PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1652
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Matka małej Elisy jest Polką i pochodzi z Krakowa;)

ocenił(a) serial na 4
jazdowicz2666

Wiem. Żadna rewelacja.

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

ja sie dowiedziałam wczoraj :)

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Mi się ona od razu spodobała,w końcu podobno polki są najładniejsze na świecie;D

ocenił(a) serial na 2
pati1109

oo a ja teraz to mamy już dwóch naszych reprezentantów w Ukrytej miłosci je Polak z pochodzenia

ocenił(a) serial na 10
Baal

Kto ?

jazdowicz2666

Wiem, wiem ;)

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

To niejedyna Polka grająca w meksykańskich telka . NP Maya Mischalska grająca w Nieigraj z aniołem .

jazdowicz2666

jest śliczna. jedyna ładna w tej telenoweli

ocenił(a) serial na 4
Blab

Jedyna ładna i utalentowana, która niestety miała bardzo krótką rolę :(

Hadley

jak ją zobaczyłam to zdecydowałam się nie wyłączać telewizora :D

ocenił(a) serial na 3
Blab

To Was pewnie zaskoczy !
Aktorka grająca Estefanię, czyli Ludwika Paleta ma siostrę (również Polkę) - Dominikę Paletę, którą możecie znać, np. z telenoweli "Triumf miłości" gdzie grała wolę Jimeny. Są do siebie uderzająco podobne, a mimo to nie są bliźniaczkami.

Monia17

wiem :) zdecydowanie wolę Dominki bo piszę po polsku na twitterze i mówi po polsku bardzo często na filmikach :D
podpiszcie
http://proca.pl/pokaz/6442/dominika_paleta_w_dzien_dobry_tvn

ocenił(a) serial na 4
Monia17

Ja też wiem. Ja wolę Ludwikę, jest o wiele ładniejsza i myślę, że bardziej utalentowana od siostry.

Hadley

Podzielam Twoje zdanie. Dodałabym jeszcze, że wygląda na bardziej sympatyczną.

Strawberry_77

a właśnie że nie Ludwika wydaje się bardziej zarozumiała xd Domi chociaż wspomina o polsce i wgl a Ona ma gdzieś Polskich fanów chyba xd

ocenił(a) serial na 9
Monia17

nie zaskoczyło mnie bo to też wiedziałam,że ma siostre i wg.

Monia17

Nie, nie zaskoczy nas to :D

ocenił(a) serial na 8
Blab

Lipa tylko że już nie żyje i jej nie zobaczymy...........

jazdowicz2666

no tak niestety. mam nadzieję że akcja trochę się rozkręci

ocenił(a) serial na 8
Blab

Na pewno rozkręci,gdy już dzieciaki dorosną;)

jazdowicz2666

ale szkoda że ta telenowela nie zapowiada się tak fajnie. normalnie wieje XIX wiekiem :D

ocenił(a) serial na 8
Blab

Mnie denerwuje że akcja nie dzieje się jak np.w Osaczonej w USA,gdzie wszystko odbywa się w mieście,na pięknych plażach;),tu taka szara rzeczywistość Mexykańska jest;D

ocenił(a) serial na 4
jazdowicz2666

Osaczona to kit jakich mało. Bardzo nie podobało mi się, że akcja działa się w USA, nie ten klimat dla mnie. Ale rzeczywiście, to rzecz gustu.

ocenił(a) serial na 8
Hadley

A mi właśnie Osaczona podoba bo dużo śmiesznych scen w niej jest z których idzie się uśmiać;)

jazdowicz2666

Możliwe, chociaż ja osobiście właśnie wolę jak w takich telenowelach nie ma plaż itp.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

A co nie lubisz Morza i plaży?;)

jazdowicz2666

ogólnie lubię, ale w telenowelach wolę jak są inne klimaty :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

A nom chyba że tak,bo plaże są piękne;)

jazdowicz2666

Są, są :)

jazdowicz2666

ja osobiście wolę Meksyk , nie lubię telenowel których akcja dzieje się w USA a Osaczona to wyjątek. Lubię telenowele których akcja dzieje się w meksyku ale gdzie jest jakaś cywilizacja no ludzie :D

Blab

zgadzam sie, jakas bez zycia ta telka poki co :-/

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

wiecie :)

ocenił(a) serial na 3

To rzecz gustu.
Ja na przykład bardzo lubię taki klimat: hacjendy, konie, jakby, że tak powiem mini "western". Może zostało mi tak po obejrzeniu naj, naj, najlepszej telenoweli jaką wogóle nakręcono - Gorzkiej Zemście. Podczas jej oglądania można polubić, a nawet pokochać "ten klimat". Ja ubóstwiam tą telenowelę i jestem pewna że nic jej nie przebije, w tym wypadku "Otchłań namiętności".

Monia17

Też uwielbiałam Gorzką Zemstę, super klimat miała i te piosenki jak Rosario śpiewała w tej knajpce, wspaniała telka :)

ocenił(a) serial na 4
Monia17

Ja też uwielbiałam Gorzką zemstę. Tak w ogóle sądzę, że teraz nie kręcą już tak dobrych telenowel. Gorzka zemsta to było coś :)

Monia17

ja właśnie nie lubię takiego klimatu. taki był w LQNPA i teraz w Otchłani Namiętności. Wolę klimaty z takich telenowel jak CME czy URPEA

Monia17

To prawda, próbuję się wciągnąć w jakąś telenowelę, ale nie towarzyszą już temu takie emocje i fascynacja jak podczas oglądania Gorzkiej Zemsty:D Najlepsza wg mnie, razem ze Zbuntowanym Aniołem:DD I ładna muzyka to priorytet, dużo daje każdej telenoweli;)

jazdowicz2666

tia... też mi nowość!!