Ale czy już żadna stacja nie może puścić jakieś nowości,a nie TV4 i TV Puls ciągle powtórki!
dokładnie, też tak sądzę, a przecież jest tyle nowych telenowelek ;/ chętnie bym obejrzała LO QUE LA VIDA ME ROBO z S. Rulli i A. Boyer, ale pewnie zanim ją puszczą minie 5 lat :) ;/
Też bym sobie obejrzał tą telke ze względu na słodziutką Boyer ;D,i jeszcze czekam na http://www.filmweb.pl/serial/Mentir+para+Vivir-2013-678388 ,ale tak jak napisałaś,pewnie doczekamy się tych nowości za 5 lat niestety,w dzisiejszych czasach tv jedzie na samych powtórkach,ja nie wiem za co my ten abonament płacimy ;)
Jeżeli tak sądzisz, to chyba nie oglądasz Nieposkromionej miłości i Prawdziwego uczucia. Obie telenowele są nadawane premierowo wieczorem w TV6 i rano, powtórka odcinka z poprzedniego dnia, na TV4.
Nom właśnie na te telki nie załapałem się,ale tam już minęło już ponad 100 odc.,i mam nadzieje że gdy zakończą się,to na ich miejsce wstawią nowe telki ;)
Poprzednim razem abismo de pasion zaczęłam oglądać od 24 odcinka i do końca nie wiedziałam wielu rzeczy (np. dlaczego Estefania jechała z Rosendem- nie wiedzialam że to Karmina miała romans z Rosendem i że była w ciąży z nim przed ślubem z Augustem, to że Gael jest synem Rosenda) razem z Elisą "rozwiązywałam zagadki" z przeszłości i o wiele fajniej się oglądało z takimi niewiadomymi :D
To film też możesz zaczynać oglądać np.od 30 min.dopiero i rozwiązywać zagadkę o co może w nim chodzić jak tak to lubisz:D,ja jakoś wole oglądać telke od 1 odc.i poznawać bohaterów od początku,żeby na koniec lepiej wiedzieć jak ich ocenić sprawiedliwie :)
Chyba jakaś nowa telenowela będzie dopiero we wrześniu. Bo zamiast Nieposkromionej miłości będą dawać Nie igraj z aniołem 195 odcinków masakra to im to zajmie rok czasu a gdzie miejsce na nową telkę:/
ja ogladam powtorki , super telka chyba moja ulubiona ale czekam tez na inna z angelique lub davidem
Ta na szczęście szybko pójdzie, bo od czerwca dają po 2 odcinki.
p.s Chodzi mi oczywiści o Nie igraj z aniołem.