PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Czy ktoś oprócz mnie zauważył że telenowela jest jakoś dziwnie kręcona?A mianowicie przyjrzyjcie
się tłom za oknem, haciendy wyglądaja jak prawdziwe a chyba jedna nie są :/ Tło za oknami jest
sztuczne :/ Taka piękna sceneria, myślałam że jest kręcona w realu :(

ocenił(a) serial na 9
Natalii_5

Też to zauważyłam :) Myślałam, że może mi się coś wydaje, ale jak Elisa ostatnio stała przy oknie to na luzie można było zobaczyć, że to zwykły plakat czy co tam innego :) Mnie jeszcze wkurza, że oni wszędzie mają tam ciemno. W gabinecie Damiana w przetwórni jedynie przy biurku ma co nieco światła, a dalej już nie dociera nic. We wczorajszych odcinkach jak Edmundo i Lucio byli w tym laboratorium to tak samo ;/ Ledwo widać czasami jak któreś z nich stanie w cieniu. Może tylko mnie to razi, ale oświetlenie do kitu ;/

Borysoth23

Dokładnie! Wszędzie jest tak ponuro! :/ Dziwne że wkładają w okna sztuczne tło skoro na zewnątrz wszystko jest realne :/

ocenił(a) serial na 9
Natalii_5

Ja tak dokładniej zobaczyłam to w 79 lub 80 odcinku kiedy Elisa albo Carmina stały przy otwartych drzwiach i jak nic było widać, że to sztuczne tło ;/ A szkoda, bo to niekorzystnie wpływa. Co do tego, że wszystkie prawie akcje są ponure to fakt. Mogliby ukazać malowniczość tej miejscowości. Trzeba również przyznać, że akcje nad jeziorkiem są równie ponure a tam przynajmniej powinno bić kolorystyką. Pamiętam tylko wątek w którym było słonecznie, jasno wtedy gdy Keni zepsuł się samochód i poszła się wykąpać :P

użytkownik usunięty
madzia124

to wszystko pewnie wynika tez z finansow... im gorzej wszystko wyglada w serialu tym wymaga mniejszego wkładu finansowego :)

ocenił(a) serial na 10
Natalii_5

Sztuczne tlo ze wzgledu na to, ze wszystkie sceny z domow krecone sa w studio.