PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Amor bravio....

ocenił(a) serial na 10

Odzywam sie tutaj, bo na tamtym forom jeszcze nikogo nie ma.
Jestem po pierwszym odcinku. Ktos tez?
Wylam jak bobr i teraz nie mam z kim tego obgadac :(

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

*forum

dropsik417

Gdzie oglądałaś??

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

http://amorbravio.novela.pl/odcinek-1/

dropsik417

Ooo, dziękuję, też może obejrzę :)

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

No i ja obejrzę jak będę miała troszkę czasu.

użytkownik usunięty
dropsik417

postaram się zobaczyć , tylko najpier musze się pouczyć do szkoły na jutro HAHA

dropsik417

oglądnęłam ten odcinek, ale wzruszający, będę oglądac tą telenowele ;)

ocenił(a) serial na 10
marta150391

Wypadek i zakonczenie rozwalilo mnie na amen :(
Chociaz nie wiem jak mogla nie uslyszec trabienia tego auta ....

dropsik417

mnie też to zakończenie rozwaliło, strasznie smutne, jestem ciekawa jak potoczy sie dalej akcja, jak zaczynają od razu od takich scen...

marta150391

Często właśnie w 1 odcinkach są takie dramatyzmy, lubią od razu uśmiercać, wtedy reszta zaczyna sobie układać życie ;p

dropsik417

Dziękuję za pomysł oglądania Amor Bravios,bardzo ciekawa telenowela .Również płakalam ,ale pewne sceny doprowadzają mnie do wsćieklośći,,chodzi o tą trójkę.Aby dalej oglądać przeniosłam się na telenovelagratis.tv.Mój hiszpańsk jest taki sobie ,ale praktyke zawdzięczam temu,że w polskiej tv brak lub wszystkie telenowele ciągną się w nieskończoność. Doszłam do 31 odcinka i jest świetnie,chociaż czytałam inne opinie ,że póżniej będzie nudnawo -zobaczymy .Jeszcze raz bardzo dziękuję za polecenie tej telenoveli. Jeszcze jeden powód to C. de la Fuentes,Człwiek z bardzo ciekawym życiorysem,podziwiam osoby ,które osiągnęły coś w życiu ,a aktorstwo pszyszło póżniej.C. de la Fuentes ma również małą rolę ,ale ciekawą i ważną w ameykańskim serialu ,na Universal Ch.-IN PLAIN SIGHT -NA LINI STRZAŁU ,lub BEZ POWROTU -Ten sam serial i trzy nazwy .DZIĘKI .POZDRAWIAM .DAJ ZNAĆ JEŻELI ZNAJDZIESZ COŚ CIEKAWEGO.

ocenił(a) serial na 10
kalcjakl

Nie ma za co :)
A ja mam wstret do tego buca meza Camili (jeszcze nie zapamietalam wszystkich imion), z moim hiszpanskim juz calkiem lipa, dobrze ze tutaj jest tlumaczenie, ktore nie wiem czemu nie chodzi mi na ipodzie, tylko na kompie.
Pozdrawiam :)

dropsik417

lipa nie lipa wejdz na stronę i oglądaj ,porównaj do tych z polskim tłumaczeniem i dalej to jest możliwe-