PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

nie dość że puszczają serial o 1h później to jeszcze tylko 1 odcinek dziennie,jeb..ich!!!!

jazdowicz2666

popieram

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

Też sie wkurzylam,totalna klapa,pewnie chcą w tym tygodniu zakończyć,i nowy już od poniedziałku,chociaż to bez to strasznie wkurzające:-/

tojaag

od srody za tydzien nowy bedzie

ocenił(a) serial na 8
Samarrita

od środy będą powtórki ... Od września kolejna nowa telenowela :)

ocenił(a) serial na 8
karsapogromca

od czwartku* pomyliłam się.

karsapogromca

Ukryta milosc... znowu... przynajmniej wg polsatu

Samarrita

Jestem w szoku, powtarzają Ukrytą Miłość a Kiedy Się Zakocham nie chociaż CME wcześniej leciało

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

też się wkurzyłam , włączam se telewizor o 17 a tu nie ma

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

Gdyby chociaż była ładna pogoda to by się na dwór wyszło, poopalało. A tu nic cały czas pochmurno i pada :(

Rohini

I nie zapowiada się na zmianę... Czerwiec, a mam wrażenie jakby listopad był.

ocenił(a) serial na 5
Rohini

dobrze przynajmniej że nadal emitują telenowele, bo kiedyś oglądałam na TVN, TVN7, ale widocznie słaba oglądalnośc ;( i woleli inwestowac w "Julie", "Majki" i inne takie :P

supermonkey

Ale zrobili polską wersje jesteś moim życiem.

ocenił(a) serial na 5
supermonkey

"Sos mi vida" to telenowela, ale nie tak ckliwa jak meksykańskie. Argentyńskie produkcje z reguły są mają jakiś pazur i dużo zabawnych scen - polska wersja to mdłe naśladownictwo.

ocenił(a) serial na 10
jazdowicz2666

Kretyni!!! Jak już zaczęli puszczać po dwa odcinki to się już do końca puszcza, a nie pod sam koniec gdy jest największa akcja, dają Ci jeden odcinek i Cię walą w d... Chamy jedne..

ocenił(a) serial na 7
Agencik22

Popieram!! zauważyliście że zmienili również lektora!! z tym nie da się już tego oglądać ! ta stacja w ogóle nie liczy się z widzem!! żal totalny!!!

ocenił(a) serial na 10
misiaaa18

No właśnie, jak tylko zaczeli gadać w filmie od razu zaczęłam się zastanawiać czy lektora nie zmienili.. Napisałam do nich żeby przywrócili te dwa odcinki, w końcu długo nie będą musieli ich puszczać.

ocenił(a) serial na 8
Agencik22

też się zdenerwowałam, ale już niedługo koniec. Gdyby były po dwie odcinki skończyłby się w piątek. Myślę, że jakieś powody mieli..

ocenił(a) serial na 7
karsapogromca

tak czy inaczej stacja potraktowała nas źle ,nas widzów!!:(

ocenił(a) serial na 10
misiaaa18

dokładnie, nie robi się tak.. Albo się jedzie na jedno kopyto albo ma się wszystkich gdzieś i robi się z widzów debili. w piątek święta nie było ale nie puścili filmu...

ocenił(a) serial na 7
Agencik22

też się zdziwiłam ,normalny dzień a tu brak serialu żadnej informacji ani nic!!

misiaaa18

Ja to samo, też byłam pewna, że będzie, ostatecznie nie było powodów, żeby nie puścić...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

No właśnie tym bardziej,że rano dwa odcinki leciały.

ocenił(a) serial na 8
Agencik22

Ale to rano nowe odcinki były czy powtórki?;)

jazdowicz2666

Powtórki.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Nom to dobrze;)

ocenił(a) serial na 7
Camilla3

Spora grupa osób była zaskoczona ,nie rozumiem tej zmiany przez tv4 .! tym bardziej że puścili zamiast otchłani o 17 Wzór:D jakby nie mogli poczekać na zakończenie serialu przecież zostało tylko 6 odcinków!!

ocenił(a) serial na 4
misiaaa18

dobrze zrobili. ja to bym zrobił inaczej jeszcze inaczej po 1 godzinie co 2 dni. Na tym polega że owoc jest bardziej soczysty:)))

ocenił(a) serial na 7
Rodrigo2000

całe szczęście ,że nie ty o tym decydujesz :P ;)

ocenił(a) serial na 4
misiaaa18

wielka szkoda a nie całe szczęście:))

ocenił(a) serial na 7
Rodrigo2000

hahahaha:D

ocenił(a) serial na 4
misiaaa18

pozdrawiam wszystkich:)))

ocenił(a) serial na 10
Rodrigo2000

My też Cię pozdrawiamy:)

jazdowicz2666

Dołączam się. Już prawie im wybaczyłam spóźnianie się emisji o 10 minut. A tu dają Wzór. W końcu w ogóle nie będą puszczać telenowel.

ocenił(a) serial na 10
Saray

Jeszcze ten głupi serial Wzór...ech jak już lubią robić ludzi w uja to chociaż niech puszczą coś ciekawego, a nie coś co leci już po raz enty..

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Masakra z tym co oni wyprawiają..

użytkownik usunięty
pati1109

trzeba będzie zamulać przez całe wakacje

użytkownik usunięty

ale na wakcje bedzie jakis serial ?? a jak tak to od kiedy ??

użytkownik usunięty

będzie powtórka Ukrytej Miłości o 19 bodajże

o 18

użytkownik usunięty
magazynier_48

a tak masz racje

tyle fajnych telenowel było w historii a oni muszą akurat puszczać powtórkę tej głupiej telki(Ukryta miłość szła niedawno w tv a do tego była straaaasznie nuuudnnaaa).masakra jakaś.chociaż może to i dobrze.ludzie prędzej ruszą tyłki w wakacje sprzed telewizora jak im taką szmirę puszczą,heh:Dtrzeba szukać pozytywów;)

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

haha może w końcu zrobię coś ze sobą i się ogarne , tyle było kapitalnych telek a oni muszą ppowtórki nam serwować , na powtóki to ja się nie pisze

ocenił(a) serial na 6

Ja się na powtórki pisze ale tylko wtedy gdy puszczą telenowele sprzed kilku lat i to ciekawe telenowele.

użytkownik usunięty
Rohini

no dokładnie , jakby puścili jakąś fajną to bym z checią obejrzała a oglądanie Ukrytej Miłości po raz drugi nie bardzo mi się uśmiecha