PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Doktorek powiedzial, ze Vincente ma uszkadzona nerke i potrzebny jest przeszczep. Byla mowa o
tym, ze ten maly ma jedna ? No bo przy dwoch, jedna uszkodzona to nie problem ...

dropsik417

właśnie chyba nie bylo mowy że ma jedną nerkę

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Jeżeli chodzi o nerki to nie wiem, ale zauważyłam, że ten szpital jak na takie zadupie to niezły. U nas to na przeszczep wysyłali by pacjenta do jakiś klinik odpowiednich pewnie a tam wszystko na miejscu. I lekarz Edmundo. Taki to skarb, i ciążę poprowadzi, poród odbierze, zwichniętą kostką się zajmie, nerkę przeszczepi i pewnie pomoc psychologiczną także zapewnia. ;)

ocenił(a) serial na 10
duska123

..... i dopiesci przy okazji :D

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

I dopieści, dokładnie ;) i na wszystko na czas, nawet na wizyty domowe u Eliski po to tylko by powiedzieć, że musi się wyspać i najeść.

ocenił(a) serial na 9
duska123

Dokładnie heh chociaż mogliby pokazać kilku innych lekarzy :P już nie koniecznie aby zagrali ale byli i było ich jedynie widać :P
Ale podobnie było w telce Zakazane uczucie tam również jeden lekarz znał się na wszystkim i zawsze pomagał :P zapomniałam imienia :P

madzia124

Prawie zawsze tak jest, w Osaczonej tak samo, był jeden lekarz i jedna pielęgniarka, nikogo więcej.

ocenił(a) serial na 10
madzia124

No wlasnie mogli by zrobic sztuczny tlum sprzataczek, kucharek, pracownikow, lekarzy, pielegniarek ...
Glupio to wyglada jak po ogromnej hacjendzie zaiwania jedna biedna Tonia ( a Alfonsina mowi jej zeby dochodzila do zdrowie, bo dziewczyny nie daja sobie bez niej rady w domu) gdzie one wszystkie sa ?
W zakazanym uczuciu chociaz bylo widac tych pracownikow, a w szpitalach w tle innych lekarzy i pielegniarki.

ocenił(a) serial na 9
dropsik417

Ale coś mi świta, że w domu Alfonsiny zauważyłam inne kobiety lub jedną kobietę pracującą tam.
Najlepsze jest jednak chyba to, że dom Alfonsiny i Augusta nie różni się zbytnio wielkością i mieszkała na początku Alfonsina sama, u Augusta 3 osoby i Alfonsina ma więcej osoby pracujących u niej a Augustowi starcza tylko Lolita :P ktora i zjamowała się domem gotowanie sprzatanie itp oraz małą Elisą :P