Moja babska ciekawosc nakazala mi zajrzec co tam sie bedzie dzialo w przyszlych odcinkach... i
przeczytalam, ze Gabino powie, ze tez jest synem Rosenda... to prawda? Bo jesli tak, to Paloma
stworzy rodzine z synem swojego dziadka czyli ze swoim... wujkiem? xD
no to już by przegięli pałkę ... wiadome jakie są telko ale coś takiego to chyba by nie zrobili
kurde, to by wyjaśniało dlaczego Gabino ma taka obsesję na punkcie Rosenda, nie przypuszczałam, że myśli, że to jego tatuś! ;O
No właśnie Gabino ma obsesję a punkcie Rosenda(ponieważ był najbardziej poważaną osobą w La Ermicie), dla tego chce mieć każdą kobietę którą miał Rosendo, tak samo jak i firmę. Ale na szczęście Alfonsia się nie dała i go wydymała:D
Tak... Rosendo..
-Mów mi Don Rosendo :D
myślałam,że padne, dla mnie nie smaczna była scena Carminy i Damiana ,że niby się bzykają..bleee
:) gabino będzie próbował zgwałcić alfonsinę dlatego ona powie mu że jest synem rosenda :) potem wszystko wytłumaczy mu don lusio ;) on miał być adoptowany, ponieważ alfonsina długo nie mogła zajść w ciążę, a potem urodził się jej syn i gabino poszedł w odstawkę (do adopcji nie doszło) ;)
To dla yego mówiła,że Gabino to bękart. będzie się dział. Jeszcze 2 godzinki i będzie filmik. Ten debil Gael przyjdzie zepsuć zaręczyny, i to przy Palomie.
To o ile jest on starszy od Damiana. Bo przecież pamiętam że gdy Damian był dzieckiem to on już Gabino był już dorosły.
Wkurzyło mnie to że nie ma dwóch odcinków, teraz muszę czekać do jutra, a tu się już ciekawie robiło.
Dokładnie, oni chcieli adoptować Gabina jak ten już dorosły był czy jak? :D bo inaczej to nie pasuje.
Widać Alfonsina naprawdę dłuuuuugo nie mogła zajść w ciąże :P i ani się obejrzeli, a Gabino był już dorosły :D
I wtedy jak w końcu się udało Alfonsinie zajść w ciążę to Gabino z tej złości, że go nie adoptują postanowił się zabawić i powstała Paloma :D
Właśnie się nad tym samym zastanawiam, przecież jak Damian był mały, to Gabino już miał córkę w postaci Palomy, a ona miała tam z 10 lat jak nic, więc jakim cudem? Oj coś nie przemyśleli chyba...
Ej przecież on zrobił Palomę to musiał mieć przynajmniej te 20 lat bo u nich wcześniej sie nie pukają, Damian po szkole i studiach to ile może mieć z 26? to ile do cholery ma Alfonsia i ile miała jak zaszła w ciąże?!
http://www.teveonline.net/abismo-de-pasion-capitulo-161-capitulo-final/
ogladalm po hiszpansku nie wszystko rozumialm ;p ale na to by wychodzilo z tego
ciekawe jak to w końcu wyjdzie z tym Gabinem. Alfonsina powiedziała, że Rosendo był jego ojcem i to te papiery paliła, to by nawet pasowało.
Bez sensu i też raczej nie możliwe, bo Alfonsina Gaela nienawidziła, bo jest synem Rosenda a Gabina miałaby nie dość, że tolerować to i powierzać mu funkcje w przetwórni.
jak by to było , córka Paloma poślubiła brata przyrodniego ojca hahah , a jaki Gabino był napalony na Alfonsine
Nom ;D
Mnie trochę ta sytuacja bawiła ;D
Alfonsina była tam taka śmieszna 'ja też Cię pragnę' i takie namiętne spojrzenie, myślałam, że padnę ze śmiechu ;D
Dziwnie wyglądała w tej sytuacji ;p
no i jak mu walnęła w łeb , obrała dobrą strategię bo nagle stracił chęci na amory