PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Ale czy już żadna stacja nie może puścić jakieś nowości,a nie TV4 i TV Puls ciągle powtórki!

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

dokładnie, też tak sądzę, a przecież jest tyle nowych telenowelek ;/ chętnie bym obejrzała LO QUE LA VIDA ME ROBO z S. Rulli i A. Boyer, ale pewnie zanim ją puszczą minie 5 lat :) ;/

ocenił(a) serial na 8
maDzia18

Też bym sobie obejrzał tą telke ze względu na słodziutką Boyer ;D,i jeszcze czekam na http://www.filmweb.pl/serial/Mentir+para+Vivir-2013-678388 ,ale tak jak napisałaś,pewnie doczekamy się tych nowości za 5 lat niestety,w dzisiejszych czasach tv jedzie na samych powtórkach,ja nie wiem za co my ten abonament płacimy ;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

dokładnie :)

jazdowicz2666

Jeżeli tak sądzisz, to chyba nie oglądasz Nieposkromionej miłości i Prawdziwego uczucia. Obie telenowele są nadawane premierowo wieczorem w TV6 i rano, powtórka odcinka z poprzedniego dnia, na TV4.

ocenił(a) serial na 8
Raven_86

Nom właśnie na te telki nie załapałem się,ale tam już minęło już ponad 100 odc.,i mam nadzieje że gdy zakończą się,to na ich miejsce wstawią nowe telki ;)

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

Poprzednim razem abismo de pasion zaczęłam oglądać od 24 odcinka i do końca nie wiedziałam wielu rzeczy (np. dlaczego Estefania jechała z Rosendem- nie wiedzialam że to Karmina miała romans z Rosendem i że była w ciąży z nim przed ślubem z Augustem, to że Gael jest synem Rosenda) razem z Elisą "rozwiązywałam zagadki" z przeszłości i o wiele fajniej się oglądało z takimi niewiadomymi :D

ocenił(a) serial na 8
cockney_violin

To film też możesz zaczynać oglądać np.od 30 min.dopiero i rozwiązywać zagadkę o co może w nim chodzić jak tak to lubisz:D,ja jakoś wole oglądać telke od 1 odc.i poznawać bohaterów od początku,żeby na koniec lepiej wiedzieć jak ich ocenić sprawiedliwie :)

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

w filmach zazwyczaj jest tak że mówią to dopiero na końcu ;)

jazdowicz2666

Chyba jakaś nowa telenowela będzie dopiero we wrześniu. Bo zamiast Nieposkromionej miłości będą dawać Nie igraj z aniołem 195 odcinków masakra to im to zajmie rok czasu a gdzie miejsce na nową telkę:/

dominik1989

ja ogladam powtorki , super telka chyba moja ulubiona ale czekam tez na inna z angelique lub davidem

julkadwa

Ta na szczęście szybko pójdzie, bo od czerwca dają po 2 odcinki.

p.s Chodzi mi oczywiści o Nie igraj z aniołem.

dominik1989

oby oby szybko sie skonczyła, bo nudą wieje to nie Igraj ...