PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

W 143 odcinku Elisa i Paloma były w stroju kąpielowym. Która według was ładniej wyglądała. I chciałam jeszcze dodać że Paloma na swoim ślubie wyglądała jak księżniczka. Poprostu przepięknie. A zawsze myślałam że to Elisa jest od niej ładniejsza. Jednak teraz zmieniłam zdanie.

ocenił(a) serial na 9
sara637

Wydawało mi się wtedy jakby Paloma była ,,większa" od Elisy. Elisa przy niej była bardzo niska. Na pewno Paloma ma grubsze uda i dłuższe nogi :P Zauważa też się dużą róźnicę w karnacji he Jeśli chodzi o górę- ładniejsza Palomy, Elisa jakoś tak dziwnie stała a jej ręce wydawały mi się bardzo szczupłe. Jeśli chodzi o twarz- ładniejsza wydaje mi się Elisa, ma nietypową urodę choć trzeba przyznać, ze wygląda czasem sztucznie. Co do Palomy- jej twarz jej również ładna ale jak dla mnie nie widzę nic ,,ciekawego". Jej twarz przybiera taki jakby pyszczek zwierzątka (nie obrażając!) Może gdyby częściej podpinali jej włosy, bo na ślubie w podpiętych wyglądała o niebo lepiej niż w rozpuszczonych. Jednak trzeba przyznać, że obie są b.ładne.
Przyznam, że przed akcją w jeziorku pomyślałam sobie ,,Mają tam takie ładne jeziorko a chyba tylko raz pokazali jak się w nim kąpią, ggy byli starsi" a tu nagle ta scena he Ale szkoda, że nie ma więcej wygłupów w wodzie :) czy samego przebywania tam częsciej całą paczką czy parami :)

madzia124

U Elisy nie podoba mi się nosek :P Paloma ma śliczną twarz, super włoski no ale zauważyłam, że ma spore biodra i udka (Elisa szczupłych ud też nie ma :P) ;) Biust ma ładniejszy od Elisy (która ma sztuczny; nie wiem jak to jest u Palomy) ale za to Elisa ma piękne ramionka <3

Nolitka

A oglądałaś wczorajszy odcinek jak Paloma wyglądała ładnie na tym balkonie ?

sara637

No ładnie, ładnie, pasują jej spięte włoski ;]

Nolitka

ładnie wygląda w spietych włosach niż w rozpuszczonych

madzia124

jak dla mnie Paloma jest ładniejsza, wydaje mi się, że specjalnie Palomie takie włosy robią tzn. tą szopę co często ma jak ma rozpuszczone, żeby wypadała gorzej na tle Elisy..

użytkownik usunięty
sara637

ja zostaję przy swoim a mianowicie że Elisa jest o wiele ładniejsza

ocenił(a) serial na 9
sara637

Mi najbardziej podoba się Florencia. Aktorka, która ją gra używa bardzo mało makijażu, a ja lubię naturalne piękno

chgs54

Jakbym czytał siebie :)
Niestety Florencji już nie ma.

Natomiast główne pytanie to mogła zadać tylko kobieta - przecież Elisa jest po prostu brzydka, buzia tłusta jak u świnki...
Paloma w ostatnich odcinkach rzeczywiście ok.

bodek__

Czasem się pojawia jeszcze :)

bodek__

Sorry, pomyliłem. Chodziło mi o Kenię :) Jej już nie ma, a szkoda :)
Florencja to Kubanka (jako aktorka), no i to widać :)

bodek__

Muszę chyba wyłączyć telewizor - Paloma to Kubanka i to właśnie widać. Dobranoc :-)

bodek__

Haha :D też tak mam czasem.

użytkownik usunięty
bodek__

ej no bez przesady , jak ona jest gruba na buzi to ja jestem zakonnicą LOL

użytkownik usunięty

Jest puciata na buzi bo ja tez to zauważyłam ;)

użytkownik usunięty

nie jedna kobieta chciałaby wyglądac jak ona

użytkownik usunięty

poczekaj teraz rozmawiamy o jej buzi a nie o idealach kto jak chce wyglądać... prosze na temat sie wypowiadac..
bo co ma piernik do wiatraka ?? ;)

ja nie napisalam ze jest brzydka czy cos.... zawsze uwazalam ze jest b.ładna i nie raz to pisalam - nie myl tych dwóch rzeczy..

użytkownik usunięty

o co ci biega ? pisze jak mi się podoba a jak ci nie pasi to nie odp. nma mój komentarz LOLLLLLLLLLL

ocenił(a) serial na 7
sara637

Obie są ładne, mają po prostu różne typy urody: Elisa jest francuską a Paloma kubanką ma już ten wygląd typowy dla kobiet z Ameryki płd. Na początku też uważałam, że Elisa ładniejsza. Teraz co mnie denerwuje to to, że od dłuższego czasu Elisa ma beznadziejne ubrania. Tylko te portki i bluzki a wcześniej były ładne sukienki.
http://telenovel.blog.pl/2013/03/01/on-zdjecia-%E2%80%98epilog-cz-iii%E2%80%99/
a tu kto nie widział jeszcze zdjęcia ze ślubu. Paloma znowu pięknie tak samo Florencia.

Selena_Evrillo

Ja lubię styl Elisy, ale drażni mnie to, że ciągle nosi kozaki, rozumiem mieć kilka razy tak dla imidżu, ale bez przesady... Jak wskoczyła, to nie może wyskoczyć.