I tyle w temacie .....
Po za tym, zabawne, ze lekarze potrafili powiedziec z jakiej odleglosci strzelano do Gabina, a przy smierci Augusta to juz
nie .... ech ...
Zgadzam się co do Gaela on mnie tak wkurza, że jak go widze to mam ochotę wyłączyć telewizor.A jeżeli chodzi o drugą sprawe to nie pierwszy taki absurd w tej telenoweli :)
Najwiekszy i pierwszy absurd to byl przy scenie wypadku samochodowego z cialami- tor upadku samochodu byl dobry ale przy takim torze nie ma opcji aby ciala znalazly sie w takiej pozycji, w takim miejscu ani w takim stanie. I zaraz potem kolejny duzy absurd. To jest wies w Meksyku, ojciec i ciotka Elizy wzieli slub w urzedzie pare dni po pogrzebie, a ksiadz i wszyscy mieszkancy zachowuja sie jakby to bylo cos normalnego- normalnie to by ich tam doslownie zlinczowali.
Och tak, Gael ma się nie wiadomo za kogo, a jak ktoś chce mu pomóc to jeszcze twierdzi,że robi to po coś.. np: Damian zrobił to dla Elisy..ech szczerze to on nawet przystojny nie jest...nie pasuje nawet do Palomy, do niej pasuje Enrique:)
Chociaz Enrique nie jest w moim typie to mogla bym sie zakochac w nim za jego charakter :)
A Gael dobij mnie dzisiaj do konca, zadaniami, zeby Damian opuscil miasteczko, bo "krzyzuje jego plany" .... pffff
O tak masz racje Gael zrobił sie taki pewny siebie i okropny... jest po prostu nie do zniesienia !!!!!
To co dziś powiedział Damianowi było chamskie. Ja się od początku zastanawiam co taka dziewczyna jak Paloma widzi w Gaelu ?I nie mam na to odpowiedzi bo ani on ładny a o jego chaakterze lepiej nie mówić ( i jeszcze sposób w jaki traktuje Palome )
Chciala bym go zobaczyc w innej telce z obcietymi kudlami i zajebi*tym charakterem.
Chyba, ze nie potrafi takiego zagrac ...
Coś czuje,że nawet wiedzą,że nie potrafił by zagrać lepiej,a jak go widziałam ogolonego tak na brodzie porzadnie, to matko:D uśmiałam się.. wygląda okropnie. z resztą zobaczycie go na ślubie z Elisą..:P
Tu nie chodzi o to jak aktor potrafi albo nie potrafi zagrac ale o to w jaki sposob jego postac jest napisana, a jest napsiana dosc slabo ale akurat w telenowelach to normalne. Maja napisane wzorce postaci do WSZYSTKICH telenowel i tylko okolicznosci sie zmieniaja.
Kurde to samo pomyślałam co do Enriqe, fajny facet ^^ Gaelowi dopiero się poprawi łep na koniec niestety, długo nie zmądrzeje, a szkoda bo strasznie mnie ten palant na wodę wnerwia.
a wiesz ze ja tez tak uważam :D Enrique to świetny facet i szkoda palomy dla takiego Gaela który jest jak chorągiewka !!
Najpierw zawrócił jej w głowie a później jednak mu sie odwidziała bo zauwazył ze ma szanse u Elisy :/
Chciałabym żeby Paloma była wlaśnie z Enrique. Oboje zostali skrzywdzeni, poza tym są baardzo dobrymi osobami, bardzo dobrze się nawzajem traktują i pasują do siebie :) Powiem jeszcze, że Paloma nie wygląda na przyjaciłkę całej 4. Jako jedna jest odsunięta... a dla Damiana to już w ogóle nie jest jakaś ważna. Nie rozmawaiają ze soba praktycznie w ogóle. A mówiona jest niby wiecznie przyjaźń miedzy 4 osobami... smieszne. Już bardziej widać przyjaźń między Palomą a Enriqe. Gael wkurzał mnie na początku telki niesamowiście i jak udało się go polubić tak zaczął na nowo wkurzać... wrecz wnerwiać
Gdyby nie motyw tej calej sztucznej przyjazni ... i ten dobijajacy Gael .... , byla by to jedna z moich ulubionych telenowel.
