PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

nie za wysoka troszkę ta ocena, przecież to zwykła telenowela jakich setki...

ocenił(a) serial na 9
baron666

ale bardzo fajna bo duzo się tam rzeczy rozkręca i może dla tego

użytkownik usunięty
baron666

niby tak ale ja osobiście lubie telki właśnie w takim wiejskim klimacie :)

ocenił(a) serial na 9
baron666

Moim zdaniem ocena powinna być ok. 8.0
Bardzo dobra telenowela ,dobrze dobrane role , dużo się dzieje w końcu jakieś morderstwa których zabraklo np, w Ukrytej Miłości.
Bohaterowie drugoplanowi też na plus , nie denerwuje mnie gdy ich pokazują a w innych serialach często tak było..np, w Ukrytej Milości gdy pokazywali ludzi z miasteczka dostawalam szału.

pati1109

dla mnie słaba :( Cały czas gadają o kochaniu, główny bohater to jakiś manekin supermana, ujęcia ciemne, każda scena podobna do drugiej, a złe bohatery irytujące i rozmemłane, poza tym powielone role drugoplanowe tj. w każdym serialu grają to samo i tak samo.

libella

złe bohatery ?

virginia_virgi

A ha ha ha ;D
Nie no nie mogę, gdyby nie Ty nie zwróciłabym chyba na to uwagi ;D
Padnę ze śmiechu ;D

Lenkaaa_93

a imię jego 40 i 4..."

libella

Czyżby szpan znajomością dramatu 'Dziady' cz. 3? ;p

Lenkaaa_93

a w polskim języku się inaczej cudzysłów stawia, oooooooo

libella

Ojj, widzę, że ktoś tu chce się odgryźć, rozumiem ;D
Dla Twojej informacji to nie język polski, tylko język sieci więc mogę stawiać jak chcę ;D

+ najpierw naucz się odmieniać, później kogoś pouczaj.

Lenkaaa_93

aha, to taki język absolwentów gimnazjów :D. A co? Zdenerwowało, że się bajeczka dla dzieci nie podoba :D?

libella

Dobra, dobra, kończmy ten temat, ja jestem głupia i niedouczona i ok. Dobrze mi z tym. Dobranoc.

libella

Mi osobiście ta telenowela nie przypadła do gustu, więc nie wnioskuj po tym.
Z resztą, moja pierwsza wypowiedź nie dotyczyła Twojego komentarza, tylko tej osoby, która skomentowała Twój więc DOBRANOC

Lenkaaa_93

Ps. Po Twoim komentarzu widzę, że masz kompleks wyższości, bo jakimś cudem udało Ci się dostać do technikum czy tam liceum skoro śmiesz twierdzić, że chodzę do gimnazjum. Dla Twojej informacji... W tym roku piszę maturę i bardzo się cieszę, że jak ja dostałam się do technikum nie złapał mnie taki kompleks.

Lenkaaa_93

ok. W porządki, mój błąd.

baron666

Skoro jest taka ocena, to się podoba, a jak się podoba to znaczy jest jest dobra i zasługuje na taką ocenę :)

użytkownik usunięty
baron666

jak dla mnie trafna ocena , dużo się dzieje intrygi poplątanie z pomieszaniem czyli to co powinno być w telce