nie dość że puszczają serial o 1h później to jeszcze tylko 1 odcinek dziennie,jeb..ich!!!!
Też sie wkurzylam,totalna klapa,pewnie chcą w tym tygodniu zakończyć,i nowy już od poniedziałku,chociaż to bez to strasznie wkurzające:-/
Gdyby chociaż była ładna pogoda to by się na dwór wyszło, poopalało. A tu nic cały czas pochmurno i pada :(
dobrze przynajmniej że nadal emitują telenowele, bo kiedyś oglądałam na TVN, TVN7, ale widocznie słaba oglądalnośc ;( i woleli inwestowac w "Julie", "Majki" i inne takie :P
"Sos mi vida" to telenowela, ale nie tak ckliwa jak meksykańskie. Argentyńskie produkcje z reguły są mają jakiś pazur i dużo zabawnych scen - polska wersja to mdłe naśladownictwo.
Kretyni!!! Jak już zaczęli puszczać po dwa odcinki to się już do końca puszcza, a nie pod sam koniec gdy jest największa akcja, dają Ci jeden odcinek i Cię walą w d... Chamy jedne..
Popieram!! zauważyliście że zmienili również lektora!! z tym nie da się już tego oglądać ! ta stacja w ogóle nie liczy się z widzem!! żal totalny!!!
No właśnie, jak tylko zaczeli gadać w filmie od razu zaczęłam się zastanawiać czy lektora nie zmienili.. Napisałam do nich żeby przywrócili te dwa odcinki, w końcu długo nie będą musieli ich puszczać.
też się zdenerwowałam, ale już niedługo koniec. Gdyby były po dwie odcinki skończyłby się w piątek. Myślę, że jakieś powody mieli..
dokładnie, nie robi się tak.. Albo się jedzie na jedno kopyto albo ma się wszystkich gdzieś i robi się z widzów debili. w piątek święta nie było ale nie puścili filmu...
też się zdziwiłam ,normalny dzień a tu brak serialu żadnej informacji ani nic!!
Spora grupa osób była zaskoczona ,nie rozumiem tej zmiany przez tv4 .! tym bardziej że puścili zamiast otchłani o 17 Wzór:D jakby nie mogli poczekać na zakończenie serialu przecież zostało tylko 6 odcinków!!
dobrze zrobili. ja to bym zrobił inaczej jeszcze inaczej po 1 godzinie co 2 dni. Na tym polega że owoc jest bardziej soczysty:)))
Dołączam się. Już prawie im wybaczyłam spóźnianie się emisji o 10 minut. A tu dają Wzór. W końcu w ogóle nie będą puszczać telenowel.
Jeszcze ten głupi serial Wzór...ech jak już lubią robić ludzi w uja to chociaż niech puszczą coś ciekawego, a nie coś co leci już po raz enty..
tyle fajnych telenowel było w historii a oni muszą akurat puszczać powtórkę tej głupiej telki(Ukryta miłość szła niedawno w tv a do tego była straaaasznie nuuudnnaaa).masakra jakaś.chociaż może to i dobrze.ludzie prędzej ruszą tyłki w wakacje sprzed telewizora jak im taką szmirę puszczą,heh:Dtrzeba szukać pozytywów;)
haha może w końcu zrobię coś ze sobą i się ogarne , tyle było kapitalnych telek a oni muszą ppowtórki nam serwować , na powtóki to ja się nie pisze
Ja się na powtórki pisze ale tylko wtedy gdy puszczą telenowele sprzed kilku lat i to ciekawe telenowele.