PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Paolo???

ocenił(a) serial na 4

powiedzcie mi szczerze co ten Paolo robi w tej przetwórni??? bo uważam ze nic nie robi , siedzi i w kulki leci a poza tym dlaczego go tam trzymają w tej hacjendzie u Alfonsini. Ani to rodzina, pobił się z Damianem!! w ogóle nie kumam tego

Rodrigo2000

Alfonsina kocha się w jego bracie i myśli chyba, że jak będzie dobra dla Paola to wpadnie w łaski jego brata.

ocenił(a) serial na 7
Rodrigo2000

he he no racja też się zastanawiam, co on tam robi w tej przetwórni, fajna ta jego praca nie ma co:).

użytkownik usunięty
Sathiya

zauważyłam że praca w przetwórni nie jest zbyt męcząca i to nie tylko dla Paola ale dla innych osób też.. ;)

użytkownik usunięty
Rodrigo2000

hahaha dokładnie to samo miałam pisać , siedzi na dupie i rozmyśla o gorących chwilach spędzonych z Carmina pasożyt jeden

ocenił(a) serial na 4

ale czemu go tam trzymają??? nie rodzina, jeszcze się lał z Damianem, on od razu go powinien wyrzucić z przetwórni!!

ocenił(a) serial na 7
Rodrigo2000

Wydaję mi się, że Alfonsina trzyma go w swoim domu ze względu na jego brata, do którego chyba czuje coś więcej, poza tym tak jak powiedziała Alfonsina, w którymś to było odcinku, z wdzięczności, za to, że niegdyś Damian spędził wiele czasu w domu Guida.

ocenił(a) serial na 9
Sathiya

W sumie racja... ale widać co się dzieje między Damianem A Paolo więc to nie jest zbyt dobry pomysł aby tak zostało. Tymbardziej, że wie o tym Alfonsina i Guido więc mogliby się bardziej zastanowić i zmienić te sytuacje stanowczo rządając wyprowadzić się Paolowi z domu. A nie takie rządanie, które nic nie daje

użytkownik usunięty
Sathiya

Poalo udaje że pracuje a tylko siedzi i pierdzi w stołek ale i tak go lubię , śmieszy mnie a ta muzyczka jak on się pojawia do jest boska haha

ocenił(a) serial na 7

mnie również on śmieszy, jak dba o ten swój motor i w ogóle jego zachowanie, wygląd i sposób bycia:)

Sathiya

Paolo jaki romantyk miłosny list do Carminy.

ocenił(a) serial na 8
Ciapek18

Ahahaha no jakie to było romantyczne :D Aż się prawie porzygałam.. :D

Salvia

Dałam komentarz za nim przeczytali jego wypociny , ale jednak swoje uczucia wyraził a to zawsze jakiś postęp wcześniej to tylko motorem się przejmował.

ocenił(a) serial na 8
Ciapek18

Może faktycznie się zakochał w Carminie... ;D