PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Które dziecko w tym serialu gra waszym zdaniem najlepiej ?
Jak dla mnie ci dwaj chłopcy są uroczy i naturalni , Paloma też moim zdaniem nie gra sztucznie ,,
a ta mała Elisa (czy jak jej tam) to jakoś mnie denerwuje trochę ,dziwne miny robi i wgl..

pati1109

Noo Elisa zarozumiała trochę, taka paniusia, ale chyba małe dziewczynki często tak mają ;p A reszta całkiem spoko.

ocenił(a) serial na 9
pati1109

Chłopcy świetni :D choć dużo bardziej podoba mi się Gael :D taki słodki chłopaczek :P i szkoda mi go, gdy jest mowa o tym, że został porzucony :( zawsze taki smutny jest i w ogóle.
Dziewczynki też są dobre :D ale i tutaj wolę Palome :) Elisa irytuje, ale da się znieść.

Borysoth23

fajnie grają nie to co polskie dzieci ''aktorzy'' jak by chciały a nie mogły np taka anka z m jak miłość xdddd

ocenił(a) serial na 9
Ladybaby

Dla mnie Ania jes super, a gra taką dziewczynke :)

madzia124

Mówi jakby recytowała wierszyk a Pawełek junior z klanu albo Małogosia to kawałki drewna :D

ocenił(a) serial na 9
Ladybaby

ahahahaha dokładnie :D Ania jest świetnym przykładem :D zbijam z tego dziecka od zawsze :P ale mi humor tym poprawiłaś :D

Borysoth23

ja to samo zawsze mam beke gra jak kukła xd nie wiem czemu dzieci w Meksyku grają na takim luzie i wgle a tu w polsce to jakby naćpały się leków nasennych xd

Ladybaby

To już inna natura, nawet dorośli u nas są sztywni w porównaniu do tamtych.

Camilla3

właśnie xd szkoda xd

użytkownik usunięty
pati1109

Mi się właśnie najbardziej Elisa podoba:D może jest troszeczkę zarozumiała, ale jest też mega urocza i bardzo swobodnie gra. Najmniej z dzieci mi się Damian podoba.

hahah zgadzam się co do Ani w M jak miłość. Straszna "aktorka". Dzieci w telce grają fajnie i naturalnie ,ale chciałabym już tych bohaterów jako dorosłych. Wiecie od którego odcinka będzie zmiana ?

Any___

ja nie wiem ale też na to czekam :D

użytkownik usunięty
Any___

na samym początku 12 odcinka będzie "cudowna przemiana" :D

szkoda ,że dopiero za tydzień

pati1109

Gael najlepszy :) A ogólnie, to dobrze dobrali małych do dużych aktorów.

ocenił(a) serial na 9
Strawberry_77

zgadzam się fajnie dobrali :)

ocenił(a) serial na 9
pati1109

Elisa gra najlepiej, wg mnie potrafiłaby zagrać każdą rolę.
Chłopcy chyba tak samo... choć widać, że Damian nie potrafi okazać odpowiednich uczuć chociażby sytuacja po śmierci jego ojca. Porównajcie Elise a Damiana.... Paloma hm... równa z chłopcami...

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Dlamnie najsymatyczniejsza jest Elisa , naprawde urocza dziewczynka gra naprawde dobrze . Paloma jest naprawde ładna ładniejsza od Elisy ale jakoś niema takiego dziewczęcego uroku jak Elisa . Gael też gra ok , a Dmian niewiem czemu ale w moim odczuciu to taki mały goguś .

malga927

Hehe, Damian mi się właśnie podoba, lubię jego podejście do Elisy i w ogóle ta relacja między nimi jest super, taka dziecięca miłość, ale czuć, że coś iskrzy między nimi ;) Ogólnie wszystkie te dzieciaki lubię.