No ciekawe, ciekawe :D Choć już teraz wiadomo jak to się między nimi skończy :D
Mnie się wydaje że ona powie Damianowi że jest w ciąży z nim żeby jej nie zostawił a da tyłka Enriqe i to będzie jego dziecko.. :P
Po tym co dzisiaj zobaczyłam to jestem prawie pewna że tak będzie, bo Damian to jej nawet kijem nie dotknie.. :P
dobrze zrobił że jej nie uległ ale i tak sądze że w końcu ulegnie jej wdziękom hehe
Mam nadzieję, że nie dotknie, bo bym się zawiodła, albo jak zwykle w filmach, upije go i wtedy wykorzysta :D
i będzie wtedy jak z Rodrigiem i Galą :P
W sumie też tak myślałam od początku ale oni chyba nie sypiają ze sobą i mam wrazenie ze w tej sytuacji jaka jest między nimi pewnie do tego nie dojdzie rowniez wiec nie ma jak mu wmowic ciazy :D
Spali,spali niestety. Chociaż nawet jak zajdzie w ciążę teraz to się czasowo zgadzać nie będzie, bo jakiś czas to oni już tu są.
wątpie aby teraz ze sobą mieli spać. Ale powiem szczerze, że myślałam, że Damian odpowie, że to niemożliwe, bo nie spaliśmy ze sobą :P To po co Florencja tak bardzo chciała z nim iść teraz do łożka :P przeciez ta dziewczyna w ciązy Paola też już zaszła trochę czasu temu w ciąże więc by wszystko się zgadzało a myślę, że Florencja chyba chciała wykorzystać ją w tym celu ;p teraz ciekawe co będzie kombinowała :P
upije go i uwiedzie i zajdzie w ciąże albo spiknie się z Enrique i to z nim zaciąży
Też w sumie myśle, że prześpi się z Enrique i będzie w ciąży a wmówi to Damianowi ;/
Troszkę bez sensu bo często w tych telkach ciąże lub wmawianie ciązy. Ale cóż może jeszcze będzie inaczej.. pozostaje nam tylko oglądać:)
Z jej ciąży to tylko Gael się ucieszył. A Paloma jak po Florencji pojechała nie spodziewałam się tego po niej.
Ja to bym chyba wolała Gaela z Elisą niż Damiana. Damian jest taki nerwowy troche i w ogóle nie liczy się ze zdaniem innych.
A jak myślicie,Kenia zostanie w Ermicie? Bo mnie się wydaje że może ona być pozytywną postacią w końcu,jakoś tak miło między nią a gaelem,w końcu ona wie że on jest jej bratem:-)
Brwi ma wielkie ale fryzura Gaela też mi się niepodoba. Damian to się zakochał w Elisie tylko za wygląd prawie wcale jej nie zna , a Gael był przy niej i zawsze ją wspierał.
w dzisiejszym odcinku Enrique pojechał do Florenci. Ciekawi mnie co ona knuje, bo trudno uwierzyć, że tak szybko mieliby być razem.