PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

... nie wiem jak wam dziewczyny, ale mi Zepeda bardziej pasuje do ról czarnych charakterów a ten
pierwszy pocałunek to był taki nieczysty jak by chciał zobaczyć czy Elisa jest łatwa nie podobało mi
się to :( nie wiecie czasem w którym odcinku pojmie że kocha Elise?

użytkownik usunięty
darren006

moim zdaniem i do czarnych ról i pozytywnych się nadaje
szczerze to myślałam że Elisa tak nie zareaguje ostro ale dobrze , ma narzeczoną i coś jeszcze szuka

darren006

w 34 odcinku wyzna jej że ją kocha

ocenił(a) serial na 4
darren006

A ja nie widziałam sceny z pocałunkiem :(, też uważałam, że pasuje tylko do czarnych charakterów, ale powoli zmieniam zdanie ;).

ocenił(a) serial na 9
Hadley

Nic straconego, nadrób odcinki w necie :)
W sumie spodziewałam się innej reakcji Elisy na pocałunek ale może dobrze postąpiło. W dniu zaręczyn całuje się z nią...
Przypomniało mi to jeszcze bardziej wątek w Ukrytej miłości kiedy chyba Rodrigo również na swoim przyjęciu zaręczynowym pocałował Lucianę.

madzia124

zepeda pasuje do tej roli ,jest meski ,i na szczescie nie jest lalusiowaty ,bo to byloby straszne:))

ocenił(a) serial na 9
darren006

moim zdaniem zepeda nadaje sie do dobrych charakterów bo w zakletej miłości za bardzo mi sie nie spodobał jako czarny charakter a w dobrym wydaniu to uwazam ze świetnie gra bo to jeden z moich ulubionych aktorów<3

użytkownik usunięty
darren006

a może właśnie fajnie, że ten pocałunek nie był taki jak w innych telkach i dopiero później w tych pocałunkach będzie wiecej miłości i czułości.

na pewno tak bedzie :))

użytkownik usunięty

mama nadzieję że będzie więcej uczuć pokazane między nimi bo w UKRYTEJ MIŁOSCI nie było tego widać

ocenił(a) serial na 9
darren006

Nie widziałam go w roli złego charakteru ale widziałam go w rolach pozytywnych i myśle,że jest ok :D

ocenił(a) serial na 9
pati1109

no ja tak samo nie wiedziałam go w roli złego charakteru i może dlatego uwazam że świetnie gra dobry charakter a najbardziej to główne role .Dawid Zepeda to mój ulubiony aktor po prostu go lovciam <3 <3

darren006

Coś w tym jest, do czarnych charakterów pasuje idealnie, chociaż w rolach pozytywnych też mi się podoba. :)

Camilla3

Zepeda jest po prostu wszechstronnym aktorem i to się ceni, można go zatrudnić zarówno do ról pozytywnych, jak i negatywnych :)