PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1648
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Być może to nie odpowiednie miejsce na taki temat, ale zdecydowałam się tu napisać, bo myślę, że jeszcze zaglądacie tutaj :P wiec znajdzie się troche odpowiedzi.
Telka się skończyła (niestety), teraz nie leci żadna nowa. Dlatego mam prośbę, czy moglibyście polecić mi jakomś inną ciekawą, która już leciala i wydawała Wam się baaardzo fajna.
Dodam, że oglądałam: Kiedy się zakocham, Zakazane uczucie, Ukryta miłość no i Otchłań namiętności. Zastanawiam się nad Amor Bravio bądź Teresa... ale czekam na Wasze propozycje :) Mam nadzieję, że coś podsuniecie :)

użytkownik usunięty
madzia124

Terese zaczęłam oglądać i jest baaardzo wciągająca (dla mnie przynajmniej) a Boyer wygląda w niej jak milion dolarów , dużo lepiej niż w otchłani!:D

ocenił(a) serial na 9

czekam na opinię innych rownież :)
ale jak na złość teraz nie mogę otworzyć strony z odcinkami Amor Bravio ehhhhh

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Cos im nawalilo ....
Tez mnie to irytuje :/

użytkownik usunięty

Terese oglądałam ale dużo bardzie Boyer podobala mi sie w Otchłani Namiętności..
moze dlatego ze Teresa była nie do konca aniołkiem :) kombinowala, bawila sie ludźmi i w ogóle..

a tak od siebie to Otchlan Namietnosci to naprawde swietna telka jedna z najllpszych jakie ostatnio widzialam z tych emitowanych
przynajmniej ja tak to widze :)

madzia124

Amor Bravio i np ja bardzo chętnie bym obejrzała Mentir Para Vivir ;)

ocenił(a) serial na 9
Blab

A czy Mentir Para Vivir jest dostępny do obejrzenia w necie? to nie jest jakaś nowa telka?

użytkownik usunięty
madzia124

polecam Terese super telka i genialna rola Boyer

ocenił(a) serial na 10

Jestem wlasnie przy pierwszym odcinku i wkurza nie co chwile wyskakujaca debilna reklama .... idzie to jakos ominac ?

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Gdzie można obejrzeć Teresę?

madzia124

prosta sprawa, wpisz w google: teresa odcinek 1 i masz. wszystkie potem analogicznie. Ja zaczęłam oglądać wczoraj i tak mnie wciągnęło, że 10 odcinek dziś juz oglądam. pozdro

użytkownik usunięty
dropsik417

szczerze to nie wiem , chyba nie bardzo

ocenił(a) serial na 9
madzia124

Z czystym sumieniem mogę polecić Miłość i przeznaczenie z Sandrą i Davidem, dostępna na ipli - prawie tak dobra jak CME, ja obejrzałam dwa razy(:. Polecam Ci też Sortilegio - Zaklęta miłość z Levym I J. Bracamontes, krótka, ale za to pełna akcji i ciekawa telka. Teresa wg mnie nie była aż taka super, ale jeśli zdecydujesz się właśnie na nią to odsyłam na dailymotion. Polecam też Pokojówkę na Manhattanie, choć to telka telemundo, w nieco innym klimacie niż televisa, to mnie bardzo się podobała. A jeśli znasz hiszpański, to obejrzyj Porque el amor manda z Colungą i Blancą Soto - ja dałam 10 gwiazdek. Obecnie śledzę Mentir para vivir i nie powiem, żeby była jakaś porywająca. Ale chyba będę oglądać, bo nie lubię przerywać oglądania... Jest jeszcze jedna piękna telenowela z Silvią Navarro - Manana es para sempre - też polecam. Poza tym na ipli dostępne są telenowele, które kiedyś emitowała tvpuls i polonia1: Sidła namiętności, Dom po sąsiedzku, Pieska miłość, Królowa południa i Miłosny nokaut. Sidła namiętności - super, zupełnie jak CME. Dom po sąsiedzku też fajnie się ogląda, ale to telka z wątkiem sensacyjnym. Pozostałych nie widziałam.
Uff, ale się rozpisałam. Mam nadzieję, że choć trochę ułatwiłam Ci wybór. Daj znać, co wybrałaś:P

