W 143 odcinku Elisa i Paloma były w stroju kąpielowym. Która według was ładniej wyglądała. I chciałam jeszcze dodać że Paloma na swoim ślubie wyglądała jak księżniczka. Poprostu przepięknie. A zawsze myślałam że to Elisa jest od niej ładniejsza. Jednak teraz zmieniłam zdanie.
Wydawało mi się wtedy jakby Paloma była ,,większa" od Elisy. Elisa przy niej była bardzo niska. Na pewno Paloma ma grubsze uda i dłuższe nogi :P Zauważa też się dużą róźnicę w karnacji he Jeśli chodzi o górę- ładniejsza Palomy, Elisa jakoś tak dziwnie stała a jej ręce wydawały mi się bardzo szczupłe. Jeśli chodzi o twarz- ładniejsza wydaje mi się Elisa, ma nietypową urodę choć trzeba przyznać, ze wygląda czasem sztucznie. Co do Palomy- jej twarz jej również ładna ale jak dla mnie nie widzę nic ,,ciekawego". Jej twarz przybiera taki jakby pyszczek zwierzątka (nie obrażając!) Może gdyby częściej podpinali jej włosy, bo na ślubie w podpiętych wyglądała o niebo lepiej niż w rozpuszczonych. Jednak trzeba przyznać, że obie są b.ładne.
Przyznam, że przed akcją w jeziorku pomyślałam sobie ,,Mają tam takie ładne jeziorko a chyba tylko raz pokazali jak się w nim kąpią, ggy byli starsi" a tu nagle ta scena he Ale szkoda, że nie ma więcej wygłupów w wodzie :) czy samego przebywania tam częsciej całą paczką czy parami :)
U Elisy nie podoba mi się nosek :P Paloma ma śliczną twarz, super włoski no ale zauważyłam, że ma spore biodra i udka (Elisa szczupłych ud też nie ma :P) ;) Biust ma ładniejszy od Elisy (która ma sztuczny; nie wiem jak to jest u Palomy) ale za to Elisa ma piękne ramionka <3
jak dla mnie Paloma jest ładniejsza, wydaje mi się, że specjalnie Palomie takie włosy robią tzn. tą szopę co często ma jak ma rozpuszczone, żeby wypadała gorzej na tle Elisy..
Mi najbardziej podoba się Florencia. Aktorka, która ją gra używa bardzo mało makijażu, a ja lubię naturalne piękno
Jakbym czytał siebie :)
Niestety Florencji już nie ma.
Natomiast główne pytanie to mogła zadać tylko kobieta - przecież Elisa jest po prostu brzydka, buzia tłusta jak u świnki...
Paloma w ostatnich odcinkach rzeczywiście ok.
Sorry, pomyliłem. Chodziło mi o Kenię :) Jej już nie ma, a szkoda :)
Florencja to Kubanka (jako aktorka), no i to widać :)
poczekaj teraz rozmawiamy o jej buzi a nie o idealach kto jak chce wyglądać... prosze na temat sie wypowiadac..
bo co ma piernik do wiatraka ?? ;)
ja nie napisalam ze jest brzydka czy cos.... zawsze uwazalam ze jest b.ładna i nie raz to pisalam - nie myl tych dwóch rzeczy..
o co ci biega ? pisze jak mi się podoba a jak ci nie pasi to nie odp. nma mój komentarz LOLLLLLLLLLL
Obie są ładne, mają po prostu różne typy urody: Elisa jest francuską a Paloma kubanką ma już ten wygląd typowy dla kobiet z Ameryki płd. Na początku też uważałam, że Elisa ładniejsza. Teraz co mnie denerwuje to to, że od dłuższego czasu Elisa ma beznadziejne ubrania. Tylko te portki i bluzki a wcześniej były ładne sukienki.
http://telenovel.blog.pl/2013/03/01/on-zdjecia-%E2%80%98epilog-cz-iii%E2%80%99/
a tu kto nie widział jeszcze zdjęcia ze ślubu. Paloma znowu pięknie tak samo Florencia.