PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Ale babsztyl....

ocenił(a) serial na 6

Dlaczego zawsze w tych serialach takie baby jak sa wredne to juz tak całkowicie,no straszna
postać. A kogo lubicie najbardziej? Bo ja jak narazie to księdza i ta babke zielarke,lubię takie
postaci,no i ta służącą jest w porzadku

tojaag

Ja lubię dzieci, ale to chyba jak większość z nas, a z dorosłych to też zielarkę, w sumie póki co wyboru nie ma, bo większość zła jest.

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Lubiłam Estefaníe, i może to wyda się dziwne ale podoba mi się postać Alfonsiny ( może dlatego że lubię tą aktorkę).

ocenił(a) serial na 6
Rohini

Co do ALfonsiny to trochę mi jej żal bo taka samotna,i mąż ją zdradzał,pewnie dlatego taka zgorzkniala jest.

ocenił(a) serial na 9
tojaag

,,Jak są wredne to już całkowicie'' ..nie zgodzę się :)
Ostatnio w serialach brakowało porządnych ,złych postaci były tylko takie co spiskowały ,były wredne i tyle... żadnych porządnych morderstw w serialach czy czegoś złego ..DLatego podoba mi się postać Carminy może to będzie w końcu jakiś porządny czarny charakter.

Jeśli chodzi o ulubionych bohaterów to lubie dzieci :D
a z dorosłych to księdza I Estefanie lubiłam :)

ocenił(a) serial na 6
pati1109

W sumie to muszę się z tobą zgodzić.... I coś czuję że namiesza ta pani porządnie,zawsze się zastanawiam jaki potem koniec ja spotka i ile złego narobi?

tojaag

świetna jest ta aktorka czarne charaktery idealnie jej pasują :D

ocenił(a) serial na 4
pati1109

Dokładnie! :D zgadzam się całkowicie, co do Carminy, Oby w końcu była porządnym czarnym charakterem, bo tego brakowało ostatnio. I jak na razie ona jest moją ulubioną postacią.

Hadley

No czarny charakter w teli to cos fajnego do moich naj należą Marcial z Miiłość i nienawiść fan Napoleona i Frida czyli właśnie Tu Carmina :d mam nadzieje że będzie mocnym czarnym charakterem xd

ocenił(a) serial na 4
Ladybaby

Do moich też, nigdy ich nie zapomnę :D aż sama ich się bałam.

Hadley

ja też :D i tego jego pokoju...z tym dziadkiem ...

ocenił(a) serial na 4
Ladybaby

Ja myślałam, że ten dziadek, to rzeczywiście jego ciało :D tak w ogóle zaczęłam oglądać od początku. Moja ulubiona telka :)

ocenił(a) serial na 9
Hadley

fajnie,że ktoś sie ze mną zgadza :D

użytkownik usunięty
tojaag

dzieciaki są fajne , ksiądz też spoko , Estefania była cudowna , uwielbiam tą aktorkę i piękna kobieta i ta służaca co sie opiekuje Elisą

moze i pasuje do roli czarnego charakteru ,ale w kazdej telce gra podobnie ,podobnie grala w mi pecado ,,,tez ciagle sie chwytala za glowe:))

ocenił(a) serial na 9
yecur

Ja lubię dzieciaki :) choć z początku myślałam, że Damian jest złym chłopcem. Lubiłam Estefanie a poza tym lubię obie służące (czyli te co opiekuje się Elisą i tamtą od Damiana), matke chrzestną Elisy i jej męża, no i księdza

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Ja dzieci ale jak tu nie kochać dzieci ta mała grająca Elise jest przeurocza , a Paloma śliczna a chłopaki jak to chłopaki .
Pozatym ksiądz , opiekunka Elisy i Carmina mimo że grawredne babsko ale robi to naprawde dobże i te jej miny .

malga927

Elisa takie minki robi, polubiłam ją bardzo, wczoraj mnie wzruszyło jak wyciągała biedna te rączki, jak chrzestna odchodziła. Smutne dzieciństwo ma.

tojaag

ja lubiłam Estefanię , księdza tak średnio bo nie mogę przyzwyczaić się że to nie Gonzalo Monterrubio z CME tylko ojciec Lupe :D a tak to chyba tylko służącą. Nie lubię Alfonsiny taka głupia baba która wszystko zepsuła. I chciałabym zobaczyć prawdziwy czarny charakter żeby była prawdziwa rzeźnia albo jakiś wysiłek w przemocy psychicznej a nie taka zabawa w zło

ocenił(a) serial na 9
Blab

Również dziwnie mi oglądać księdza wiedząc, że grał wspaniałego Gonzala w CME :)

Blab

Haha, coś czuję, że tu będzie terror ;D

Blab

Mam nadzieję ze Carmina to będzie naprawde podły charakter w teli bo takich mi brakowało :D

Ladybaby

ona pasuje do grania rol osob psychopatycznych nie tyle zlych:)

ocenił(a) serial na 6
Ladybaby

No dobra,wszystko fajnie,ale tylko jedna carmina będzie czarnym cherakterem? Jest jeszcze ten kolo z przetwórni,ale coś czuję że przy niej to raczej cienias .... Ja uważam że ktoś tam się jeszcze ujawni jako ten,lub ta zła i carmina będzie miała paczkę;-)

tojaag

szkoda że nie gra Marcial z milosc i nienawisc heeheh