I jestem ciekawa, jak bedzie zachowywal sie pozniej Gael, nie wiem co musial by zrobic by zdobyc nasza sympatie.
I nie moge sie juz doczekac poniedzialku, nic nie wiem na temat slubu (i nie chce wiedziec), moge tylko sie domyslac.
Czuje, ze bedzie ciekawie, mam nadzieje tylk, ze Sabrina - cieple kluchy nic nie zepsuje .
Z niektórymi zdaniami się mogę zgodzić. Co do charakteru Gaela jest tylko wyłącznie na telke i mi się trochę rozkręciło nawet xD na początku był taki, taki i tak w kółko.. ogólnie to nie jest taak zle :D
Lubię Enrique razem z Palomą tylko ze względu na przyjazń.
z zajebistym charakterem potrafi grać KAŻDY aktor, ale to ustala reżyser :)
nie znoszę Gaela, nie podoba mi się jak traktuje Damiana, Palomę, nawet Elisę; obrósł w piórka co to nie on; wkurza mnie niesamowicie, bardzo bym chciała, żeby Paloma była z Enrique na końcu, pasują do siebie i wizualnie i z charakteru, Enrique ma do niej szacunek, nie to co ten przychlast...
ta.. szansę to on ma na przyprawienie sobie rogów.:D i bardzo dobrze. A Paloma też głupia jak go tak kocha to za łeb i do ołtarza a nie ryczeć i wciągać porządnego mężczyznę w tą ciąże.
a najlepsze było tak jak się obudził i zaczął dusić Carmine aż sama się wystraszyłam scena jak z horroru
Lubie takie klimaty w telenowelech.
Gabino fajnie wygladal w tym obdartym szpitalnym fartuchu, jak jakis Zeus :D
mi się podobało jak obudziła się Ingrit..a Gabino nad nią siedzi sobie taki pół nagi i macha nogami:D
on coś jaknby oszalał , jak opętany się zachowywał ale w sumie przez te kulę w czaszce
O Gaelu wolę nie wspominać,dawno nie miałam takiej postaci, żeby mnie aż tak wkurzała... Człowiek porażka...
tak w ogóle to dlaczego on jest zazdrosny o związek Palomy i Enrique? Przecież cały czas gada, że ona go nie obchodzi, ani razu jej nie powiedział, że czuje coś do niej a tu najpierw siadł na Enrique, jak omawiali play przetwórni Elisy, ciagle sie go czepiał a potem przeżywał wiadomość o ich ślubie, nie rozumiem tego, przecież cały czas ma obsesję na punkcie Elisy...
A mnie się wydaje, że od momentu jak jest z Elisą, to fascynacja minęła, osaczać ją osacza, ale odnoszę wrażenie, że już nie jest to taka wielka obsesja jak była, póki nie była z nim. Nie zdziwiłabym się jakby teraz zaczął myśleć o Palomie, bo stracił szansę, żeby była jego...
Dokładnie . Zgadzam się z tobą w 100% . Typowy samiec który nawet wbrew samemu sobie musi koniecznie postawić na swoim . Zachowanie jego wobec Dmiana idealnie to odzwierciedla .
ciekawe spostrzeżenia, pewnie gdyby on i Paloma w końcu by się zeszli to on dalej myślałby o Elisie... facet - zdobywca, któremu nudzi się to co ma, co za tym idzie okropny typ
No właśnie i taki ktoś zawsze będzie czegoś szukał, bo nigdy nie da rady mieć wszystkiego. A swoją drogą nie chce myśleć co by było gdyby to Elisa w trakcie trwania związku z Gaelem zaszła w ciążę z Damianem, ale by się wydzierał...