Które dziecko w tym serialu gra waszym zdaniem najlepiej ?
Jak dla mnie ci dwaj chłopcy są uroczy i naturalni , Paloma też moim zdaniem nie gra sztucznie ,,
a ta mała Elisa (czy jak jej tam) to jakoś mnie denerwuje trochę ,dziwne miny robi i wgl..
Noo Elisa zarozumiała trochę, taka paniusia, ale chyba małe dziewczynki często tak mają ;p A reszta całkiem spoko.
Chłopcy świetni :D choć dużo bardziej podoba mi się Gael :D taki słodki chłopaczek :P i szkoda mi go, gdy jest mowa o tym, że został porzucony :( zawsze taki smutny jest i w ogóle.
Dziewczynki też są dobre :D ale i tutaj wolę Palome :) Elisa irytuje, ale da się znieść.
fajnie grają nie to co polskie dzieci ''aktorzy'' jak by chciały a nie mogły np taka anka z m jak miłość xdddd
ahahahaha dokładnie :D Ania jest świetnym przykładem :D zbijam z tego dziecka od zawsze :P ale mi humor tym poprawiłaś :D
ja to samo zawsze mam beke gra jak kukła xd nie wiem czemu dzieci w Meksyku grają na takim luzie i wgle a tu w polsce to jakby naćpały się leków nasennych xd
Mi się właśnie najbardziej Elisa podoba:D może jest troszeczkę zarozumiała, ale jest też mega urocza i bardzo swobodnie gra. Najmniej z dzieci mi się Damian podoba.
hahah zgadzam się co do Ani w M jak miłość. Straszna "aktorka". Dzieci w telce grają fajnie i naturalnie ,ale chciałabym już tych bohaterów jako dorosłych. Wiecie od którego odcinka będzie zmiana ?
Elisa gra najlepiej, wg mnie potrafiłaby zagrać każdą rolę.
Chłopcy chyba tak samo... choć widać, że Damian nie potrafi okazać odpowiednich uczuć chociażby sytuacja po śmierci jego ojca. Porównajcie Elise a Damiana.... Paloma hm... równa z chłopcami...
Dlamnie najsymatyczniejsza jest Elisa , naprawde urocza dziewczynka gra naprawde dobrze . Paloma jest naprawde ładna ładniejsza od Elisy ale jakoś niema takiego dziewczęcego uroku jak Elisa . Gael też gra ok , a Dmian niewiem czemu ale w moim odczuciu to taki mały goguś .