PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1652
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Kiedy wyjdzie na jaw ,ze jej ciąża jest udawana a lekarz jej w tym wszystkim pomagał ?
Wszystko wyjaśni się w czasie tej ,, ciąży'' czy Florencja weźmie od kogoś niemowlę?
Jak tak to od kogo ?

pati1109

W odcinku 132 albo 133 Damian zobaczy Florencje bez sztucznego brzucha , a wcześniej prawdy domyśli się wszystkowiedząca Ramana , ale Florencja poprosi ją by jej nie wydała.

użytkownik usunięty
Ciapek18

Flor to też naiwna przecież nie da się długo ciągnąć tej farsy z ciążą

Dokładnie , bo dziwne, żeby przez całe 9 miesięcy nie mieli sytuacji takiej, że on zorientował by się, że to sztuczny brzuch.

użytkownik usunięty
Camilla3

wcale bym się nie zdziwiła jakby Damian się nie spaknął on jest cienki w myśleniu hahaha

Też racja, wkurza mnie jego postać coraz bardziej...

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

Czy wiesz może czy dojdzie do ślubu kościelnego Elisy i Gaela oraz Florencji i Damiana?

alexa6971

Ślub Elisy i Gaela zostanie przerwany a co do Damiana i Florencji to nie mam pojęcia.

użytkownik usunięty
Ciapek18

a Florencja powinna posłuchać Paola że się nie da ukrywać tej niby ciąży a Begonia jaka zdziwiona a Edmindo dobrze jej powiedział " aleś ty głupia " hahaha

Hahaha, Begonia dobra jest i ten tekst "Nie możecie powstrzymać emocji?? Ja powstrzymuje całe życie!"

użytkownik usunięty
Camilla3

a zauważyłaś jaka ona jest chuda ? jak szkapa

Ale aktorki dobrze dobrali jest bardzo podobna do swojej serialowej córki , bo np Boyer całkowicie różni się od Palety, ale ta mniejsza Elisa była bardzo pod
Obna do Ludwiki.

użytkownik usunięty
Ciapek18

no racja w sumie to jak dla mnie to Begonia jest brzydka tak jak Carmina

Piękna nie jest , ale chociaż jest naturalna a nie jak Carmina czy ojciec Lupe pomarańczowi.

użytkownik usunięty
Ciapek18

hahaha no , moja mama się dziwi jak ksiądz może być tak opalony

Jest chuda jest, zauważyłam. Ale i tak wolałabym być taka niż taka jak Carmina, chociaż ta gdyby była mniej pomarańczowa też by uszła w tłumie.

Camilla3

ja nie wiem co ci faceci widzą w Carminie, przecież od początku serialu ona zaliczyła już 5!

użytkownik usunięty
marta150391

a no tak Rosendo , Augusto , Edmundo , Paolo i Gabino ładna kolekcja haha

rozwalil mnie dzisiaj Gabino, on już dla niej dom urządza ;D Paolo kwiaty przesyła, kurde ona jest chyba najbardziej rozrywaną babą w La Ermicie ;D

marta150391

To na pewno, "ciekawe" czym ich tak kupuje, khy, khy...

użytkownik usunięty
marta150391

też tego nie kumam ani piękna ani mądra tylko wredna intrygantaka i chyba to ich przyciąga