Dlaczego zawsze w tych serialach takie baby jak sa wredne to juz tak całkowicie,no straszna
postać. A kogo lubicie najbardziej? Bo ja jak narazie to księdza i ta babke zielarke,lubię takie
postaci,no i ta służącą jest w porzadku
Ja lubię dzieci, ale to chyba jak większość z nas, a z dorosłych to też zielarkę, w sumie póki co wyboru nie ma, bo większość zła jest.
Lubiłam Estefaníe, i może to wyda się dziwne ale podoba mi się postać Alfonsiny ( może dlatego że lubię tą aktorkę).
Co do ALfonsiny to trochę mi jej żal bo taka samotna,i mąż ją zdradzał,pewnie dlatego taka zgorzkniala jest.
,,Jak są wredne to już całkowicie'' ..nie zgodzę się :)
Ostatnio w serialach brakowało porządnych ,złych postaci były tylko takie co spiskowały ,były wredne i tyle... żadnych porządnych morderstw w serialach czy czegoś złego ..DLatego podoba mi się postać Carminy może to będzie w końcu jakiś porządny czarny charakter.
Jeśli chodzi o ulubionych bohaterów to lubie dzieci :D
a z dorosłych to księdza I Estefanie lubiłam :)
W sumie to muszę się z tobą zgodzić.... I coś czuję że namiesza ta pani porządnie,zawsze się zastanawiam jaki potem koniec ja spotka i ile złego narobi?
Dokładnie! :D zgadzam się całkowicie, co do Carminy, Oby w końcu była porządnym czarnym charakterem, bo tego brakowało ostatnio. I jak na razie ona jest moją ulubioną postacią.
No czarny charakter w teli to cos fajnego do moich naj należą Marcial z Miiłość i nienawiść fan Napoleona i Frida czyli właśnie Tu Carmina :d mam nadzieje że będzie mocnym czarnym charakterem xd
Ja myślałam, że ten dziadek, to rzeczywiście jego ciało :D tak w ogóle zaczęłam oglądać od początku. Moja ulubiona telka :)
dzieciaki są fajne , ksiądz też spoko , Estefania była cudowna , uwielbiam tą aktorkę i piękna kobieta i ta służaca co sie opiekuje Elisą
moze i pasuje do roli czarnego charakteru ,ale w kazdej telce gra podobnie ,podobnie grala w mi pecado ,,,tez ciagle sie chwytala za glowe:))
Ja lubię dzieciaki :) choć z początku myślałam, że Damian jest złym chłopcem. Lubiłam Estefanie a poza tym lubię obie służące (czyli te co opiekuje się Elisą i tamtą od Damiana), matke chrzestną Elisy i jej męża, no i księdza
Ja dzieci ale jak tu nie kochać dzieci ta mała grająca Elise jest przeurocza , a Paloma śliczna a chłopaki jak to chłopaki .
Pozatym ksiądz , opiekunka Elisy i Carmina mimo że grawredne babsko ale robi to naprawde dobże i te jej miny .
Elisa takie minki robi, polubiłam ją bardzo, wczoraj mnie wzruszyło jak wyciągała biedna te rączki, jak chrzestna odchodziła. Smutne dzieciństwo ma.
ja lubiłam Estefanię , księdza tak średnio bo nie mogę przyzwyczaić się że to nie Gonzalo Monterrubio z CME tylko ojciec Lupe :D a tak to chyba tylko służącą. Nie lubię Alfonsiny taka głupia baba która wszystko zepsuła. I chciałabym zobaczyć prawdziwy czarny charakter żeby była prawdziwa rzeźnia albo jakiś wysiłek w przemocy psychicznej a nie taka zabawa w zło
Również dziwnie mi oglądać księdza wiedząc, że grał wspaniałego Gonzala w CME :)
No dobra,wszystko fajnie,ale tylko jedna carmina będzie czarnym cherakterem? Jest jeszcze ten kolo z przetwórni,ale coś czuję że przy niej to raczej cienias .... Ja uważam że ktoś tam się jeszcze ujawni jako ten,lub ta zła i carmina będzie miała paczkę;-)