Hej, dzisiaj w "Świecie Seriali" przeczytałam streszczenie początkowych odcinków i muszę
przyznać, że fabuła jest bardzo podobna do "Mojego Grzechu". Grupka przyjaciół w dzieciństwie,
pokłócone rodziny, potem jedno z nich wyjeżdża daleko do szkoły i po latach wraca i rodzi się
między nimi uczucie. Nie denerwuje Was to? Szczerzę, to po tym się trochę zraziłam do tej
telenoweli i wątpię w to, że będzie lepsza od "Ukrytej miłości". Tylko Boyer jako główna bohaterka
sprawia, że zacznę ją oglądać, bo lubiłam ją bardzo w "Zbuntowanych", no ale zobaczymy jak
poradzi sobie tutaj. Co myślicie, zatem, o podobieństwie tej telenoweli do wyżej wymienionej?
U mnie jest zupełnie odwrotnie: obawiam się, że sztuczna Boyer zepsuje całą telkę. W Meksyku ADP bardzo się podobała. Ale jak już ktoś wcześniej napisał - to, co podoba się Meksykanom, nie podoba się nam i na odwrót.
Jeśli chodzi o podobieństwo do MP, to chyba nie ma czego się obawiać - wiele telenowel powstaje, powtarzając wydarzenia z innych produkcji. Należy myśleć pozytywnie, bo telka może się okazać naprawdę fajna:P
Boyer to świetna aktorka i na pewno nie zepsuje tej telki wręcz przeciwnie , cieszę się że teraz gra pozytywną postać
Wlasnie tez zdziwilo mnie ze ta telenowela to drugi " Moj grzech" widoczni producenci nie umiejaa nic wymyslic ale zobaczymy co bedzie dalej bo narazie poczatek taki sam jak w tamtej telci dzieciaki a pozniej dorosli ale ogolnie spoko jest obejrzalam i na smierc sie nie zanudzilam przyjemnie sie ogladalo;-)
Abismo de Pasion to remake Canaveral de Pasiones tam była uprawa trzciny tu papryczek Habanero. Widziałam całą telę na żywo i jest meeega zawalista :D !!!!!!!!!!!
Zgadza się, właśnie przejrzałam tak przelotnie pierwszy odcinek tego Canaveral de Pasiones i akcja jest taka sama (podobna) ;p Trochę dziwnie, że ,,powtarzają" ale z innymi aktorami... Dobrze, że nie oglądałam tamtego filmu :) bo zapowiada się ciekawie i teraz mogę go z zaciekawieniem oglądać :))
UWAGA! Możliwy spoiler.
Właśnie przeczytałam streszczenie odcinka 10. "Carmina złości się na Elisę i chce ją uderzyć, lecz ta ucieka. Goniąc ją, macocha spada ze schodów." Dodam jeszcze, że kilka odcinków wcześniej dowiaduje się, że jest w ciąży. Czy to nie przypomina sceny z "Mój Grzech"?
Teraz już wiem ;) Napisałam tylko to, co było napisane w streszczeniu :) Ale trzeba przyznać, że motyw i tak podobny
Ogólnie "Mój Grzech" bardzo tu przypomina tez to że gra tu César Évora . głównie dlatego zdecydowałam się spróbować to oglądać.
TDA, to akurat ta telka, której nie dałam rady obejrzeć do końca, ale słyszałam, że tam grał. Szkoda, bo dobry aktor, a zagrał w takim czymś...
Za to fajną rolę miał w Abismo, ale wg mnie zbyt krótką. ADP byłoby polem do popisu grą aktorską Cesara:)
Otchłań Namiętności jest remakiem Canaveral De Pasiones i Cesar Evora grał tę samą postać w obu telenowelach ;)
Być może dlatego, że LC emitowana była w latach 90-tych, więc młodsze osoby mogą nie kojarzyć:P
Tak, piękna telcia. Cesar Evora grał ojca protagonisty Jose Mariano Juniora. Evorze partnerowała Frances Ondiviela:)
No tak, ale od czasów Clarity minęło prawie 20 lat i tyle samo postarzał się Evora, więc nic dziwnego, że przybyło go tu i tam;D