Kiedy wyjdzie na jaw ,ze jej ciąża jest udawana a lekarz jej w tym wszystkim pomagał ?
Wszystko wyjaśni się w czasie tej ,, ciąży'' czy Florencja weźmie od kogoś niemowlę?
Jak tak to od kogo ?
W odcinku 132 albo 133 Damian zobaczy Florencje bez sztucznego brzucha , a wcześniej prawdy domyśli się wszystkowiedząca Ramana , ale Florencja poprosi ją by jej nie wydała.
Dokładnie , bo dziwne, żeby przez całe 9 miesięcy nie mieli sytuacji takiej, że on zorientował by się, że to sztuczny brzuch.
wcale bym się nie zdziwiła jakby Damian się nie spaknął on jest cienki w myśleniu hahaha
Czy wiesz może czy dojdzie do ślubu kościelnego Elisy i Gaela oraz Florencji i Damiana?
a Florencja powinna posłuchać Paola że się nie da ukrywać tej niby ciąży a Begonia jaka zdziwiona a Edmindo dobrze jej powiedział " aleś ty głupia " hahaha
Hahaha, Begonia dobra jest i ten tekst "Nie możecie powstrzymać emocji?? Ja powstrzymuje całe życie!"
Ale aktorki dobrze dobrali jest bardzo podobna do swojej serialowej córki , bo np Boyer całkowicie różni się od Palety, ale ta mniejsza Elisa była bardzo pod
Obna do Ludwiki.
Jest chuda jest, zauważyłam. Ale i tak wolałabym być taka niż taka jak Carmina, chociaż ta gdyby była mniej pomarańczowa też by uszła w tłumie.
rozwalil mnie dzisiaj Gabino, on już dla niej dom urządza ;D Paolo kwiaty przesyła, kurde ona jest chyba najbardziej rozrywaną babą w La Ermicie ;D
też tego nie kumam ani piękna ani mądra tylko wredna intrygantaka i chyba to ich przyciąga