Mi się ona od razu spodobała,w końcu podobno polki są najładniejsze na świecie;D
oo a ja teraz to mamy już dwóch naszych reprezentantów w Ukrytej miłosci je Polak z pochodzenia
To niejedyna Polka grająca w meksykańskich telka . NP Maya Mischalska grająca w Nieigraj z aniołem .
To Was pewnie zaskoczy !
Aktorka grająca Estefanię, czyli Ludwika Paleta ma siostrę (również Polkę) - Dominikę Paletę, którą możecie znać, np. z telenoweli "Triumf miłości" gdzie grała wolę Jimeny. Są do siebie uderzająco podobne, a mimo to nie są bliźniaczkami.
wiem :) zdecydowanie wolę Dominki bo piszę po polsku na twitterze i mówi po polsku bardzo często na filmikach :D
podpiszcie
http://proca.pl/pokaz/6442/dominika_paleta_w_dzien_dobry_tvn
Ja też wiem. Ja wolę Ludwikę, jest o wiele ładniejsza i myślę, że bardziej utalentowana od siostry.
a właśnie że nie Ludwika wydaje się bardziej zarozumiała xd Domi chociaż wspomina o polsce i wgl a Ona ma gdzieś Polskich fanów chyba xd
Mnie denerwuje że akcja nie dzieje się jak np.w Osaczonej w USA,gdzie wszystko odbywa się w mieście,na pięknych plażach;),tu taka szara rzeczywistość Mexykańska jest;D
Osaczona to kit jakich mało. Bardzo nie podobało mi się, że akcja działa się w USA, nie ten klimat dla mnie. Ale rzeczywiście, to rzecz gustu.
A mi właśnie Osaczona podoba bo dużo śmiesznych scen w niej jest z których idzie się uśmiać;)
ja osobiście wolę Meksyk , nie lubię telenowel których akcja dzieje się w USA a Osaczona to wyjątek. Lubię telenowele których akcja dzieje się w meksyku ale gdzie jest jakaś cywilizacja no ludzie :D
To rzecz gustu.
Ja na przykład bardzo lubię taki klimat: hacjendy, konie, jakby, że tak powiem mini "western". Może zostało mi tak po obejrzeniu naj, naj, najlepszej telenoweli jaką wogóle nakręcono - Gorzkiej Zemście. Podczas jej oglądania można polubić, a nawet pokochać "ten klimat". Ja ubóstwiam tą telenowelę i jestem pewna że nic jej nie przebije, w tym wypadku "Otchłań namiętności".
Też uwielbiałam Gorzką Zemstę, super klimat miała i te piosenki jak Rosario śpiewała w tej knajpce, wspaniała telka :)
Ja też uwielbiałam Gorzką zemstę. Tak w ogóle sądzę, że teraz nie kręcą już tak dobrych telenowel. Gorzka zemsta to było coś :)
ja właśnie nie lubię takiego klimatu. taki był w LQNPA i teraz w Otchłani Namiętności. Wolę klimaty z takich telenowel jak CME czy URPEA
To prawda, próbuję się wciągnąć w jakąś telenowelę, ale nie towarzyszą już temu takie emocje i fascynacja jak podczas oglądania Gorzkiej Zemsty:D Najlepsza wg mnie, razem ze Zbuntowanym Aniołem:DD I ładna muzyka to priorytet, dużo daje każdej telenoweli;)