PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

CARMINA kto mi powie

użytkownik usunięty

Nie wiem ale chyba nie oglądałam tego odcinka jak mowila o tym - dlaczego ona nie chce aby Elisa była z Damianem ?? Ma jakis szczególny powód ??

ocenił(a) serial na 9

Teraz to w sumie przede wszystkim dlatego, że Augusto musiałby się dowiedzieć prawdy o tym, że nie są rodzeństwem. Zacząłby naprawiać stosunki z Elisą, nie ufałby już Carminie, co nie jest jej na rękę. A poza tym to Elisa nie może być szczęśliwa, bo ona sama nie jest szczęśliwa :)

użytkownik usunięty
Borysoth23

dzięki :)

użytkownik usunięty
Borysoth23

a poza tym po prostu chce jej dopiec i szkodzi jej jak może

Borysoth23

ale Elisa z Damianem zrobili te badania przedslubne, wiec i tak wyjdzie, ze nie sa rodzenstwem... znajac Augusta i jego zlasowany carminowato mozg to pewnie uzna, ze to Alfonsina sie puscila xD

Ona sama powiedziała, że będzie uprzykrzać życie Elisie i że Elisa nie może być szczęśliwa przez to co jej zrobiła, czyli, że Carmina mści się na Elisie za to, że przez nią nie może mieć dzieci, w końcu Elisę obwinia za to, że wpadła do basenu.

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

ok ok juz rozumiem.. dzieki :)

Lenkaaa_93

a dlaczego Carmina nie może mieć przez Elisę dzieci?

glassdream

Ponieważ, gdy Carmina była w ciąży i goniła Elisę wpadła do pustego basenu na brzuch, przez co przy porodzie były komplikacje.

glassdream

W początkowych odcinkach jak Carmina była w ciąży kazała spuścić wode z basenu by Elisa nie mogła się w nim kąpać, a potem zobaczyła jak Elisa dotyka ubranek dziecka i kiedy ją goniła wpadła do pustego basenu, potem urodziła synka, ale okazało się że nie będzie mogła mieć więcej dzieci, a jej synek zmarł a Carmina obwinia o wszystko Elise.

użytkownik usunięty
Ciapek18

właściwie przez to całkowicie zatraciła się w swych intrygach i kłamstwach , jakby nie zmarł to może byłoby inaczej

I też dlatego, że Augusto jej nie kocha.

użytkownik usunięty
Ciapek18

dokładnie , ta jej " miłość" do nie go to zakrawa na obsesję na nie na uczucie

już sama nie wiem czy ona go kocha czy nie
uwiodła go by nie wydało się, że jest w ciąży z Rosendem, a teraz pewnie nie chce by rozpadło sie jej małżeństwo bo nie miałaby dokąd pójść ani z czego żyć

a Elisę nienawidziła już wcześniej, zanim straciła dziecko

użytkownik usunięty
Seiya

to jest chora miłośc bo jakby go naprawdę kochała to by go nie zdradzała i nie zabiła na końcu
sama mu powiedziała że kochała go od początku ale on wybrał Estefanię więc myślę że postanowiła za wszelką cenę go zdobyć i zatrzymać przy sobie

ocenił(a) serial na 10

.......... I NIE ZABILA NA KONCU ....................... ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejny spojler.......zniechecajacy mnie do ogladania reszty serialu......

WIELKIE DZIEKI !

użytkownik usunięty
dropsik417

kurde dziewczyno o co ci biega ???? to że go zabije to już wiedzą wszyscy na tym forum więc co się mnie czepiasz ????
jak ci nie pasi to nie musisz tu pisać HAHAHAHHA LOL !!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Ja mam tu nie pisac ?
To raczej Ty nie znasz regul tu panujacych, albo nie potrafisz sie do nich dostosowac. Inni nie maja z tym problemu.

dropsik417

Spokojnie dziewczyny. Może piszmy spoilery w osobnym temacie, a w innych starajmy się nie pisać co się będzie działo, bo to trochę bezsensu zdradzać szczegóły.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

