PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności
ocenił(a) serial na 9
Seiya

No ciekawe, ciekawe :D Choć już teraz wiadomo jak to się między nimi skończy :D

Borysoth23

a ja nie wiem...
ale nic nie mów :)

Seiya

Fajny wątek, Florencja chciała wzbudzić zazdrość w Damianie, a chyba sama się wkręci w to ;p

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Mnie się wydaje że ona powie Damianowi że jest w ciąży z nim żeby jej nie zostawił a da tyłka Enriqe i to będzie jego dziecko.. :P

Salvia

Dobrze kminisz, tak może być!

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Po tym co dzisiaj zobaczyłam to jestem prawie pewna że tak będzie, bo Damian to jej nawet kijem nie dotknie.. :P

użytkownik usunięty
Salvia

dobrze zrobił że jej nie uległ ale i tak sądze że w końcu ulegnie jej wdziękom hehe

Salvia

Mam nadzieję, że nie dotknie, bo bym się zawiodła, albo jak zwykle w filmach, upije go i wtedy wykorzysta :D

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

i będzie wtedy jak z Rodrigiem i Galą :P
W sumie też tak myślałam od początku ale oni chyba nie sypiają ze sobą i mam wrazenie ze w tej sytuacji jaka jest między nimi pewnie do tego nie dojdzie rowniez wiec nie ma jak mu wmowic ciazy :D

madzia124

Niestety spali ze sobą w Meksyku.

madzia124

Spali,spali niestety. Chociaż nawet jak zajdzie w ciążę teraz to się czasowo zgadzać nie będzie, bo jakiś czas to oni już tu są.

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

wątpie aby teraz ze sobą mieli spać. Ale powiem szczerze, że myślałam, że Damian odpowie, że to niemożliwe, bo nie spaliśmy ze sobą :P To po co Florencja tak bardzo chciała z nim iść teraz do łożka :P przeciez ta dziewczyna w ciązy Paola też już zaszła trochę czasu temu w ciąże więc by wszystko się zgadzało a myślę, że Florencja chyba chciała wykorzystać ją w tym celu ;p teraz ciekawe co będzie kombinowała :P

użytkownik usunięty
madzia124

upije go i uwiedzie i zajdzie w ciąże albo spiknie się z Enrique i to z nim zaciąży

ocenił(a) serial na 9

Też w sumie myśle, że prześpi się z Enrique i będzie w ciąży a wmówi to Damianowi ;/
Troszkę bez sensu bo często w tych telkach ciąże lub wmawianie ciązy. Ale cóż może jeszcze będzie inaczej.. pozostaje nam tylko oglądać:)

madzia124

Z jej ciąży to tylko Gael się ucieszył. A Paloma jak po Florencji pojechała nie spodziewałam się tego po niej.

Ciapek18

jak? nie widziałam tego odcinka niestety ;(

Blab

Paloma i Elisa bylły smutne a on się uśmiechał jak Florencja powiedziała że spodziewa się dziecka.

użytkownik usunięty
Ciapek18

to by mu było na rękę haha

Ja to bym chyba wolała Gaela z Elisą niż Damiana. Damian jest taki nerwowy troche i w ogóle nie liczy się ze zdaniem innych.

Ciapek18

dokładnie , a Gael jest taki dobry i widać że dla Elisy by wszystko zrobił

ocenił(a) serial na 6
Blab

A jak myślicie,Kenia zostanie w Ermicie? Bo mnie się wydaje że może ona być pozytywną postacią w końcu,jakoś tak miło między nią a gaelem,w końcu ona wie że on jest jej bratem:-)

tojaag

chyba wróci później

użytkownik usunięty
Ciapek18

tez bym tak wolała Gaela taki zakrecony jest i zabawny

i taki żywiołowy , zaraża innych pozytywną energią ;) a Damian ma wielkie brwi

Blab

Brwi ma wielkie ale fryzura Gaela też mi się niepodoba. Damian to się zakochał w Elisie tylko za wygląd prawie wcale jej nie zna , a Gael był przy niej i zawsze ją wspierał.

Ciapek18

dokładnie :D fryzura Gaela jest spoko ;)

użytkownik usunięty
Blab

nawet nie zwróciłam uwagi na jego brwi haha

są ogromne jak u sowy :D

Seiya

SPOJLER

Będą razem:)

ocenił(a) serial na 7
Seiya

w dzisiejszym odcinku Enrique pojechał do Florenci. Ciekawi mnie co ona knuje, bo trudno uwierzyć, że tak szybko mieliby być razem.

duska123

Begonia wyrzuciła Enrique z domu czy jednak nie?

ocenił(a) serial na 7
Ciapek18

gdy wrócił ze stolicy to niby wyrzuciła.