Wydaje mi sie, ze dlugo nie pogra dobrej siostry.. Zginie przypadkiem, albo przez swoja matke.
Ale przed tym zdarzy pozyczyc Elisie kase na rozkrecenie interesu ... Jak myslicie ???
Ja myślę, że to Damian pożyczy Elisie te pieniądze. Szkoda, że Kenia zginie taka radosna postać w tej telce jest potrzebna bo na razie to tam nikt nie jest szczęśliwy oprucz Paola. Ramona boi siię, że Paloma dowie się że Gabino jest jej ojcem i ją znienawidzi. Paloma cierpi bo Gael kocha Elisę a nie ją. Gael bo znalazła się jego matka i Elisa nie odwzajemnia jego uczuć. Elisa to już w ogóle co odcinek to nowe nieszczęście. Nawer Tonia ma problemy z z synem i z Brauliem który jej nie kocha.
Nooo Tonia to akurat sobie zasluzyla, zlapala Braulia na "nie jego" dziecko. W ogole jakas taka strasznie nerwowa jest ....
ale nie do konca wydaje mi sie taka "dobra"... - jeszcze jej nie rozgryzłam hehe
Mi sie wydaje, ze bardzo jest za Gaelem i jest w stanie zrobic dla niego wszystoo. Nie to co pseudo mamusia Ingrid :/
Niby tak ale gdyby była dobra to by nie ukradła tego czeku ingrid. Elisa, Gael czy Paloma nigdy by nie ukradli czegoś...a przynajmniej tak mi sie wydaje
no ja tez tak uwazam że ta Ingrid to na pewno bedzie zły charaktez w tej telci
Kenia nie jest zła tak mi się wydaje raczej nie wdała się w mamusie i szkoda że zginie
no właśnie nie lubię dowiadywać się w ten sposób o serialu ,ale wiązałam z tą postacią pewne nadzieje,myślałam że zmieni tego gburowatego Augusta i dołączy do grona pozytywnych postaci:),ale cóż,skoro piszecie że ma zginąć to nie ma sensu o niej pisać....
Ooo nie, to sa tylko i wylacznie moje przypuszczenia i rowniez o PRZYPUSZCZENIACH chcialam rozmawiac, rowniez nie lubie spoilerow :/
aaa,no chyba że tak:),to całkowicie zmienia postać rzeczy.....spoko jednak mam nadzieję że może jednak będzie żyła byłoby fajnie
nooooo i to dopiero początek jej zbrodni haha
szkoda Kenii , miłośc do Augusta spowodowała że zginęła
Wielka szkoda bo moim zdaniem Kenia była najładniejszą bohaterką w serialu, jej wątek był bardzo ciekawy.
czy ja wiem czy czy najładniejsza na pewno ładna ale nie tak jak Elisa , zgadzam się jej postać bardzo interesująca ciekawe jak Ingrid zareaguję na jej śmierć ???
Biedna Kenia,szkoda mi jej bo sumie miała najwięcej charakteru z nich wszystkich,a mnie tak coś się zdaje że dla carminy śmierć to będzie za mała kara i chciałabym zeby zwariowała na sam koniec:-) byłoby ciekawie
szkoda. oglądając odcinek byłam pewna, że jak Elisa z Damianem, Palomą i Gaelem poszli się tam kąpać to natrafią na jej ciało bo to chyba w tym miejscu utonęła?
Gael i Ramona znajdą jej zwłoki , ja też myślałam że od razu znajdą ciało , będą myśleć pewnie że nagle po kryjomu wyjechała
Czemu spojlerujesz bez notki o tym ?
Mysle, ze jej ciało wypłynie tam gdzie bransoletka Palomy.
Jakie te telenowele oklepane ... zawsze jak ktoś odkryje prawde, zaraz po tym ginie :/
Też się wkurzyłam z Blanką było to samo, ale dobrze, że po Kenii chociaż list został, swoją drogą ciekawe czy jest tam coś wyjaśnione.
Lubie ogladac nie wiedzac co sie stanie, wieksze emocje ;)
Nie chce byc zlosliwa, ale milo bylo by widziec przed taka informacja notke SPOJLER ...
Zgadzam się z Tobą, bo czasem w wątkach w których pisze PODEJRZENIA pojawiają się SPOJLERY ;/ i to nie jest zbyt fajne dla osób które nie chcą wiedzieć co się dalej wydarzy...
muszę przyznać, że podobała mi się rola Kenii i miała bardzo fajne oczyy : ) Bardzo mi się podobało jak ona się nie poddawała.
Nie wiedziałam, że Carmina jest do tego zdolna :O xD