PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Edmundo nie dał rady pomóc Elisie i Gabinowi a Ramona tak ta telenowela promuje znachorstwo.

użytkownik usunięty
Ciapek18

No jest to pokręcone troche bo przeciez ta zielarka, znachorka niby leczy ziołami ale tez uzywa przeciez magii bo te amulety miłosne... A do tego wszystkiego wierzy w Boga bo nie raz to podkreslala a czary mary i kościol to cos nie do konca idzie w parze :/

ocenił(a) serial na 8
Ciapek18

Jeszcze większym absurdem jest, że Elisa w szpitalu niby nie mogła oddychać, podłączyli ją do respiratora ale potem towarzystwo jakoś ją dowlekło do domu... No cóż.

Ciapek18

Racja, to była bzdura. Tak samo to nagłe wyzdrowienie Elisy, rozumiem, że lek zadziałał, ale bez przesady. I też mnie zastanowiło to, jak w takim stanie, bez respiratora dali radę ją dociągnąć do domu. I kolejna rzecz, totalna głupota i nieodpowiedzialność Palomy, wiedząc, że jest w ciąży pcha się do domu Gabina i Carminy za gówniarzem, który jeszcze chwilę temu był gotowy ją zabić, niepoważna...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

dziwne ,że jeszcze brzucha nie widać...

Agencik22

Nic, a nic, płaściutka, a wielce mówi "niedługo nasze dziecko przyjdzie na świat", powinni jej zaokrąglić, zapomnieli, czy co?

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Bo u niektórych jest inaczej..widać w 5 miesiącu..ale tak się zastanawiam..przecież to będzie więcej? Czy po tym jak Paloma dała d.. Gaelowi i on miał wyjść za Elisę to nie mineły wtedy 3 miesiące?

Agencik22

Nie wiem dokładnie ile minęło, ale wydaje mi się, że sporo...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Ta oni się bzykli 2 tyg przed ślubem i zaszła..ale samo to to powinni ją zaokrąglić troche a oni co figura super , a cycek jak by większy:P

Agencik22

Haha, ona ma cyce spore, pewnie też powiększane ;p jak już nie chcieli jej robic sztucznego brzucha, to niech chociaż założą jej luźniejsze ubranie, żeby się tak w oczy nie rzucało...

Camilla3

ale Florencji to sie czepiali jak byla ledwo w 2 miesiacu :D

ocenił(a) serial na 10
Samarrita

O tak... Dziwne ,że nie widać... a u Palomy już końcówka i nic :P

Camilla3

Dokładnie ja się zaczęłam bać, że Gabino jej przyłoży i poroni.

Ciapek18

mnie sie podobalo, jak Elisa juz niby samodzielnie nie oddychala, wiec byla pod respiratorem (tak na marginesie to powinna byc na intensywnej terapii, w swietnie wyposazonej sali w razie, gdyby trzeba bylo szybko przywrocic prace serca, ale co tam :D), a Damian z Alfonsina bez problemu ja tego pozbawili i co? Jednak dala rade oddychac sama! xD to byl cud sam w sobie moim zdaniem :D

Ciapek18

aha... jad byl niby w calym ciele... ale Ramona to usunela w jakies pol godziny xD genialne!

Samarrita

Taka Ramona to powinna być rozsławiona wszędzie, bo leczy jak nikt inny, Edmundo niech się schowa ;p

Camilla3

ale on sie musial czuc... :D :D

Samarrita

Na razie jest dwa do jednego bo kiedyś mówili, że Ramona nie zauważyła ciąży Remedios.

Ciapek18

jest wiecej, bo Paloma jakis czas temu powiedziala, ze juz od 3 miesiecy sa malzenstwem ;)

Samarrita

I jeszcze Elisa potem miała siłę iść sama prawie jakby nic jej nie było.

Ciapek18

nooo... a jaka rumiana byla :D

Samarrita

Haha, różowiutka i jak szybko gadała, nie było śladu po ukąszeniu, a to się Gabino zdziwi :p

Camilla3

Carmina bardziej :D

Samarrita

Carmina pewnie da Gabinowi po tym bolącym łbie, że tak spaprał sprawę ;p

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Carmina nie...ale ktoś inny mu przyłoży..zdziwicie się:)

Samarrita

i uśmiechnięta ;D

marta150391

mogli jej dac te pare dni dla zasady, a nie tak...

ale ten Vincente to mi tez dziala na nerwy... takiego kretyna dawno nie bylo :D

Samarrita

A był... Gael :D:D

Camilla3

też o tym samym pomyślałam ;D

marta150391

Haha, Gael pozostawił po sobie bardzo dobrą opinię widzę :P A tak się chłopak stara zmienić!

Camilla3

jakoś nie działa na mnie jego ,,przemiana", nie dziwię sie, że Paloma w końcu go zostawiła, ile można patrzeć na jego latanie za Elisą, zdecydował, że zamieszkają w hacjendzie Arango bez wzięcia pod uwagę zdania żony.. ;/

marta150391

Na mnie tez nie działa, nie ufam mu... Już tyle razy zawiódł, że masakra. Z tą hacjendą też beznadziejnie się zachował, mógł powiedzieć Alfonsie, że wie o testamencie, ale mieszkać gdzie mieszka, a nie pchać się do niej od razu...

Camilla3

ojjj... racja! Jak moglam o nim zapomniec...?! Nawet dzisiaj nie przestal byc idiota przeciez :D

Ciapek18

Jestem ciekawa reakcji Carminy jak się dowie ze Elisa żyje.A tak poza tym to skąd Gabino wiedział kogo ukasił waż przecież jego już nie było jak Elisa i Damian wrócili do tej chatki.

Paula070921

Dokładnie, tak palnął bezsensu, chyba tylko po to, żeby Carminę udobruchać.

Paula070921

chyba tak, bo ona już zaczynała wrzeszczeć, że chce wyjechać to musial ją jakoś zatrzymać