PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1651

Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Elisa bardzo ładnie wyglądała w tej granatowej sukience :) chyba zaczynam się do niej
przekonywać i do Zepedy też. Już mnie tak nie drażnią. I podobało mi się jej zachowanie
względem Alfonsiny. Nie daje sobą pomiatać. Oby tak dalej :)

Hadley

No ładnie wyglądała :)
Lubię ją coraz bardziej.

Hadley

Lubię Elisę, ale drażnią mnie czasami jej miny :) Damiana też. Mam wrażenie, że gra z wielką łaską, żeby tylko. Nic się nie przykłada do roli ;/ No ale zobaczymy.
Za to po raz kolejny jestem zachwycona Palomą :D Dzisiaj była świetna :) "Byłabyś stryjenką Damiana" :D Nie mogłam z niej, szkoda, że jak na razie to rzadko ją widać ;/ Mam nadzieję, że niedługo rozwiną jej wątek :)

Borysoth23

powiem szczerze ze bardzo podobnie gra jak w innym serialach - ta sama mimika twarzy, miny..

ale sukienke faktycznie miała piękną !!! i ładnie jej w tym kolorku włosów - lepiej niz w czarnych..

Hadley

Też tak uważam ;D
Ta sukienka była cudna też bym taką chciała xD
Wygląd i figurę Boyer także, ma dziewczyna szczęście xD

Lenkaaa_93

No sukienka naprawde śliczna .

malga927

Przyłączam się do zachwytów nad sukienką. Szukałam w internecie jej zdjęcia ale nic nie zdziałałam, pomyślałam, że może kiedy bym dała krawcowej by mi uszyła.
Fajne były dziś odcinki. Bardzo chciałam by Gael chlusnął tym babom w twarz i nie rozczarował mnie. Musze napisać, że bardzo nie podoba mi się fryzura Palomy, oszpeca ją i ma za bardzo wybielone zęby.

Selena_Evrillo

no musze się z tobą zgodzić Selena_Evrillo ta fryzura Palomy też mi sie nie podoba powinna chodzć w rozpuszczonych włosach było by jej o wiele ładniej prawda :))

Narcyz123

Co do fryzury Palomy to też mi się nie podoba , mocno jestem ciekawa czy coś zrobiom z jej włosami na przyjęciu damiana i czy do końca telki będzie nosiła tego warkocza ??

malga927

To samo mnie zastanawia :) Z niecierpliwością czekam na dzieiejsze odcnicki :) Myślę, że Elisa jednak pójdzie na przyjęcie i olśni wszystkich :D choć to dopiero dziś się okaże :)
Troche to przyjęcie zaręczynowe przypomina przyjecie w Ukrytej Milości- Rodriga i Gali :P

malga927

moze to doczepiany warkocz i dlatego ma takie uczesanie :/

Hadley

ale Gael to naprawde sie popisal rycerskoscia... nie dosc, ze Paloma poczula sie jak ostatnia kretynka, gdy ja zostawil na srodku parkietu to jeszcze jak ostatni szczeniak uciekl i zostawil swoja wielka milosc sama z typem w rozowej marynarce, ktory ewidentnie nie przyprawial Elisy o komfort psychiczny... no rzeczywiscie, obronca ze hej.

Samarrita

Mógłby chociaż on wtedy zareagować na spoliczkowanie Elisy... a tak nawet nie miała na kogo liczyć. Szkoda, że nie widział tego Damian albo chociaż nie dowiedział się już po zajściu tej okropnej sceny ;/ A tak w ogóle to uderzenie było mocne skoro aż upadła. Dziwi mnie to, żę nie było większego szumu czy plotek po samym przyjęciu. Dziwne również, że Alfonsina zbytnio się z tego nie cieszyła.

madzia124

ja sie jakos do tej aktorki przekonac nie moge......nie podobsa mi sie jak gra sceny w ktorych rozpacza ,zawsze robi to ten sam sposob ,i brakuje jej subtelnosci , nie nadaje sie do tej roli ,zdecydowanie lepiej w teresie w zbuntowanych to jej klimaty ,to moja skromna opinia:))

yecur

ja nawet lubie tą aktorke ale tez mi sie nie podobała ze tak cały czas tylko płacze i płacze i mówi o tym jak się nieszcześliwie zakochała moim zdaniem to troche głupie powinna wziąśc sie w garść i tak nie rolczulać się nad sobą

Narcyz123

ja do niej nic nie mam, wydaje sie taka swieza twarza po tych wszystkich Lucianach i Anach Paulach. Nie to, ze nie lubie Zurii, zeby nie bylo. Poza tym ta Angelika jest ladna i fajnie sie prezentuje z Damianem. Jej gra tez mnie nie razi, przynajmniej sa jakies emocje... i robi wyjatkowo maslane oczka do Damiana ;D
A poza tym ma zarabiste kiecki :D

Hadley

no piękna tez taką chce hehee

a tak na marginesie... Elisa i Paloma maja naturalny biust? :PP

Samarrita

Elisa sztuczny, a Paloma to nie wiem ;p

Camilla3

tez wyglada na silikony, moim zdaniem :PP

Samarrita

haha nie sądzę i Carmina też raczej sztuczny

a Florencia? :D

Samarrita

na moje oko też , tam to chyba ta stara chrzestna Elisy ma prawdziwy

Haha, Carmina sztuczny bankowo, a Florencja to nie mam pojęcia, nie zwróciłam uwagi. Ale ta służąca Alfonsiny też sztuczny ma.

Camilla3

o tak masz racje na 100%

Hadley

A mnie dobija ta córka lekarza,taka brzydula i taka bezplciowa. Poza tym gdyby gaela ogolili to wyszloby tylko na dobre by wyszło,bo wyglądałby mlodziej. No ten ojciec to on już tak cały czas będzie takim łosiem?

tojaag

dobre pytanie :D

tojaag

Dokładnie, też bardzo mnie denerwuje.

tojaag

pewnie póżno w czas się obudzi że żle osądzał żonę i córkę

Hadley

No , Elisa ładnie dziś wyglądała