PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

I tyle w temacie .....

Po za tym, zabawne, ze lekarze potrafili powiedziec z jakiej odleglosci strzelano do Gabina, a przy smierci Augusta to juz
nie .... ech ...

dropsik417

Zgadzam się co do Gaela on mnie tak wkurza, że jak go widze to mam ochotę wyłączyć telewizor.A jeżeli chodzi o drugą sprawe to nie pierwszy taki absurd w tej telenoweli :)

ocenił(a) serial na 10
Paula070921

Ale o czym bysmy tu pisaly gdyby nie te absurdy .... :D

dropsik417

Dokładnie i gdyby nie to, to nie było by ciekawie :D

Paula070921

Najwiekszy i pierwszy absurd to byl przy scenie wypadku samochodowego z cialami- tor upadku samochodu byl dobry ale przy takim torze nie ma opcji aby ciala znalazly sie w takiej pozycji, w takim miejscu ani w takim stanie. I zaraz potem kolejny duzy absurd. To jest wies w Meksyku, ojciec i ciotka Elizy wzieli slub w urzedzie pare dni po pogrzebie, a ksiadz i wszyscy mieszkancy zachowuja sie jakby to bylo cos normalnego- normalnie to by ich tam doslownie zlinczowali.

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

Och tak, Gael ma się nie wiadomo za kogo, a jak ktoś chce mu pomóc to jeszcze twierdzi,że robi to po coś.. np: Damian zrobił to dla Elisy..ech szczerze to on nawet przystojny nie jest...nie pasuje nawet do Palomy, do niej pasuje Enrique:)

ocenił(a) serial na 10
Agencik22

Chociaz Enrique nie jest w moim typie to mogla bym sie zakochac w nim za jego charakter :)
A Gael dobij mnie dzisiaj do konca, zadaniami, zeby Damian opuscil miasteczko, bo "krzyzuje jego plany" .... pffff

użytkownik usunięty
dropsik417

O tak masz racje Gael zrobił sie taki pewny siebie i okropny... jest po prostu nie do zniesienia !!!!!

dropsik417

To co dziś powiedział Damianowi było chamskie. Ja się od początku zastanawiam co taka dziewczyna jak Paloma widzi w Gaelu ?I nie mam na to odpowiedzi bo ani on ładny a o jego chaakterze lepiej nie mówić ( i jeszcze sposób w jaki traktuje Palome )

ocenił(a) serial na 10
Paula070921

Chciala bym go zobaczyc w innej telce z obcietymi kudlami i zajebi*tym charakterem.
Chyba, ze nie potrafi takiego zagrac ...

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

Coś czuje,że nawet wiedzą,że nie potrafił by zagrać lepiej,a jak go widziałam ogolonego tak na brodzie porzadnie, to matko:D uśmiałam się.. wygląda okropnie. z resztą zobaczycie go na ślubie z Elisą..:P

Agencik22

haha bo ten aktor jest ogólnie nieurodziwy, mi przypomina kaczora :D

dropsik417

Tu nie chodzi o to jak aktor potrafi albo nie potrafi zagrac ale o to w jaki sposob jego postac jest napisana, a jest napsiana dosc slabo ale akurat w telenowelach to normalne. Maja napisane wzorce postaci do WSZYSTKICH telenowel i tylko okolicznosci sie zmieniaja.

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

Kurde to samo pomyślałam co do Enriqe, fajny facet ^^ Gaelowi dopiero się poprawi łep na koniec niestety, długo nie zmądrzeje, a szkoda bo strasznie mnie ten palant na wodę wnerwia.

użytkownik usunięty
Agencik22

a wiesz ze ja tez tak uważam :D Enrique to świetny facet i szkoda palomy dla takiego Gaela który jest jak chorągiewka !!

Najpierw zawrócił jej w głowie a później jednak mu sie odwidziała bo zauwazył ze ma szanse u Elisy :/

ocenił(a) serial na 9

Chciałabym żeby Paloma była wlaśnie z Enrique. Oboje zostali skrzywdzeni, poza tym są baardzo dobrymi osobami, bardzo dobrze się nawzajem traktują i pasują do siebie :) Powiem jeszcze, że Paloma nie wygląda na przyjaciłkę całej 4. Jako jedna jest odsunięta... a dla Damiana to już w ogóle nie jest jakaś ważna. Nie rozmawaiają ze soba praktycznie w ogóle. A mówiona jest niby wiecznie przyjaźń miedzy 4 osobami... smieszne. Już bardziej widać przyjaźń między Palomą a Enriqe. Gael wkurzał mnie na początku telki niesamowiście i jak udało się go polubić tak zaczął na nowo wkurzać... wrecz wnerwiać

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Gdyby nie motyw tej calej sztucznej przyjazni ... i ten dobijajacy Gael .... , byla by to jedna z moich ulubionych telenowel.
I jestem ciekawa, jak bedzie zachowywal sie pozniej Gael, nie wiem co musial by zrobic by zdobyc nasza sympatie.

