Jeśli taki wątek już był to sorka ;p
Jak sądzicie, która jest ładniejsza? ;p
Jak dla mnie na początku była Elisa, ale z każdym odcinkiem zmieniam zdanie ;p
Patrząc na ogarniętą do niedawnego ślubu z Gaelem ( gdy Damian ją porwał ) Elisę i w dzisiejszym odcinku ( ślub z Gaelem ) Palomę, Paloma wygrywa bez porównania ;p
Wyglądała cudnie ;]
Dzisiaj Paloma wyglądała zdecydowanie piękniej. Trochę dziwiło mnie ,że często podkreślała o ile brzydsza jest od Elisy. Przecież w ogóle nie ustępuje jej urodą.
Też uważam, że Paloma ładniejsza, Elisa też nie jest brzydka ale Paloma ładniejsza. Tylko, że np. Palomie robią tak dziwnie te włosy ( jakby tłuste miała) wydaje mi się, że to specjalnie aby to Elisa wyglądała na ładniejszą.
Noooo, dzisiaj pięknie wyglądała! :) Dzisiaj mogę stwierdzić, że Paloma wyglądała o 2x lepiej niż Elisa :) Oby dwie lubię bardzo :)
Ja zawsze mówiłam, że Paloma jest o wiele ładniejsza od Elisy :P i dzisiaj powiem to samo :D (choć ostatnio zwróciłam też uwagę na urodę Florencji :) chyba jak się zrobiła milsza to od razu i ładniejsza :D więc ta mogłaby konkurować z nimi. ale że wątek o tej dwójce więc: Paloma :)) :)
+ DZIŚ DOSZŁAM DO WNIOSKU, ŻE PALOMA BARDZIEJ NIŻ ELISA PASUJE ( Z WYGLĄDU ;P ) DO DAMIANA ;P
śliczną parę by tworzyli ;D
Chętnie obejrzałabym jakąś telkę z nimi w rolach głównych ;D
Paloma ładniejsza, dzisiaj na ślubie wyglądała niesamowicie!
Elisa według mnie na początku telenoweli była okrąglejsza na twarzy i przez to ładniejsza, a teraz trochę szczurza się zrobiła.
nie zgadzam się ,Elisa 100 razy ładniejsza Paloma ma te włosy dziwne jakby tłuste ale mniejsza o to , moim zdaniem Elisa ma bardziej ciekawą urodę
Na ślubie tak., ale normalnie nie wygląda dobrze a w szczególności gdy ryczy, ma taki czerwony kinol jak mikołaj. Dla mnie ładniejsza jest Elisa. Ma inną urodę,
Dla mnie to Elisa jest o wiele wiele ładniejsza od Palomy bo ma ładniejszą twarz i włosy tez o wiele i podoba mi sie że czesto ma inną fryzure a Paloma oprócz na slubie co miała spięte to cały czas ma kręcone i zgadzam sie ze wygladają troche jak by były tłuste .tylko na początku Paloma miała warkocza i o wiele ładniej jej było i myslałam że jak będzie miec rozpuszczone to ładniej jej będzie ale jednak nie .
Elisa jest ładniejsza od Palomy , jak ma rozpuszczone włosy bo jak ma je upięte w kok to już niejest taka ładna, ale i tak najlepiej wygląda Florka jak ma proste włosy.
A jak tak z innej beczki, muszę powiedzieć że Lolita znaczne lepiej wygląda w rozpuszczonych włosach. Raz na jakiś czas mogła by rozpleść swojego warkocza, chociażby na wesela.
Kazda z nich w zwiazanych wlasach wyglada gorzej. Palomie robia brzydko wlosy i to jej ujmuje urody.
Na jej slubie Elisie zrobili podobne siano :D
Sama nie wiem Elisa na poczatku zdawala mi sie ladniejsza teraz jak by bledsza, nos troche haczykowaty (w niektorych ujeciach widac)
Obie rownie ladne. Do tego ladna jest Florencja i TONIA ma piekna skore buzie i usmiech
Też uważam, że Tonia jest ładna a jeżeli chodzi o Florencje to myśle, że lepiej jej w prostych włosach :D
Obie są bardzo ładne, ale mają zupełnie inny typ urody. . Dopóki Elisa chodziła w rozpuszczonych włosach, to wyglądała bosko, ale teraz z tym kucykiem, to tak średnio.. Za to Paloma w sumie zawsze wyglądała ładnie, a na ślubie jak ją zrobili, to mało nie padłam, przepięknie wyglądała! Nie rozumiem czemu robią z niej taką szarą myszkę.. Poza tym Florencia też jest bardzo ładna i do tego ma fantastyczną figurę!
Gdybym z nich trzech miała wybrać jedną, która podoba mi się najbardziej, to.. Paloma.. może dlatego, że ja też jestem brunetką z brązowymi oczami :D
Dla mnie Elisa we wcześniejszych odcinkach również była ładniejsza. W rozpuszczonych jest jej o wiele lepiej. Jeśli chodzi o Palome to jest ładną dziewczyną ale jak dla mnie nic szczególnego, twarz ma ładną ale jakoś tak przypomina mi ,,szczurka" :P. Florencje nigdy nie zaliczałam do tych ładnych ale jak się tak przyjrzeć to ładna jest a w wyprostowanych włosach wyglądała baaardzo łądnie. Prawda też, że Tonia jest ładna ciekawe jak wyglądałaby w innej fryzurze :)