Elisa bardzo ładnie wyglądała w tej granatowej sukience :) chyba zaczynam się do niej
przekonywać i do Zepedy też. Już mnie tak nie drażnią. I podobało mi się jej zachowanie
względem Alfonsiny. Nie daje sobą pomiatać. Oby tak dalej :)
Lubię Elisę, ale drażnią mnie czasami jej miny :) Damiana też. Mam wrażenie, że gra z wielką łaską, żeby tylko. Nic się nie przykłada do roli ;/ No ale zobaczymy.
Za to po raz kolejny jestem zachwycona Palomą :D Dzisiaj była świetna :) "Byłabyś stryjenką Damiana" :D Nie mogłam z niej, szkoda, że jak na razie to rzadko ją widać ;/ Mam nadzieję, że niedługo rozwiną jej wątek :)
powiem szczerze ze bardzo podobnie gra jak w innym serialach - ta sama mimika twarzy, miny..
ale sukienke faktycznie miała piękną !!! i ładnie jej w tym kolorku włosów - lepiej niz w czarnych..
Też tak uważam ;D
Ta sukienka była cudna też bym taką chciała xD
Wygląd i figurę Boyer także, ma dziewczyna szczęście xD
Przyłączam się do zachwytów nad sukienką. Szukałam w internecie jej zdjęcia ale nic nie zdziałałam, pomyślałam, że może kiedy bym dała krawcowej by mi uszyła.
Fajne były dziś odcinki. Bardzo chciałam by Gael chlusnął tym babom w twarz i nie rozczarował mnie. Musze napisać, że bardzo nie podoba mi się fryzura Palomy, oszpeca ją i ma za bardzo wybielone zęby.
no musze się z tobą zgodzić Selena_Evrillo ta fryzura Palomy też mi sie nie podoba powinna chodzć w rozpuszczonych włosach było by jej o wiele ładniej prawda :))
Co do fryzury Palomy to też mi się nie podoba , mocno jestem ciekawa czy coś zrobiom z jej włosami na przyjęciu damiana i czy do końca telki będzie nosiła tego warkocza ??
To samo mnie zastanawia :) Z niecierpliwością czekam na dzieiejsze odcnicki :) Myślę, że Elisa jednak pójdzie na przyjęcie i olśni wszystkich :D choć to dopiero dziś się okaże :)
Troche to przyjęcie zaręczynowe przypomina przyjecie w Ukrytej Milości- Rodriga i Gali :P
ale Gael to naprawde sie popisal rycerskoscia... nie dosc, ze Paloma poczula sie jak ostatnia kretynka, gdy ja zostawil na srodku parkietu to jeszcze jak ostatni szczeniak uciekl i zostawil swoja wielka milosc sama z typem w rozowej marynarce, ktory ewidentnie nie przyprawial Elisy o komfort psychiczny... no rzeczywiscie, obronca ze hej.
Mógłby chociaż on wtedy zareagować na spoliczkowanie Elisy... a tak nawet nie miała na kogo liczyć. Szkoda, że nie widział tego Damian albo chociaż nie dowiedział się już po zajściu tej okropnej sceny ;/ A tak w ogóle to uderzenie było mocne skoro aż upadła. Dziwi mnie to, żę nie było większego szumu czy plotek po samym przyjęciu. Dziwne również, że Alfonsina zbytnio się z tego nie cieszyła.
ja sie jakos do tej aktorki przekonac nie moge......nie podobsa mi sie jak gra sceny w ktorych rozpacza ,zawsze robi to ten sam sposob ,i brakuje jej subtelnosci , nie nadaje sie do tej roli ,zdecydowanie lepiej w teresie w zbuntowanych to jej klimaty ,to moja skromna opinia:))
ja nawet lubie tą aktorke ale tez mi sie nie podobała ze tak cały czas tylko płacze i płacze i mówi o tym jak się nieszcześliwie zakochała moim zdaniem to troche głupie powinna wziąśc sie w garść i tak nie rolczulać się nad sobą
ja do niej nic nie mam, wydaje sie taka swieza twarza po tych wszystkich Lucianach i Anach Paulach. Nie to, ze nie lubie Zurii, zeby nie bylo. Poza tym ta Angelika jest ladna i fajnie sie prezentuje z Damianem. Jej gra tez mnie nie razi, przynajmniej sa jakies emocje... i robi wyjatkowo maslane oczka do Damiana ;D
A poza tym ma zarabiste kiecki :D
Haha, Carmina sztuczny bankowo, a Florencja to nie mam pojęcia, nie zwróciłam uwagi. Ale ta służąca Alfonsiny też sztuczny ma.
A mnie dobija ta córka lekarza,taka brzydula i taka bezplciowa. Poza tym gdyby gaela ogolili to wyszloby tylko na dobre by wyszło,bo wyglądałby mlodziej. No ten ojciec to on już tak cały czas będzie takim łosiem?