz jakie ?

la otra cara del alma ,i emperatriz ,leca na necie ,ale po hiszp co ciekawe protka nie jest w nich dobra postacia ,przynajmniej przez wiekszosc telki ,,i to tez jest fajne

użytkownik usunięty
yecur

a fajne jakieś ?

te telki z gaby?tak ,w mojej ocenie sa fajne ,tylko trochu w innym klimacie krecone niz w televisie ,te produkuje tv azteca ,duzo tam aktorow z ameryki poludniowej ,srednio nam tu znanych ... rzadko u nas leca teli innych wytworni ,no moze czasem venevision,,, to nie czasy zbunitawnego aniola itp:)

użytkownik usunięty
yecur

a rozumiem i dzięki za info

prosze:)

ocenił(a) serial na 9
yecur

raczej nie