PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

odc były naprawdę fajne wciąnełam się całkowicie :D

Ladybaby

Niektóre momenty naciągane , ale ogólnie też mi się podoba :)

ocenił(a) serial na 9
Ladybaby

Dzisiaj były mega odcinki :D Jak Carmina rypnęła do tego basenu to aż mną wstrząsnęło :D i w życiu bym nie pomyślała, że to dziecko umrze. Biedna Elisa jak zwykle w niewłaściwym miejscu i czasie :D A Augusto wkurza mnie coraz bardziej ;/ Tyle osób mu mówi, że jego żona była niewinna, że to Carmina jest zła, dzisiaj nawet, że to nie było jego dziecko, a ten i tak najmądrzejszy ;/ Nie mogę się doczekać jutra, jak będą już dorośli :)

Borysoth23

nie ogladam poczatkowych odc ,na jak dlugo ten damian ma wyjechac?

yecur

jzuz wiem ,kolejna niespojnosc ,jak ten damian wyjezdza to ma jakies 10 lat prawda???a wraca jako mniej 20 paro latek ,tak wynika chyba ze scenariusza?????to az tyle lat mieszkal poza domem????

yecur

Noo z tego wynika, że tak, hmmm...

Borysoth23

Jak wpadła do basenu, to aż mnie zabolało, masakra... ja myślałam, że dziecko nie przeżyje po tym upadku, ale jak już się urodziło, to nie przypuściłabym, że umrze... Elisy mi strasznie szkoda, tak potyrpują to dziecko, nie ma swojego miejsca.... A co do Augusta, to ja nie wiem czy taki głupi jest, czy udaje, niby widać, że niekiedy jakieś tam podejrzenia ma, ale jakoś nie wyciąga żadnych wniosków. No, ale jakby za szybko wszyscy wszystko wiedzieli,to by filmu nie było. :)

Camilla3

Jak ona wpadła do basenu aż mnie brzuch zabolał xd serio :D a Elisy mi szkoda bardzo jej ojciec to kretyn!!

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

Nie rozumiem jednego. Skoro Augusto wierzy, że Elisa to nie jego córka, traktuje ją jak popychadło, a w najlepszym wypadku nie chce jej wcale widzieć, to dlaczego nie pozwoli jej się wyprowadzić do chrzestnych? Wszyscy byli by szczęśliwi. Nawet Carmina by się temu nie sprzeciwiła.

Borysoth23

też tego nie kumam xdd bo chce mieć kogoś na kim może się wyżyć xd

Borysoth23

Też nad tym myślałam, bo Augusto to chyba taki pies ogrodnika, sam dziecka nie chce, ale drugiemu nie da... Głupi facet.

Camilla3

szkoda mi Elisy bo traktują ją jjak psa jak dziś w tym szpitalu płakała to zagrała tak smutno że płakać mi się chciało.

ocenił(a) serial na 9
Ladybaby

ja z każdym odcinkiem coraz bardziej się wciągam :D
Myślałam,że straci dziecko od razu albo urodzi zdrowe i będzie miała wytłumaczenie dlaczego nie urodziło sie później..bo wypadek itd.
A tu prosze... śmierc łóżeczkowa ..wgl sie tego nie spodziewałam :o
Biedne dziecko.
Żal mi Elisy ,że ją tak traktują i oskarżają..ale Carminy pierwszy raz też mi było żal.. zwykle te złe bohaterki nie chcą miec dzieci..a po niej było widac,że chciała tego dziecka bo nawet za nim ten mąż wszedł do pokoju to tak mówiła miło do brzucha i wgl..poza tym szkoda mi jej było jak tak przytulała te martwe dziecko ,płakała i wgl... jest zła ale utraty dziecka nikomu bym nie życzyła !

pati1109

no mi Carminy też było szkoda ttrochę .myslałam że Ona od razu straci to dziecko a smierci lozeczkowej sie nie spowiedziałam heh

pati1109

No Carmina chciała dziecka to fakt, tylko sama nie wiem czy naprawdę z miłości, czy żeby usidlić na stałe Augusta. No jakby nie było, tragedia ogromna dla niej, jaka by już nie była. A Elisa według mnie umie grac bardzo wzruszająco, szkoda dziewczynki, mogli by jej psychikę zniszczyć doszczętnie przez takie pomiatanie nią.

użytkownik usunięty
Ladybaby

ja tak samo , akcja z tym basenem była mega , okropne to było i jak rozpaczała Carmina po śmierci syna jak widać ma jednak ludzkie odruchy szkoda mi jej było tym bardziej że nie będzie już miała

Ladybaby

Odcinki coraz ciekawsze, ale mam chęć rozwalić telewizor jak patrzę na Augusto. Mózg mu chyba już dawno wysechł.

ocenił(a) serial na 6
Ladybaby

Ale ten augusto to kretyn,jak można wierzyć w takie rzecy,olewa corke,porażka

tojaag

Augusto to pajac jakich mało szlak mnie trafia jak go widzę xd

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

No cóż , som ludzie i ludziska oraz pajace . Zupełnie nie spodziewałam się takiego finału odcinka 10 . Szkoda mi się zrobiło Carminy , wkońcu dzieciątko było niczemu winne , widać było że Carmnia naprawde mocno pżeżyła utrate dziecka

ocenił(a) serial na 9
malga927

Ale też nie wiadomo jaki miałaby stosunek do tego dziecko. Mozliwe, że dobry ale pod wpływem złych relacji w domu mogłoby się to na nim odbić...

madzia124

ale szkoda że umarło zazwyczaj złe postacie mają gdzieś swoje dzieci a ona naprawdę była załamana .

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Niezależnie jaki by miała stosunek do dziecka i tak dzieciątka szkoda to była mała niewinna istotka . Patrząc na zachowanie Carminy przed porodem i pośmierci maleństwa widać było że jej na tym dziecku naprawde zależało , całkiem możliwe że dzięki dziecku by się zmieniła na lepsze ? A tak będzie się wyżywać na biednej Elisie .

użytkownik usunięty
Ladybaby

i pewnie teraz Carmina będzie wredniejsza

Pewnie tak, chociaż czy ja wiem czy może być gorzej? I tak nienawidziła Elisy, potyrpywała ją i obrażała wiecznie.

użytkownik usunięty
Camilla3

pewnie kogos zaciuka i będzie knuła intrygi przeciw Elisie , nie znosi jej bo przypomina jej siostrę której wszystkiego zazdrościła

dziś chyba dorosną nie?

użytkownik usunięty
Ladybaby

tak , w 2 odc. już się nie moge doczekać haha

ale mi dziala na nerwy ten Augusto.... to egoista, idiota, naiwniak i kretyn. I do tego dziadowaty :PP Rosendo by lepiej pasowal do tej roli moim zdaniem.

Samarrita

Augusta to zostawię bez komentarza, bo jest taki durny, że szok. A tak poza tym to bardzo fajne odcinki, podobała mi się przemiana dzieci w dorosłych, fajnie zrobili :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

No bardzo fajnie wymyślili z tom przemianom .
Ciekawe co teraz będzie się działo ????????????

malga927

jak to co... bedzie love story:D

ocenił(a) serial na 6
malga927

Augusto to naiwniak,alkoholik i pajac,a carmina coś stacila dziś coś na animuszu,mam nadzieję że to sie zmieni w najbliższym czasie

Camilla3

to prawda, tez mi sie ten pomysl bardzo spodobal :)

Samarrita

Przemiana była cudowna ! :D

użytkownik usunięty
Ladybaby

rzeczywiście fajnie to wymyślili