Czekałam na ten wątek od początku telenoweli i nareszcie jest :D Powiem szczerze, że jestem
nimi zachwycona :) o wiele bardziej ich lubię od Damiana i Elisy :) Choć wiem, że to tylko
przejściowy związek i też nie do końca szczery (ze strony Gaela) to i tak świetnie razem wyglądają
:D Jak Gael patrzy na Palomę i uśmiecha się do niej to aż się wierzyć nie chce, że jej nie kocha i
jest z nią tylko od tak.
ładna z nich para, Gael jest ciepłym człowiekiem, więc na pewno będzie Palomę dobrze traktował, a nóż widelec uda się jej go rozkochać... :)
To racja, jeśli chodzi o to jak Gael patrzy na Palomę. Widać, że ten aktor potrafi pokazać uczucia. Nadawałby się do głównej roli, grając Damiana. Choć bardziej wolę Damiana jako główną rolę jeśli chodzi o wygląd ;p
A Paloma baaardzo lubi okazywać swoje uczucia do Gaela :D myślę czasem, że aż za bardzo :D
No też mnie czasem razi to jak mu się narzuca :) ale niech ma dziewczyna radochę :D
gael to jak patricio w ukrytej gra bardzo dobrego goscia :D i powiem ze tez im baardzo kibicuje :D