Jeszcze tylko Miss Solarium i Największy Żigolo W Mieście. Jeszcze powinni wyeliminować naczelną płaczkę serialu
(Palomę), buhaja ryczącego nie na swoim pastwisku (Gaela) i dziewicę-rozpustnicę (Elisę).
A Damian? ;p Nie no, tak na serio to, aż tak to nie, co do dwóch pierwszych się zgadzam, ale resztę bym zostawiła, chociaż widząc Gaela trudno mi nie rzucić czymś w telewizor!
Damian zarobi ciałem na koniec:D I będzie The End :P Gael to by mógł zostać kosmonautą i wylecieć w kosmos..
Ingrid była okropna ale wg mnie nie zasłużyła na taką śmierć.. Carmina ma więcej grzechów na sumieniu.
Kurcze a ja akurat przegapiłam to, bo musiałam zostać dłużej na praktykach. Powtórki też nie obejrzę bo muszę iść na praktyki, a na dodatek Internet coś mi szwankuje wrrrrrr.
Ale szczerze powiedziawszy to najchętniej pozbyła bym się Gaela, wkurza mnie ten facet. Żaden bohater nawet z tych "złych" nie wkurza mnie tak jak on.
zrobili z niego dupka bez krzty honoru... nie pasuje na wychowanka ksiedza przez to. Normalnie dupa nie chlop!
HAHAHAH dobrego masz pomysła , zwłaszcza Palome i Gaela bym z chęcią wyrąbała z tej telki