PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Ingrid matka gaela kreci kolo przetworni moze szuka Rosenda?

ocenił(a) serial na 9
PysiaaaxD

Możliwe :P ale jeśli ktoś coś wie to prosze nie pisać tego, co nie wszyscy chcą wiedzieć. A jeśli chce się pewnych informacji to prosze stworzyć temat ze spojlerem i to wyraźnie zaznaczyc :)

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Madzia masz racje . Lubie pisac na forum, ale czesto ktos wyleci z nieoznaczonym spoilerem i juz caly serial mam spieprzony. Fajnie sobie pogdybac poprostu :)

użytkownik usunięty
PysiaaaxD

powiem szczerze ze cos w tym moze jest bo nie na darmo ona pewnie tak krążyła kolo tej przetwórni..

raczej nie wyglądała jakbby szukała pracy - fajna, elegancka babeczka..

użytkownik usunięty
PysiaaaxD

denerwuje mnie ta baba

ocenił(a) serial na 9
PysiaaaxD

też tak myśle.

PysiaaaxD

w sumie to przez Rosenda wszyscy tam mają kłopoty. i biedny Gael... on jest taki fajny , sympatyczny i szczery. a Damian mnie denerwuje , jest strasznie sztuczny

ocenił(a) serial na 6
Blab

No w końcu ktoś się ze mną zgodzi,że gael jest spoko...a damian jakby miał korniszon w ....ale lubię obydwu,dają radę:-)

tojaag

Gael jest świetny a Damian ma wielkie brwi :D

ocenił(a) serial na 8
PysiaaaxD

Spójrz na obsadę, nazwiska przy aktorach i granych przez nich postaci a będziesz wiedziała... :)

ocenił(a) serial na 6
Salvia

To oczywiste,od pierwszego odcinka było wiadomo,heh;)

ocenił(a) serial na 8
tojaag

Mnie tylko zastanawia czy boska Alfonsina wie kim jest Gael.. ;)

Salvia

raczej wie, bo jak był dzieckiem bardzo jej się nie podobało że Damian się z nim zadaje

ocenił(a) serial na 8
Salvamee

Mi się wydaje że bardziej jej się nie podobało to że Przybłęda zadaje się z jej "królewskim" dzieckiem..

ocenił(a) serial na 6
Salvia

bo ksiądz na sto procent wie kim on jest,dlatego go tak kocha bo wie ze są braćmi i pewnie dlatego go przygarnął,tak myślę....

tojaag

Też tak myśle bo ciągle rozmawia z Damianem i Gaelem jak ważna jest łącząca ich przyjaźń.

ocenił(a) serial na 8
tojaag

Ksiądz wie, ale mi chodziło o to czy Alfonsina wie..

ocenił(a) serial na 6
Salvia

Ja myślę że alfonsina nie ma pojęcia,bo pewnie mąż ją zdradzał jak ona była w ciąży z damianem,a potem jak urodził się gael to ta babka oddała go,a ojciec pewnie nawet nie wiedzial że ma drugiego syna,może tak to było?

ocenił(a) serial na 8
tojaag

Bardzo możliwe :)

Salvia

Jednak Alfonsina wiedziała swoją drogą to ten ojciec Damiana to miał 2 nieślubnych dzieci prawie jak Gabino. Alfonsina to w ogóle nie ma godności została z Rosendem chociaż wiedziała , że ją zdradzał.

PysiaaaxD

Wkurza mnie ta Ingrid, mogła by wyjechać nazat.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Ona jest obleśna.. Jak można dać dupy jeszcze bardziej obleśnemu Gabinowi...

Salvia

Gabino powinien być z Carminą przynajmniej na pewno nie miałby kolejnego dziecka.

Ciapek18

Ale Carmina wspominała całusa z Paolem, a jednak się podobało ;p Ona mnie śmieszy już, co Augusto przemówi, to ona mu dowali jakiś tekst i zaś tamten się zamyka na tydzień w gabinecie.

ocenił(a) serial na 8
Ciapek18

Gdyby oni byli razem to ta cała La Ermita zmieniłaby ustrój na Monarchię, którą rządziłby Król Gabino i Królowa Camina i wszystko wyglądałoby jak w średniowieczu, bo przecież im zależy tylko na kasie i władzy, a przy ich umiejętnościach byłoby to możliwe :P

użytkownik usunięty
Salvia

hehehe taki oblech co tylko dzieci umie robić a ta stara na niego poleciała wkurzają mnie oboje

ocenił(a) serial na 8

Niedługo się okaże że Gabino spłodził połowę dzieci w tym miasteczku :D

użytkownik usunięty
Salvia

myślę że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w tych sprawach hehe

użytkownik usunięty
Camilla3

ta Ingrid to su.. jedna , do córki się nie przyznaje , okropnie ją traktuje , umierającą zostawia na pastwę losy , najgorsza postać serialu gorsza od Carminy ona przynajmniej opłakiwałą syna

Tak, Ingrid jest straszna, myślałam przez moment, że wróciła i lepsza jest, że może zrozumiała coś przez te lata, a tu pustka. Nie dość, że Gaela zostawiła, to teraz do córki się nie przyznaje, co to za matka.

użytkownik usunięty
Camilla3

ciekawe jakie naprawdę ma intencje pewnie kase chce wyciągnąć

Pewnie tak, jakiś plan ma na pewno, bo nie wierzę, że robi to z serca.

użytkownik usunięty
Camilla3

oby Geal nie dał się nabrać księżulo dobrze ją wyczuł

PysiaaaxD

przeczytałam na jednej stronie że oni są braćmi :D więc dobrze myślałaś ;D

użytkownik usunięty
virginia_virgi

powiem szczerze ze z początku dzisiaj myślałam ze moze ten ksiądz jest jego ojcem :/ bo tak sie tłumaczył przed Geal że jest też przeciez tylko człowiekiem i w ogóle wszystko moze zdarzyc.. to było takie podejrzane ale na szczescie wszystko jasne :)