I nie moge sie juz doczekac poniedzialku, nic nie wiem na temat slubu (i nie chce wiedziec), moge tylko sie domyslac.
Czuje, ze bedzie ciekawie, mam nadzieje tylk, ze Sabrina - cieple kluchy nic nie zepsuje .

ocenił(a) serial na 8
dropsik417

Z niektórymi zdaniami się mogę zgodzić. Co do charakteru Gaela jest tylko wyłącznie na telke i mi się trochę rozkręciło nawet xD na początku był taki, taki i tak w kółko.. ogólnie to nie jest taak zle :D
Lubię Enrique razem z Palomą tylko ze względu na przyjazń.

z zajebistym charakterem potrafi grać KAŻDY aktor, ale to ustala reżyser :)

madzia124

nie znoszę Gaela, nie podoba mi się jak traktuje Damiana, Palomę, nawet Elisę; obrósł w piórka co to nie on; wkurza mnie niesamowicie, bardzo bym chciała, żeby Paloma była z Enrique na końcu, pasują do siebie i wizualnie i z charakteru, Enrique ma do niej szacunek, nie to co ten przychlast...

ocenił(a) serial na 10

ta.. szansę to on ma na przyprawienie sobie rogów.:D i bardzo dobrze. A Paloma też głupia jak go tak kocha to za łeb i do ołtarza a nie ryczeć i wciągać porządnego mężczyznę w tą ciąże.

ocenił(a) serial na 10
Agencik22

W sumie ten porzadny mezczyzna sam sie wciaga w ta ciaze :)

użytkownik usunięty
dropsik417

tam sami porządni a wszyscy prawie w ciąży.. ;D

ocenił(a) serial na 10

hehe :D Ciekawe czy Elisa nie wpadnie.

Agencik22

Wpadnie na pewno, oni wszyscy tam tacy płodni ;p

użytkownik usunięty
dropsik417

a najlepsze było tak jak się obudził i zaczął dusić Carmine aż sama się wystraszyłam scena jak z horroru

ocenił(a) serial na 10

Lubie takie klimaty w telenowelech.

Gabino fajnie wygladal w tym obdartym szpitalnym fartuchu, jak jakis Zeus :D

dropsik417

Paolo też fajnie z tym zarostem.

Ciapek18

noo, fajnie wygląda... w ogóle Paolo jest bardzo przystojny ;)

użytkownik usunięty
dropsik417

w ogóle on się zachowywał jakby zmysły postradał i łeb mu pęka

ocenił(a) serial na 10

mi się podobało jak obudziła się Ingrit..a Gabino nad nią siedzi sobie taki pół nagi i macha nogami:D

użytkownik usunięty
Agencik22

on coś jaknby oszalał , jak opętany się zachowywał ale w sumie przez te kulę w czaszce

dropsik417

O Gaelu wolę nie wspominać,dawno nie miałam takiej postaci, żeby mnie aż tak wkurzała... Człowiek porażka...

Camilla3

tak w ogóle to dlaczego on jest zazdrosny o związek Palomy i Enrique? Przecież cały czas gada, że ona go nie obchodzi, ani razu jej nie powiedział, że czuje coś do niej a tu najpierw siadł na Enrique, jak omawiali play przetwórni Elisy, ciagle sie go czepiał a potem przeżywał wiadomość o ich ślubie, nie rozumiem tego, przecież cały czas ma obsesję na punkcie Elisy...

marta150391

A mnie się wydaje, że od momentu jak jest z Elisą, to fascynacja minęła, osaczać ją osacza, ale odnoszę wrażenie, że już nie jest to taka wielka obsesja jak była, póki nie była z nim. Nie zdziwiłabym się jakby teraz zaczął myśleć o Palomie, bo stracił szansę, żeby była jego...

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Dokładnie . Zgadzam się z tobą w 100% . Typowy samiec który nawet wbrew samemu sobie musi koniecznie postawić na swoim . Zachowanie jego wobec Dmiana idealnie to odzwierciedla .

Camilla3

ciekawe spostrzeżenia, pewnie gdyby on i Paloma w końcu by się zeszli to on dalej myślałby o Elisie... facet - zdobywca, któremu nudzi się to co ma, co za tym idzie okropny typ

marta150391

No właśnie i taki ktoś zawsze będzie czegoś szukał, bo nigdy nie da rady mieć wszystkiego. A swoją drogą nie chce myśleć co by było gdyby to Elisa w trakcie trwania związku z Gaelem zaszła w ciążę z Damianem, ale by się wydzierał...

Camilla3

no na pewno by się działo, on mógłby nawet Damiana zabić.... nie wiem czy stać by było go na to samo co Enrique zrobił dla Palomy, wątpię...