PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Głowna rola Eisy

ocenił(a) serial na 9

Kto uwaza że role Elisy powinna zagrac Elizabeth Gutierez bo dla mnie ta aktorka jest fajna i moim zdaniem ona dobrze by sie nadawała do tej roli :) popieracie moje zdanie

ocenił(a) serial na 9
Narcyz123

Uwielbiam Elizabeth :D
Ale myśle,że jest jak jest i nie ma powodów do narzekań.

Narcyz123

Nie,nie,nie, absolutnie nie. Nic do niej nie mam , ale zupełnie nie widzę jej w rej roli.

Camilla3

nie ,ona zupelnie nie pasuje do tego klimatu:))- ja bym zaproponowala scarlerortiz ,kiedys leciala z nia telka llovizna ,stare dzieje ,ale sliczna dziewczyna:)pamietacie ja? http://www.cinemagia.ro/actori/scarlet-ortiz-22754/

yecur

Twarz jakby znajoma, ale jakoś nie pamiętam jej, hmm...

użytkownik usunięty
Camilla3

tez nie kojarze :/

ocenił(a) serial na 8
yecur

Tak pamiętam ją. Scarlet Ortiz to wspaniała aktorka, moja ulubiona, a Llovizna to była super telenowela. Czekałam na każdy odcinek, tak mnie fabuła wciągnęła. Piękne plenery, super wątki, ciekawa akcja, ogromna chemia między głównymi bohaterami i mega przystojny Luis Fernández w roli Orinoka.

użytkownik usunięty
Narcyz123

właściwie czemu nie , lubię Elizabeth Gutierez ale Boyer też mi odpowiada

ocenił(a) serial na 3

Też bardzo lubię Elizabeth, ale uważam, że jest trochę za stara do roli Elisy.

ocenił(a) serial na 9
Monia17

ona nie jest za stara i moim zdaniem nadawała by sie do tej roli i fajny by tworzyli duet z zepedą

ocenił(a) serial na 9
Narcyz123

Dla mnie Boyer pasuje do roli Elisy. Może wynika to z tego, że nie oglądałam jej jeszcze w żadnej telce i dlatego, bo widzę, że dla niektórych straciła ona właśnie przez inne telki. Jak narazie jest ok, gra w sumie taką słodką dziewczynę ale widać, że pazur ma choćby dlatego, że oddała matce Damiana :))))

ocenił(a) serial na 4
Narcyz123

Elizabeth wcale nie pasowałaby do tej roli. Za Boyer też nie jestem, drażni mnie.

użytkownik usunięty
Hadley

kogo byś widziałą w tej roli ?

ocenił(a) serial na 9

Maite Perroni ona dla mnie tez fajnie by się sprawiła w tej roli ja myślisz?

użytkownik usunięty
Narcyz123

popieram uwielbiam tą aktorkę w NIE IGRAJ Z UCZUCIEM zagrała fajną rolę jak Marichuj
abo Ana Brenda Contreras

ocenił(a) serial na 4

Chyba Nie igraj z aniołem :) w sumie nie wiem kogo bym widziała w tej roli. Też lubię Maite Perroni, ale ją widziałam w ostatnim czasie w tylu telenowelach, że teraz już bym nie chciała. Nie wiem, na razie z tych młodszych aktorek żadna nie zrobiła na mnie wrażenia i nie orientuję się. Znam z gry aktorskiej tylko te starsze, ale one są już za stare do takich ról.

użytkownik usunięty
Hadley

sorki tak NIE IGRAJ Z ANIOŁEM a kojarzysz tą aktorkę co grała w MARINIE i MIŁOŚĆ I PRZEZNACZENIE ? on ate zmogłaby być

ocenił(a) serial na 9

ja znam ta atorkę to Sandra Echeverría nawet ją lubie bo fajnie gra i moze tez by się nadawała do tej roli :))

ocenił(a) serial na 9
Hadley

no właśnie kogo byś widziała w tej roli skoro jestes taka wybredna

ocenił(a) serial na 7
Narcyz123

Gutierez jest fatalną aktorką i ona może sobie grać ale co najwyżej trzecio planowe rólki jak w CS zagrała służącą. A Boyer świetnie odgrywa swoją role

użytkownik usunięty
Narcyz123

W sumie to niewiele się różni od Boyer. Doczepiane włosy, zrobione zęby, nadmuchane cycki.. Z tym, że Boyer wygląda TROSZKĘ bardziej naturalnie, więc Gutierrez na pewno nie pasuje do roli dziewczynki ze wsi. Poza tym wyglądałaby jak siostra Carminy, a nie jej siostrzenica :|

Ja lubię Angie więc jestem zadowolona,że ona zagrała. Ana Brenda jest urocza , ale aktorsko Angie ją przebija.Maite-mimo :nadmuchanego' biustu-jest niezgrabna,daleko jej do urody i talentu Angie. Plus ,jest beznadziejna jako pierwszoplanowa bohaterka.. EG jest śliczna ,ale ona pasuje bardziej do produkcji Telemundo-.świetnie zagrała w Osaczonej i w takiej telenoweli gdzie grała 2 osoby. Angie jest jednak z tego zestawu najodpowiedniejsza jako Elisa

ocenił(a) serial na 6
domi147

Popieram,podoba mi się jak gra,chociaż czasem jakby zbyt agresywnie podchodzi do wszystkiego. Myślę też że nie ma co wymyślać,trzeba się zawsze przyzwyczaić do aktorów,bo w każdej telce oni się miksują,dochodzą nowi i a jeśli scenariusz jest ciekawy to i serial dobrze się ogląda.

użytkownik usunięty
Narcyz123

moim zdaniem jest troche podobna do carminy i nie jest zbyt urodziwa

użytkownik usunięty

w jakim sensie podobna do Carminy ?

mi też przypomina Carmine xd po wpisaniu myślałam ,że to ona :)
A przypomina ją z twarzy,włosów i opalenizny :D

W ogóle nie pasuje do roli Elisy

Kasia_92_

http://media1.englishbaby.com/dynamic/my_photo/image/0000/0001/1147/1147740_1235 986017_858375.jpg prawie jak Carmina

Kasia_92_

to ona? hahaha

użytkownik usunięty
Kasia_92_

hahaha no rzeczywiście masz racje