PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności
Ciapek18

Mam wrażenie , że w tej telce bohaterowie nie potrafią ze sobą rozmawiać i prawie każdą sprawę załatwiają za pomocą pięści i rąk. Augusto coś usłyszy i od razu z łapami, Alfonsina też niby taka wierząca i kulturalna a dwa razy spoliczkowała Elise, w tym raz gdy była dzieckiem, Damian też pobił Enrique a sam później uwierzył w plotki o Elisie, Gabino pobił don Lucia a przeczytałam ostatnio , że Ramona spoliczkuje wnuczkę Palomę zato że była w sypialni Gaela s Paloma uderzy Elisę za pocałunek z Gaelem nie dając jej się wytłumaczyć treść

ocenił(a) serial na 9
Ciapek18

widocznie są strasznie wybuchowi :P
Nie no wiesz..to telenowela musi być trochę przerysowana i musi się coś dziać :P

ocenił(a) serial na 8
Ciapek18

heheheh :D tak z łapami to już przesada :D
Ale najgorsze dla mnie było uderzenie babki do Palomy .. Ja nie wiem jak można xD

Ciapek18

Paloma Elisę uderzy? Nieźle... Chociaż to jest racja, że załatwiają dużo spraw za pomocą pięści. Bardzo mi się nie spodobało jak Ramona spoliczkowała Palomę, mogła być zła, krzyczeć, ale nie bić od razu.

użytkownik usunięty
Camilla3

mim zdaniem dobrze zrobiła i ją utemperowała jak trzeba zasłużyła sobie narzucając się Gaeleowi

Camilla3

Elisa uderzy Florencje za to że obrazi jej matkę a Augusto pobije Edmunda za jego romans z Carminą.

Ciapek18

Ciapek18

Możesz napisać w którym mniej więcej odcinku Augusto w końcu dowie się, że to Carmina robi te przekręty, że to ona była kochanką Rosenda , Edmunda, Gabina i reszty wioski :D ?

devilll2305

Z Gabinem to chyba jeszcze nie spała a o romansie z Edmundem dowie się w 72 odcinku a w 66 Paolo powie Augustowi , że spał z Carminą.

Ciapek18

TO dobrze, bo już mnie irytuje te babsko coraz bardziej, a w dzisiejszym odcinku to jak zabrala te wyniki temu doktorkowi, no po prostu parodia, zabrała, zaśmiała się w twarz i tyle widzieliśmy wyniki. Doktorek nie przejęty, obrócił całą wioskę ze 3 razy, chyba zapominawszy, że w ogóle jakieś wyniki odbierał..

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

Z tymi wynikami to jakaś farsa . Doktorek niedał rady babie poruszającej się o kulach .

devilll2305

Hehehe, dobrze ujęte ;p

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Śmiech na sali i tyle w tym temacie.