O to mi wlasnie chodzi. Lubie pisac tu na temat serialu , poprzezywac to co sie wydarzylo itp. ale jeszcze bardziej lubie ogladac ten serial w napieciu, nie wiedzac co sie za chwile stanie.
Jak widze w temacie lub poscie SPOJLER, omijam go i nie czytam.

użytkownik usunięty
dropsik417

ja nie zamierzam się dostosowywać będę pisać to co myślę i mam gdzieś że tobie coś nie pasuję więc nie rzucaj się tak bo ci ciśnienie skoczy

ocenił(a) serial na 10

Jestes po prostu wredna i zlosliwa. Jakby ci mialo rece urwoac przy pisaniu tak krotkiego slowa. Do tej pory panowala tu raczej mila atmosfera. A tobie sie nawet nie da nic powiedziec bo od razu zachowujesz sie jak maly rozpieszczony dzieciak.

użytkownik usunięty
dropsik417

chyba mówisz o sobie rozpętałaś tutaj burze a teraz mam do mnie pretensję , inne osoby piszą obszerne spojlery a na mnie się uwzięłaś . Widocznie bardzo ci się nudzi i lubisz obrażać ludzi .

ocenił(a) serial na 10

Proszac cie o to bys tylko zaznaczala swoje spojlery, bo staram sie nie czytac takich informacji rozpetalam burze? INNE OSOBY OZNACZAJA SWOJE SPOJLERY. Popatrz na moje wypowiedzi, przez caly czas pisalam do ciebie grzecznie, ale ile mozna wytrzymac. Kazda cierpliwosc w koncu moze sie wyczerpac

użytkownik usunięty
dropsik417

grzecznie piszesz ???? nazywając mnie "wredną i złośliwą" , no naprawdę gratuluję wyczucia , mnie jak nawet coś nie podoba to nie piszę o tym wkółko i nie obrażam innych spuśc z tonu dziewczyny i radzę się ogarnąć

ocenił(a) serial na 10

Czytaj ze zrozumieniem. Napisalam, ze kazdemu cierpliwosc sie konczy..... a wredna i zlosliwa idealnie opisuje to jak sie zachowujesz. Ktos cie o cos prosi, a ty jak male dziecko "NIE BO NIE...."

użytkownik usunięty
dropsik417

widzę że lubisz się czepiać ale spoko mam to w głębokim poważaniu i twoje wyzwiska też , widocznie musisz się w necie na kimś wyżyć i wiesz co nie mam ochoty dalej tego ciągnąc bo mam ciekawsze sprawy do roboty niż pisanie z jakaś upierdliwą małolatą

ocenił(a) serial na 10

Upierdliwa malolata :D spoko. To nie ma sensu.
Wiec rob jak uwazasz, ale wyciagam reke na zgode. Po co sie klocic i obrazac o glupi serial (chociaz ten glupi serial cholernie mi sie podoba dlatego zalezy mi na tych przekletych spojlerach). Mysle, ze obie nas troche ponioslo, a pamietam jak przy Ukrytej milosci dobrze sie nam pisalo. Obie sie zachowujemy jak upierdliwe pyskate malolaty :)

użytkownik usunięty
dropsik417

no spoczko nie mam do ciebie o nic pretensji , trochę tylko przykro mi się zrobiło więc lepiej zakończyć tą dyskusję
no to piona na zgodę hahha

ocenił(a) serial na 10

Mi sie w sumie malolata spodobala :D dawno nikt mnie tak nie nazywal hehe. A dyskusja praktycznie od poczatku byla bez sensu. Ale , ze jestem uparta jak osiol (Ty zdaje sie tez ;p) to brniemy w to bez zastanowienia ;)
I naprawde nie chcialam Cie obrazic, ale rzeczywiscie podnioslas mi troche cisnienie. Musze odsapnac ;) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Dlatego też czytając właśnie waszą niezbyt fajną dyskusję postanowiłam dodać dwa nowe tematy z spojlerami i bez spojlerów :) tak aby każda z Was znalazła coś dla siebie :)

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Dyskusja byla bez sensu, ale nowe tematy zawsze sie przydadza ;)

użytkownik usunięty
dropsik417

Ok nie ma sprawy nic się nie stało postaram się uważniej pisać żeby nie zdradzać dalszych odc.

ocenił(a) serial na 10

Dziekuje :)