PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Oglądałam ostatnio na jakiejś stronie zdjęcia z całego serialu i zobaczyłam coś co mnie mocno
zdziwiło, na dwóch zdjęciach zobaczyłam, że Carmina całuje się z Damianem !! Jeszcze żeby tego
było mało to nie był to jeden raz, bo było to w dwóch różnych sytuacjach (pierwsza to chyba na
hacjendzie Arnago, druga w tym jeziorku niedaleko domu Palomy). I teraz zastanawia mnie to o
co chodzi ?! Wątpie by Damian z własnej woli to robił, ale ze zdjęć wynika, że taka sytuacja miała
miejsce dwa razy!! Dlatego tak mnie to zastanawia.
Może ktoś z Was o co to będzie chodziło?

Paula070921

Ja nie ogarniam Carminy, ale pocałuje
go w stajni w 152 odcinku, rzekomo żeby pokazać mu jak całuje prawdziwa kobieta, a w ostatnim odcinku będzie chciała go uwieść, żeby żyć w luksusie na jego koszt.

Ciapek18

No to sobie wymyśliła, widać Gabino już jej nie wystarczy :D

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

No i oczywiście Elisa to zobaczy...ech..

Agencik22

Jeszcze się potem Alfonsinie poskarży.

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

No tak, było coś takiego..ale nie chciałam się aż tak daleko zagłębiać...a to cwaniara Carmina no:)

użytkownik usunięty
Ciapek18

no to sie bedzie działo.. im blizej konca serial jest coraz ciekawszy i coraz mniej go zostaje :/

Ciapek18

Aaa no tak, bo to przecież femme fatale La Ermity, jedyna prawdziwa kobieta według jej mniemania... A Damian oczywiście pozwoli się całować pewnie :(

użytkownik usunięty
Paula070921

oooo to tego się nie spodziewałam ale z latawica raz jeden raz drugi ale z Damianem to zaskoczenie