I jakie wstępne wrażenia po garstce odcinków ? ; )) mi bardzo telcia przypadła do gustu ;) z niecierpliwością wyczekuję nowych odcinków .
mi też się podoba , lubię jak akcje się dzieją na hacjendzie fajny klimat aktorzy tez nie najgorsi no i świetna muzyka
Jak dla mnie jak narazie fajny, początkowe odcinki są lepsze od początkowych Ukrytej miłości. Ale zobaczymy co będzie dalej.... mam nadzieję, że tylko lepiej :)
bardzo fajnie się ogląda, jak na razie bardziej mi się podoba od Ukrytej Miłości, telenowela ma bardzo fajny klimat, podobny do klimatu Kiedy się zakocham, muzyka też mi się podoba, aktorzy też na plus
Byłam zaskoczona jak w dzisiejszych odcinkach zobaczyłam Armanda Ariaza czyli Horacia fajnie wylądał , w Mój Grzech był beznadziejny obecna fryzura owiele bardziej mu pasuje .
Carmina wkońcu zaczyna pokazywać pazurki .
Mi jak na razie się podoba, coraz więcej się dzieje, fajni aktorzy w szczególności miło patrzy się na Zepedę:)
tak bylaby calkiem fajna ,ale mnie strasznie drazni boyer ,ma taka sztuczna ,wygladzona lalkowata twarz ,takiej miastowej dziewczynki i ona mi psuje odbior telki ,nie lubie scen z nia kiedy narzeka:) strasznie wtedy zawodzi :) i wyglada na taka co sie lubi zabawic tak ja odbieram:)),a zepeda to moj numer jeden:))moglabym miec takiego chlopaka:))
Fajna telka ,wciągnęłam się :)
Zepeda znowu mnie nie zawiódł ! dobry jest !
a co do Boyer to pierwszy serial w jakim ją widze i przyznam,że jej postac przypadła mi do gustu :)
Elisa nie jest taką ,,sierotką Marysią' przesadnie miłą itd Umie sie pokłócic ,umie oddac gdy ktoś ją uderzy ,podoba mi sie to ! :)
I jest ładna :) może nie jakas piękna ale jest ładna jest..przynajmniej nie działa mi tak na nerwy jak Luciana z Ukrytej Miłości.
otóż to Elisa jest silna zdecydowana i nie daje sobą pomiatać jak oddała tej starej hehe lubię takie główne bohaterki a nie tak jak Luciana z UM