ocenił(a) serial na 9
petit_fleur

A więc tak, na samym początku zdecydowałam się na Amor Bravio ze względu na to, że gra tam uwielbiana przeze mnie Sylvia Navarro :) oraz ze względu na to, że nie otrzymałam jeszcze żadnej propozycji :) Obejrzałam 3 odcinki. Jednak coś stało się ze stronką, na którą dodawane są odcinki więc uniemożliwiło mi to oglądanie. Wtedy zdecydowałam się na Teresę. Obejrzałam 4 odcinki i zauważyłam, że znów można oglądać Amor Bravio. Teraz jestem w kropce ale jednak zdecyduje się najpierw na obejrzenie Tresy, choć powiem szczerze, że Amor Bravio po 3 odcinkach wzbudziło moje zainteresowanie. Co do Miłość i przeznaczenie oraz Sidła namiętności- wyczytałam całkiem niedawno, że można je obejrzeć, jednak nie zdecydowałam się na nie, ponieważ chciałam najpierw poznać opinię innych. Także dziekuje :) Ale teraz tak podsumowując zamierzam najpierw obejrzeć Teresę a następnie wszystkie tez trzy przeze mnie teraz wypisane, Jednak nie wiem jeszcze w jakiej kolejności :P

madzia124

Co tu tak cicho?

ocenił(a) serial na 9
Blab

Dokładnie... niesamowita cisza :P

madzia124

To pewnie dlatego że nie ma już czego komentować, bo nikt nie lubi i nie ogląda Ukrytej Miłości a ludzie nie kom,entują już na forum o CME, w sumie nie ma już tu o czym pisać ;(

użytkownik usunięty
madzia124

Obejrzyj sobie "Mój grzech" z Maite Perroni na pewno Ci się spodoba :)

ocenił(a) serial na 9

Dzieki za polecenie telki :) aktualnie oglądam Teresę, więc po obejrzeniu być może skuszę się właśnie na Mój grzech :)

użytkownik usunięty
madzia124

"Teresa" to dobry wybór, mi też bardzo podobała się ta telenowela.

ocenił(a) serial na 9

Jestem właśnie na 19 odcinku i jak do tej pory telka bardzo fajna :)

ocenił(a) serial na 9
madzia124

brak mi tej telki ajj byla super

madzia124

'Teresa', 'Diabeł wie lepiej', 'zakazane uczucie', 'miłość i przeznaczenie', 'triumf miłości' i ewentualnie 'nie igraj z aniołem'
jak obejrzę Teresę do końca to chcę zacząć 'biały welon' i czekam niecierpliwie na nowość: corazon indomable

ocenił(a) serial na 10
madzia124

,,Miłość i przeznaczenie", nieposkromiona miłość.
Jesteś moim życiem, nie byla najlepsza ale bardzo zabawna,duzo smiesznych sytuacji oraz tekstow .

użytkownik usunięty
jus1122

Moje ulubione to zdecydowanie: Kiedy się zakocham, Gorzka zemsta, Zakazane uczucie i Otchłań namiętności

"Gorzka zemsta" to klasyk! :) Dziwi mnie, że nikt nie napisał o Rubi ("Cenie marzeń"), ale to może dlatego, że są to starsze telki.

użytkownik usunięty
Strawberry_77

Cena marzeń też była całkiem fajna. Trochę mnie czasami denerwowała ale była Ok. Zapomniałem też o Teresie która była fajna ale nie obejrzałem całej ponieważ cały czas zmieniali godzinę emisji, Najgorsza natomiast to Barwy grzechu ta z Paco i Pretą.

ocenił(a) serial na 8

dla mnie najlepszą telenowelą jaką oglądałam była kolumbijska Brzydula (yo soy Betty, la fea), a oglądałam większość telenowel jakie emitowali od 95 roku albo nawet wcześniej, jeszcze pamiętam Niebezpieczną (peligrosa) i Marię Celeste.... trochę się tych telenowel uzbierało

ocenił(a) serial na 6
madzia124

Nikt nie polecił "Ja, ona i Eva". Jeśli lubisz telki komediowe to powinna Ci się spodobać. Wg mnie była super. A oprócz tego polecam właśnie "Teresę" i "Mój grzech", a z nowych "Corazon indomable"

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza telka to Otchłań namiętności,lepszej nie widziałem!pozdro

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Sorki tam miało być Zaklęta miłość!!!;D