PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

O co z nią chodzi?Dopiero nie dawno zaczełam oglądać telke i nie wiem o co z nią chodzi jaka jest jej tajemnica? co wie ta znachorka?

ocenił(a) serial na 10
fikusss

Wooooow ona to ma milion tajemnic ....
Miala romans z Rosendem Arango (swietej pamieci mezem Alfonsiny), jej siostra Estefania (matka Elisy) dowiedziala sie o tym i chciala powstrzymac ja i Rosande przed ucieczka z miasteczka. Przez to miala wypadek razem z Rosendem, oboje zgineli na miejscu.
Wczesniej walnieta Alfonsina upierala sie, ze to Estefania miala romans z Rosendem. I po wypadku tak jakby "sie upewnila" bo myslala, ze uciekali razem.
Carmina odwrocila kota ogonem i nastawila ojca Elisy przeciwko swojej zmarlej zonie twierdzac, ze wiedziala o "romansie", na dodatek nagadala mu, ze Estefania wyznala jej, ze Elisa jest corka Rosenda, a nie jego. "Wlazla mu do lozka" i namowila na slub, chwile po smierci zony. Wmowila mu, ze jest z nim w ciazy (chociaz dziecko bylo Rosenda). Po urodzenia synka, zmarl on na bezdech (chyba, nie pamietam jak to sie fachowo nazywa). Carmina o wszystko obwinila Elise twierdzac, ze to ona zabila jej dziecko.
Przez lata Augusto myslal, ze zyje z owocem zdrady swojej zony pod jednym dachem i darzyl niechecia corke. Ona starannie uprzykrzala jej zycie.
W koncu powoli klamstwa Carminy zaczely wychodzic na wierzch. Najpierw Kenia, mloda dziewczyna, ktora szczerze zakochala sie w Auguscie (corka Ingrid) odkryla, ze to Carmina byla kochanka Rosenda. W efekcie Carmina utopila ja w jeziorze. Pozniej ojciec Lupe wymogl na niej wyznanie prawdy, ze Elisa jest corka Rosenda, a ona specjalnie zfalszowala wyniki badan na ojcostwo, ktore zrobil Augusto przez to, ze nie mogl juz zyc w niepewnosci. Augusto co raz bardziej nienawidzil Carminy.
Znachorka domyslila sie pawdy i pod wplywem ksiadza wyznala ja Augustowi.
On wpadl w szal doszlo do szarpaniny w ktorej Carmina go zabila i z pomoca Orasja (?) upozorowala samobojstwo meza.
Aaaa i w miedzy czasie uwiodla doktorka, by pomogl jej podmienic wyniki (na szczescie doktorek nie przylozyl do tego reki), oraz miala Romans z Paolem, ktory najwyrazniej poczul do niej cos wiecej ....
TO CHYBA NA TYLE :)

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

mala korekta

" Pozniej ojciec Lupe wymogl na niej wyznanie prawdy, ze Elisa jest NIE JEST corka Rosenda, A AUGUSTA ...... "

ocenił(a) serial na 7
fikusss

To Carmina była kochanką Rosenda (ojca Damiana) a nie tak jak wszyscy myślą Estefania (matka Elisy)

użytkownik usunięty
duska123

otóż to tak włąśnie było